KOZINA: Nic sloziteho vlastne a jde to ruzne upravovat
Ryzovy papir - kamu ma na to v kucharce recept, ale priste pouziju kupovany, tohle byly takove tluste placinky :) (dala jsem 250gr ryz mouky, 0,5 l vody, 2 lzice oleje a sul, kamu tam ma pul na pul s tapiokovou moukou, ale tu jsem nemela)
Do rolky spousta bylinek (perila, thaj bazalka, koriandr, mata), orestovane hovezi kousky (marinada rybi omacka, zazvor, cesnek, pepr, sul), ledovy salat, cerv cibule a pak to macet v klasicke viet omacce nuoc cham - rybi omacka, voda, trtinovy cukr, chilli papricka, cesnek, limeta, pomer cca 3:6:2, svarit (je na to nejaky postup, ale ja to vzdycky nahazu do kastrolku najednou) plus nakonci dochutit 1-2 lzicemi sojovky.. mela by byt husta sladkoslanokysela