• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SARGO: touha po dokonalém záběru - zabiják každého fotografa :D nicméně tohle skončilo honičkou a to, co přečnívalo, jsem si zpátky vzala :D to, co bylo uvnitř uchváceno, uchváceným zůstalo :D
    SARGO
    SARGO --- ---
    APRILMOUSE: Ještě než jsem dočetla tvůj post, říkala jsem si - jaká to odvaha a důvěra ve vychovanou kočku! :-D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Domácí králík se svíčkovou, celozrnný karlovarský knedlík, černá jeřabina ála brusinka. Kdybych nedělala kraviny s foťákem, tak mi zbude víc masa.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj to by byla skoda a diky, mrknu :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Něco z jehněčího zde mám, když si vyfiltruješ.
    Výzva je pro mě teď to kůzlečí. Sestra to ganzsprostě upekla a bylo to dobrý. Asi jsem začla špatným kusem masa, nesmím si vyrobit blok. :-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: kamos mi prave vypravel, ze grilovali cely zvire a moc si to pochvaloval. Ja osobne zkousel jehneci jednou asi pred deseti lety a bylo to nepozivatelny, tak jsem mel vzdycky obavy zkouset znovu, ale treba v ambi maji zrovna top, tak me to taky laka zkusit doma :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    POHODAVOLE: Asi těžko.
    V září jdu na svatbu, kde se bude mladej baran točit, tak uvidím, zatím nevím. Ale dobrá předpříprava masa stran naložení to určitě dost řeší.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: chapu spravne, ze tohle odblaneni neni mozny, kdyz se griluje cely zvire nebo to taky jde?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: S jehněčím mám jen pozitivní zkušenost, pokrmy z něj fakt dobrý. Zkus ho odblanit a udělat na víně. To zabere vždy.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    Dost dobry komentar :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDI:
    Pozor, pozor! Tu jsi na tenkem lede. Tady je jiz mesice poradnik!!! :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: já takhle onehdá narazila u jehněčího - prostě to nějak nesedlo a ano, blány - ne a ne se od té doby dokopat upéct ten zbytek, co nám překáží v mrazáku
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Koření ho přerazí dost.
    Mně kokos nevadí vůbec, z vánočního cukroví jsem kokosky vyžrala vždy nejdřív.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KASUMI: Umami.

    A když ti nedělají dobře obiloviny.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Co to je za hype, s tim drozdim
    Umami?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Ráda.
    Varování - obsahuje kokos.
    30 g pomletého lnu
    30 g strouhaného kokosu
    10 g psyllia (melu na prach)
    1/2 ČL prdopeče
    chlebové koření Sonnentor
    50 ml smetany v originále, já mám přebytky syrovátky, jde použít
    2 vejce
    trochu citronové šťávy
    semena různá do těsta i na posyp
    -----------------------------------------------------------
    Rozšlehej smetanu s vejci, smíchej suché suroviny a vytvoř těsto, nech odpočinout.
    Rozprostři do formy, potři žloutkem, posyp semeny.
    Peč v koláčové formě na cca 180°C a sleduj nosem, okem a špejlou.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TESSS: predpokladam, ze umis anglicky, kefir dobrej napad. Zkus projet par pakistanckych a spol receptu. Jak jsem psala maso neumim, ale psovi kuzle chutnalo.... :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOUDI: Vařím pro dva. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    TESSS: V příštím pokusu plánuju použít čistou svalovinu, kterou nechám ležet v kefíru.
    KOUDI
    KOUDI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Otázka mimo téma. Zadaná? Najít dnes někoho, kdo umí vařit není jednoduché :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam