Kamarádka si nezvládla vyzvednout farmářskou slepicu, co jsem jí ju objednala u bedýnkářů (mají plnou kapacitu, tak bere přese mě), tak jsem ju musela zdělat/sdělat. Fuj, já to slovo tak nesnáším, že ani nevím, jak se píše. Ale co furt s tím masem z vývaru. Tak jsem ubohou vyběhanou nosnicu ze dvora, po vylovení z CrockPotu, prohnala flajšmašinkou. Výsledkem měly být slepičí karbanátky. Aby nebyly suchý jak piliny, padla půlka másla. Ve výsledku jsou chutný, ale nazvala bych to spíš jako pečený slepičí paštiky. Přílohou je pyré z věcí z lednice, který už bylo potřeba taky z... zpracovat. Brambory, batáty a trojboj kořenové zeleniny, vytuněno smetanou, máslem a krémovým sýrem.
Po obědě muž hlásí: "Ty bochánky z hovězího jsou dobrý, jen ta chuť není, jak vepřový karbanátky. Ale ta kaše je jak dezert!" Naštěstí jsou za vraždu dost vysoký tresty.