• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Jo a jeden "mokřejší" - základ byl žito se semínky, chuťově úžasný.
    Ale opět zkušenost - zdobení max na mouku, na řezání tohle prostě není ,-)



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: většinou jde o kombinaci žito a pšenice, zadělávané s kysanou smetanou, Hollandií, dost nás chytla semínka - takže zlatý len a slunečnice
    a jako jo, vyplatí se je namočit pár hodin předem
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    No a opět vyřezávání z poslední doby...













    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pečené brambory s česnekem a rozmarýnem, vepřové na slanině a cibuli, k tomu opražená zelenina s dipem z kozího sýru, tvarohu a smetany s česnekem

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kuřecí prsa na kari v kokosovém mléce, s dipem a rýží.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KOCHANSKA_CH: ja zkousel nedavno nalozit gothaj a bylo to super. Jinak vcera dva druhy hermelinu :)



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    WRKB: Kulajda vzkazuje, že děkuje. :-)
    WRKB
    WRKB --- ---
    KOCHANSKA_CH: Ta kulajda je sexy. Moc se mi líbí jak vaříš - takový téměř paleo a i to hezky vypadá. Keep on!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GINGERCAT: slejes hrnec o kraj dřezu. Praxe z míst s minimem nádobí. ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zbytky na pánvi. :-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hřeben z vepřového boku z pštrosí farmy :-) s kapustou v lehké úpravě. Vykrájela jsem žebra z listů, blanšírovala a na česneku prohřála s do hněda opečenou cibulí.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Utopence jdou odpočívat na nějakou dobu do lednice.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Ossobuco na víně, květákové pyré s krémovým sýrem a muškátovým ořechem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba - pečený losos, restovaná cuketa na česneku se sušenými rajčaty. Kulajda s pošírovaným vajcem.



    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MOODYCAT: a jak z těch brambor pak dostaneš tu vodu? ;-)
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    KOC256: u normalniho hrnce je zvyseni tlaku dost minimalni, ta zajimava cast je snizeni odpadniho tepla unikem, papinak ti prida jeste ten tlak.

    Brambory varim s poklickou, v posledni dobe hlavne proto, ze to pres ni stejne sliju. Dobra metoda je varit ze studena cca 7 min varu a pak nechat dojit v hrnci. pak byvaji tak akorat a nerozpadaji se.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    pizza... niva, špenát, vejce, slanina podle objednávky dcery :)
    těsto z Alberta ale doporucit nemuzu, vyslo dost vysoky a nic moc teda, priste zas uplacam svoje...

    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    Nevím, ja varim zasadne s pokličkou, dávám kvůli vitaminum do vroucí vody a moucne nejsou (pokud to samozřejmě není moucny typ, tedy C)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOIRAIN: no to jo. Jíme brambory poměrně často.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MAR_TINA: a teď to ale musíš opakovat aspoň 3x, jedno měření, žádné měření
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam