• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    AIJA
    AIJA --- ---
    KEMENTARI:
    Zelený zůstanou i když to tam narveš všechno naráz.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    AIJA: Tipuju, ze proto, aby zustaly zeleny.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    proč se ta šlupka dává až později?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Díky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Jak ji děláš?
    Hledám nějakou obměnu své standardní varianty.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Květákové karbenátky s bramborovou kaší.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Normalni kombinovanej s lednickou :-). Ja to vetsinou svarim tak na 5 litru max. Ale moc dalsich veci, nez je ten vyvar, se tam uz nevleze, no :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: No jo, tady ale nastava zasadni otazka - jak mas velkej mrazak? :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SAMOUT: Musim koupit vetsi hrnec..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FAT: Ten se u nas cpe do hodne veci, tze do vyvaru uz ne :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FAT: Ten je na me moc vyraznej. Vzhledem k tomu, ze u nas je vyvar surovina, ne koncovy jidlo, tak by prilis ovlivnil chut naslednyho pokrmu (treba v dynovy oolivce, kterou asi budu varit zitra, ho nechces, nebo ja aspon ne). Jinak ja vyvar delam vetsinou ve vetsim, vezmu 16litrovej hrnec, koupim 5- 6 velkejch koster a dve kila kridel, postupne to opecu v troube, do zlatova korenovku, zarestovat protlak, petrzelku, par bobolistu, a pomalu tahnout tak 3 hodky. Mam z toho par litru vyvaru v krabickach do mrazaku, a na nejakou dobu klid.
    FAT
    FAT --- ---
    Já nevím proč, ale oblíbil jsem si velmi do vývaru tymián.
    Děsně mi to chutná a voní.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    do vyvaru se dycky ma caknout kysely aby to pomohlo vylouhovat mineraly a tim padem i chut z kosti. trochu vina, rajce, ocet dycky chut zlepsi. ja davam great wall vinegar, protoze je to viceslozkovej ocet co prohloubi chut vyvaru. delam uz ale vyvar zasadne jen hodku v klasickym papinaku. zadny dlouhy srani s tim..
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARAJ: Jak se říká, ráda vařím s vínem, občas ho použiju i do pokrmu.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    SARAJ: Strcis do mrazaku na priste asi neni spravna odpoved :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LUCIASHECK: ocet prave ztratil smysl.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SARAJ: Furt tam muzes dat ten vinnej ocet, kdyz to nechces dopijet :-P
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LUCIASHECK: a co udelas se zbytkem, mno co?! Aha!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam