• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BAAL: když jsme u toho kynutého...
    vypadá to ukrutně těžce na žaludek, ale jak to bylo většinou dělané doma (až na hranolky, ty jsem při tom bláznivém dopoledni už fakt nedala), zase až tak velký masakr na žaludek to nebylo

    hamburgery - bulky s dvojím sezamem, maso 70:30 hovězí s vepřovým, salát se sýrem nakládaným na řecký způsob (víc jsem ze sklenice o složení nevydolovala) s olivami, dipy - jeden s francouzskou hořčicí, druhý s česnekem a sušeným koprem s kysanou smetanou




    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    GENEVIEVE: Co recept, adresu! Se mi o tech langosich i zdalo.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BAAL: vypadají úžasně :))
    fakt se už můžeš vdávat ,-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    GENEVIEVE:
    SAMOUT:

    Dva způsoby, jak udělat lívance po ránu bez předčasného vstávání
    https://www.kucharkaprodceru.cz/livance/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Taky bych se primlouval, vypada to luxusne.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BAAL: recept? ty jsou nádherné fluffy!
    BAAL
    BAAL --- ---
    A pokracovani

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rizoto - hřiby, sušená rajčata a petržel
    A hovězí ragú se zbytkem domácích rajčat



    BAAL
    BAAL --- ---
    vraci korona cas se vratit ke kynutemu testu dokud je v obchodech drozdi:-)

    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    me se nejvic osvedcilo vino/ocet pouzit tak ze ho rozmicham s trochou protlaku (nejlip zahustenej mutti v tube, nebo MS dela slusnej) a tim potru kosti pro opikani, to uz delam dycky, mam pekac kam je naskladam, opecu, zaleju vodou a pecu pres noc na 80 stupnu, rano akorat prihodim koreni, na zaver to presunu do vetsiho hrnce abych mohl pridat zeleninu. Kdyz delam hovezi tak ty kosti dou otocit dvakrat - sleju do hrnce, kosti znovu zaleju a min dalsich 12h zase pecu. V tomdle pripade do toho hrnce obvykle este prihodim nejakou kost navic, resp. vyberu neco z pekace kam prihodim cerstvy a idealni je tam hodit treba hovezi zebro s masem, kery tam par hodin necham a pak oberu. Do pekace se me vejde lehce pres 5kg kosti a minule z toho bylo celkem pres 5litru luxusniho vyvaru, halt jedna z vyhod homeoffice :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    KEMENTARI:
    Zelený zůstanou i když to tam narveš všechno naráz.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    AIJA: Tipuju, ze proto, aby zustaly zeleny.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    proč se ta šlupka dává až později?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Díky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Jak ji děláš?
    Hledám nějakou obměnu své standardní varianty.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Květákové karbenátky s bramborovou kaší.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Normalni kombinovanej s lednickou :-). Ja to vetsinou svarim tak na 5 litru max. Ale moc dalsich veci, nez je ten vyvar, se tam uz nevleze, no :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: No jo, tady ale nastava zasadni otazka - jak mas velkej mrazak? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam