• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    BAAL
    BAAL --- ---
    GENEVIEVE:
    SAMOUT:

    Dva způsoby, jak udělat lívance po ránu bez předčasného vstávání
    https://www.kucharkaprodceru.cz/livance/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Taky bych se primlouval, vypada to luxusne.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BAAL: recept? ty jsou nádherné fluffy!
    BAAL
    BAAL --- ---
    A pokracovani

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rizoto - hřiby, sušená rajčata a petržel
    A hovězí ragú se zbytkem domácích rajčat



    BAAL
    BAAL --- ---
    vraci korona cas se vratit ke kynutemu testu dokud je v obchodech drozdi:-)

    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    me se nejvic osvedcilo vino/ocet pouzit tak ze ho rozmicham s trochou protlaku (nejlip zahustenej mutti v tube, nebo MS dela slusnej) a tim potru kosti pro opikani, to uz delam dycky, mam pekac kam je naskladam, opecu, zaleju vodou a pecu pres noc na 80 stupnu, rano akorat prihodim koreni, na zaver to presunu do vetsiho hrnce abych mohl pridat zeleninu. Kdyz delam hovezi tak ty kosti dou otocit dvakrat - sleju do hrnce, kosti znovu zaleju a min dalsich 12h zase pecu. V tomdle pripade do toho hrnce obvykle este prihodim nejakou kost navic, resp. vyberu neco z pekace kam prihodim cerstvy a idealni je tam hodit treba hovezi zebro s masem, kery tam par hodin necham a pak oberu. Do pekace se me vejde lehce pres 5kg kosti a minule z toho bylo celkem pres 5litru luxusniho vyvaru, halt jedna z vyhod homeoffice :D
    AIJA
    AIJA --- ---
    KEMENTARI:
    Zelený zůstanou i když to tam narveš všechno naráz.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    AIJA: Tipuju, ze proto, aby zustaly zeleny.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    proč se ta šlupka dává až později?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Díky
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALEXIS: to bylo podle Pohlreicha.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MAR_TINA: Jak ji děláš?
    Hledám nějakou obměnu své standardní varianty.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Květákové karbenátky s bramborovou kaší.

    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Normalni kombinovanej s lednickou :-). Ja to vetsinou svarim tak na 5 litru max. Ale moc dalsich veci, nez je ten vyvar, se tam uz nevleze, no :-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SAMOUT: No jo, tady ale nastava zasadni otazka - jak mas velkej mrazak? :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SAMOUT: Musim koupit vetsi hrnec..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FAT: Ten se u nas cpe do hodne veci, tze do vyvaru uz ne :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    FAT: Ten je na me moc vyraznej. Vzhledem k tomu, ze u nas je vyvar surovina, ne koncovy jidlo, tak by prilis ovlivnil chut naslednyho pokrmu (treba v dynovy oolivce, kterou asi budu varit zitra, ho nechces, nebo ja aspon ne). Jinak ja vyvar delam vetsinou ve vetsim, vezmu 16litrovej hrnec, koupim 5- 6 velkejch koster a dve kila kridel, postupne to opecu v troube, do zlatova korenovku, zarestovat protlak, petrzelku, par bobolistu, a pomalu tahnout tak 3 hodky. Mam z toho par litru vyvaru v krabickach do mrazaku, a na nejakou dobu klid.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam