úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
12:52:36 31.10.2020
1 odpověď
+9
Chvilu pauza od dyně, tak jsme dnes měli k objedu i jiný barvy.
Muž dyňu moc nemusí, ale dýňovej perník do něj padá bez odporu. On si ho teda vytuní jahodovou marmeládou a šlehačkou. :-)
VSICHNIMAME
---
---
12:28:39 31.10.2020
MIDORI
: dělame ji taky na mozeček, jako květák.
MAR_TINA
---
---
11:36:47 31.10.2020
+11
Podzim, všechno je oranžové, jen káva a moje duše černé.
Dýňová pomazánka, paprika hamik (podařilo se jí vypěstovat) a buchta od mámy.
FAITH
---
---
11:04:55 31.10.2020
+1
WRKB
: Slovensko - byvale Horne Uhorsko, takze je to mozne :) Tie kuchyne sa vazne prelinaju.
TRISSIE
---
---
10:43:36 31.10.2020
MIDORI
: kapustové zelí s bramborem!
dělala vždycky babička, jako přílohu k pečenému masu/opečené klobáse, postup zhruba tento:
https://www.toprecepty.cz/recept/28231-kapusta-od-babicky/
ale u nás se nedává česnek.
WRKB
---
---
10:31:22 31.10.2020
1 odpověď
FAITH
: to je maďarský recept, ne? Můj kámoš, Maďar, mi kdysi říkal, že dělají právě takovéto "kaše"/přívarky ze všeho možného.
Jinak tu kapustu stačí třeba orestovat na másle a lehce pridusit a podávat jako přílohu.
APRILMOUSE
---
---
10:29:31 31.10.2020
MIDORI
: delam ji jen tak jako na panvi na masle s cesnekem jako zeleninu prilohovou :-) a nebo polevka Caldo verde, ta je u nas top!
https://fresh.iprima.cz/kapustova-polevka-caldo-verde
FAITH
---
---
10:05:37 31.10.2020
1 odpověď
+1
MIDORI
: kel = kapusta
Kelový prívarok s hovädzím mäsom a pretlakom kvôli farbe
https://dobrejedlo.pluska.sk/recepty/kelovy-privarok-hovadzim-masom-pretlakom-kvoli-farbe
Milujem kelovy privarok s hovadzim masom, recept je nahodne najdeny. Hovadzie v nom mam radsej na kocky ako na platky.
MIDORI
---
---
9:05:29 31.10.2020
6 odpovědí
Nevite, co by se dalo uvarit z kapusty, krome polivky a karbanantku? Zbyla mi vetsi ctvrtka
BAAL
---
---
19:43:38 30.10.2020
+3
DEVIL
: rad bych, ale kdyz jsem sel kolem vcera narazil jsem na letak sorry vsechno je pryc sli jsme domu a dnes uz meli jen toto:-)
DEVIL
---
---
19:40:43 30.10.2020
1 odpověď
BAAL
: tak to sis moc nenalozil... tos mel dat este treba nakej ovocnej kosicek, chodskej kolac, indiany a puncak treba, abych videl jak to tam maj. vis co, rukavici vysrat hroudy odpalovanyho testa na vetrnik a pak vyslehat napln a cukrovou polevu...to umim ja taky. ale srat se doma s ovocnym kosickem nebo puncakem ci vetrnikem... jak rika geisha '...my ass' :)
BAAL
---
---
17:00:25 30.10.2020
+8
MAR_TINA
: Tak jo no:-)
MAR_TINA
---
---
16:56:13 30.10.2020
1 odpověď
BAAL
: tak to rozbal!
BAAL
---
---
16:54:58 30.10.2020
2 odpovědi
+4
KASUMI
: Ehm ehm:-)
WRKB
---
---
14:51:36 30.10.2020
LUCIASHECK
: přesně
LUCIASHECK
---
---
13:51:42 30.10.2020
1 odpověď
+1
BUNDA
: Nekaž mu to, to by pak nemohl rikat, ze makosti jako fusky a nebude si to kurvit :-D
BUNDA
---
---
13:50:36 30.10.2020
1 odpověď
LUCIASHECK
: přesně trocha octa kostím jen prospěje a na chuť není jeho přítomost znát.
WRKB
---
---
12:46:32 30.10.2020
LUCIASHECK
: Možná jo, každopádně vývaru si vařím litry a mrazím si ho do foroty. Táhnu ho třeba přes noc, takže kosti jsou vyvařený jak fusky a já jsem happy.
ILLUZE
: Luciasheck dává do vývaru ocet občas a v rozumném množství.
LUCIASHECK
---
---
12:41:20 30.10.2020
2 odpovědi
+3
WRKB
: Ocet v rozumnem mnozstvi to samozrejme nijak nekurvi, ocet pomuze vice narusit kosti a tudiz lepe vyvarit.
GENEVIEVE
---
---
12:35:25 30.10.2020
+1
ILLUZE
: nedávám ocet nikdy (ani mě to nenapadlo) ale nevařím vnitřnosti. Akorát kosti a maso.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam