• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ale to je skvělá pomoc, až dozrají ty modré zrůdy, dám vědět.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: zda se mi, ze je potreba naplanovat dalsi navstevu, u nas nebo u vas, preci te v tolika dynich nemuzu nechat samotnou! :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: táta jich zasadil hodně, včetně jakýchsi obřích modrých. A taky šel na houby. V září a říjnu bude mít velmi monotónní jídelníček, než to všechno zmizí. :))))
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Cas, kdy prechazi obdobi rajcat do obdobi dyni, je ten snad nejhorsi v roce :D.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Je to tady, období dýní.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Moje nejoblíbenější období v roce: rajčatová sklizeň!

    Letos jsem vypěstovala 24 druhů rajčat. Zakydám je oliváčem přímo od babi z Portugalska, čili domácím, Maldonská sůl a je vystaráno.

    Na tohle jednou zemřu.

    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    GEISHA: Takhle mi to stačí, díky. :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GEISHA: Paráda, takhle vařím taky, taková bezezbytková kuchyně. Všechno vypadá moc dobře :). (Ty grilovaný broskve jsou velmi lákavý.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    přidám se k otravování o recept na tohe GEISHA: a mrkvovou omáčku
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Vypadá to skvěle. Zajímaly by mě recepty na tohle GEISHA a tohle GEISHA. :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ACIDQA: Ježiši, miluji tvoje fotky a kombinace.
    Akorát, že to pak chce hadr na obslintanou klávesnici.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Dnešní kačena bez foodstylingu. Strávníci byli v tenzi.

    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Houby v noci.

    Risotto lišky a sušená rajčata. Guláš hlíva. Špetka uzený papriky ho vystřelí do gulášovýho nebe.

    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Kdyz uz jsme u zeleniny, tak predhodim svoji premieru s musakou.

    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ありがとう
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SAMOUT: Jsou různý variace. Tady je jedna z nich

    Nasu Dengaku - Miso Glazed Eggplant | Pickled Plum | Easy Asian Recipes
    https://pickledplum.com/nasu-dengaku-recipe/
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NAGASAWA: Mas ten japonskej recepis i anglicky, pls?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Když je tu ta zelenina, tak jsem zrovna zkoušel podle japonskyho receptu do máslový strukturuy grilovanej lilek s glazurou z miso pasty, sezamovyho oleje, mirinu a chili kořením nanami togarashi. Funguje to.

    FRENNET
    FRENNET --- ---
    pecena maslova dyne

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam