úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KOCHANSKA_CH
---
---
16:47:24 9.11.2021
+8
Prívarok z mrkve, rajčat a červené čočky, k tomu kotleta s kostí z mangalice, po orestování pomalu dopečená v CrockPotu. Ovšem strávník nesmí trpět fobií z vepřového tuku. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
7:44:59 9.11.2021
+5
OMNISLASH
: Brambory varný typ A, dobré kyselé okurky, šalotka. Lák z okurek, dle potřeby dosladím a dokyselím, přidám olivový olej, namelu pepř a sůl, kydnu lžičku hořčice a tyčákem vyrobím emulzi. Salát by měl s lákem ležet aspoň přes noc v chladu.
OMNISLASH
---
---
22:21:00 8.11.2021
1 odpověď
+1
KOCHANSKA_CH
: A recept na ten jednoduchy bramsalat by byl? :)
FRENNET
---
---
21:14:46 8.11.2021
-1
MAR_TINA
: ses osvedcila, no. Ja uz se ze zasady nesvedcuji :)
ILLUZE
---
---
12:15:25 8.11.2021
+18
Kuře naložené v barbeque omáčce, k tomu pečená zelenina s brambory, česnekem, rozmarýnem a citrónovým pepřem. A salát ,-)
MAR_TINA
---
---
21:32:52 7.11.2021
1 odpověď
+22
Jsem si plackama, pro cizince lokšema :), nadělala do bot. Prý je mám dělat co týden.
KOC256
---
---
20:55:07 7.11.2021
+10
Husa, dva druhy knedliku, dvoje zeli a vypek jabka s cibuli.
MOODYCAT
---
---
17:19:20 7.11.2021
+5
KOCHANSKA_CH
: Proc proc proc jsem cetla “pekla jsem kusy kotlety, farmarsky bok, cibuli, cesnek a GENITALIE”
KOCHANSKA_CH
---
---
17:34:23 6.11.2021
1 odpověď
+11
Uzený vývar s masem, bramborou a domácí majoránkou. A jídlo z jednoho skla plus pro mě ještě máslová dýně na másle s česnekem.
Pekla jsem kusy kotlety, farmářský bok, cibuli, česnek a grenaille.
HONZAL
---
---
18:10:15 5.11.2021
+1
KOCHANSKA_CH
: br salat, dobry tip na vikend. Ale dam k nemu smazeny tvargle :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:19:58 5.11.2021
+2
NAGASAWA
: Měly takovou jakoby umami chuť, taky na ně vzpomínám.
ILLUZE
---
---
15:55:49 5.11.2021
+15
A dnes tažené hovězí v pomalém hrnci s fazolkami nakonec s českou slaninou a Parmezánem.
Ten bude pro příště granulovaný ,-)
ILLUZE
---
---
15:53:40 5.11.2021
+18
Včerejší večeře - kozí sýr zapečený v panchette na sálátu s granátovým jablkem a pár kapkami z ostropestřce mariánského.
KOCHANSKA_CH
---
---
14:33:04 5.11.2021
1 odpověď
+18
Bramborový salát dělám aspoň na dva obědy, tak dnes rybí pátek - smažený platýs halibut v parmazánovém testíčku.
NAGASAWA
---
---
13:54:43 5.11.2021
1 odpověď
+3
MEI
: presne. hlavne tam byly rybicky, ktery mely takovou specifickou podivnou chut a kterou jsem od ty doby nepotkal a to jsem vyzkousel dobrejch 20 druhu a marny patrani po chuti detstvi pokracuje.
BERUSKA_CA
---
---
13:42:20 5.11.2021
MEI
: Vzpominam, jestli Aldi nebo Lidl, ale myslim, ze Lidl to byl.
ILLUZE
---
---
9:16:36 5.11.2021
+2
BERUSKA_CA
: hele, díky za inspiraci :)
chystám se k taženému hovězímu dnes také opražit fazolky, ale chtěla jsem s panchettou, tak te Parmezán zakomponuji také
díky!
MEI
---
---
9:08:32 5.11.2021
2 odpovědi
BERUSKA_CA
: Ježíš nene, ty variace chipsu se ještě vyrábí? Chut mého svátečního dětství.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:42:00 4.11.2021
1 odpověď
+17
V nádobě CrockPotu jsem na domácím sádle opekla vepřové karbanátky a potom je nechala jejich pomalému osudu cca 7 hodin. Chytly barvu a nevysušily se. Podáváno s jednoduchým bramborovým salátem.
BERUSKA_CA
---
---
20:17:43 3.11.2021
+9
A opet bugerovy vecer:
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam