• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Ujedla bych se toho ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Něco pro jistého milovníka datlí ,-)

    Cuketový koláč s ořechy a datlemi. Promazaný marmeládou a ricottou.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MAR_TINA: Jako na tohle je fakt Thermomix k nezaplacení. Prdnu do něj ovoce / zeleninu a pak už to jen zavíčkuju. S čistou kuchyňskou linkou.
    U toho většinou makám do práce na notebooku.
    Za večer udělám tak 3-4 várky zavařenin.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kdyby někomu přišlo, že jíme málo rajčat, tak večerní salát.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kuře pro diabetika s širokýma nudlema z kedlubny.
    Kuře, jak ho má rád můj spolustolovník s dětskýma chutěma. Fůdstajling si zrobil sám. :-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Jeden koš mám dnes za sebou, ale já pěstuju jen symbolické množství rajčat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Asi máme problém. Na konci bude zásoba konzerv na zimu, ale dnešek a zítřek si úplně neužívám.

    XNOELX
    XNOELX --- ---
    já dneska servíroval malýmu buřtguláš na přání, dělal jsem podruhý v životě, první byl jak polívka, teď už se povedlo i zahustit

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SAL: Ano. Neměli bychom? Je jedovatá?
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Panenka na rozmarýnu a tymiánu, brambůrky a fazolky že zahrádky od kamarádky.

    KURE
    KURE --- ---
    SAL: ano
    GALE
    GALE --- ---
    SAL: Když je vypečená hezky do křupava tak ano. U lososa při přípravě odrbu šupiny.
    SAL
    SAL --- ---
    KOCHANSKA_CH: Já budu asi trochu za Moody, ale k čemu je křupavá kůže na rybě? Vy ji jíte?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba před odletem za oceán.
    Losos s křupavou kůží, lusky, čočka a lehký bramborový salát.

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    POHODAVOLE: já dělávám "rádoby-chilli" bez masa s vařenou pohankou
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Jeste jsem zkousel vinne listy a taky super. Priste dam akorat vic rajcat a neco kyseleho.



    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PALEONTOLOG: nejdriv davala tusim protlak a pak v plechovce nebo se pletu?

    NAGASAWA: dle me musely byt nejaky slabsi. Mel jsem ji prvne, ale dle me to rozhodne nebyly nasobky habanera. Koupil jsem tyto v makru:

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    POHODAVOLE: ad tomato proč ne, dávám tam čerstvý nebo konzervu, ale dvakrát? btw. mám rád svoje oblíbený papriky a dal bych max smoked a pak jeden druh. za mě fatalii kvůli aroma.

    NAGASAWA: jednou jsem dal trinidad scropnion moruga, ale ta paprika je vyloženě jako polystyren a bez aroma, pálivost sama mi nepřipadá atraktivní

    konec buržoazního okénka :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    POHODAVOLE: Rovnou s Karolínou? Ty jsi fajnšmekr.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PALEONTOLOG: dal jsem jalapeno + jednoho reapera. Chut je skvela. Zahusteni je dle me zbytecny, kdyz to jde odvarit. Ty rajcata tam davala tusim kvuli umami? Za me je to super recept.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam