úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
MAR_TINA
---
---
22:09:28 13.8.2022
1 odpověď
ILLUZE
: jo, omyju, rozpůlím, na plech a do trouby. Z trouby do mixéru, z něj do sklenic. Maximální náplň trouby 6-8 kg rajčat.
Ráda si nechám usnadnit cestu, ale myslím, že tady by to bylo spíš pomalejší.
Jeden plech před a po, do trouby dám dva.
ILLUZE
---
---
22:06:37 13.8.2022
1 odpověď
MAR_TINA
: Jen omyju a nakrájím, slupky neřeším ,-)
Neber to tak, že ti ho cpu, fakt ne. Jen mne orosilo při tvé fotce při vzpomínce na předchozí roky. Tak jsem si jen upustila ,-)
ILLUZE
---
---
21:56:43 13.8.2022
1 odpověď
+8
MAR_TINA
: Ujedla bych se toho ,-)
ILLUZE
---
---
21:56:04 13.8.2022
+8
Něco pro jistého milovníka datlí ,-)
Cuketový koláč s ořechy a datlemi. Promazaný marmeládou a ricottou.
ILLUZE
---
---
21:54:34 13.8.2022
1 odpověď
MAR_TINA
: Jako na tohle je fakt Thermomix k nezaplacení. Prdnu do něj ovoce / zeleninu a pak už to jen zavíčkuju. S čistou kuchyňskou linkou.
U toho většinou makám do práce na notebooku.
Za večer udělám tak 3-4 várky zavařenin.
MAR_TINA
---
---
21:33:47 13.8.2022
1 odpověď
+11
Kdyby někomu přišlo, že jíme málo rajčat, tak večerní salát.
KOCHANSKA_CH
---
---
20:18:46 13.8.2022
+10
Kuře pro diabetika s širokýma nudlema z kedlubny.
Kuře, jak ho má rád můj spolustolovník s dětskýma chutěma. Fůdstajling si zrobil sám. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:52:45 13.8.2022
MAR_TINA
: Jeden koš mám dnes za sebou, ale já pěstuju jen symbolické množství rajčat.
MAR_TINA
---
---
17:55:13 13.8.2022
2 odpovědi
+12
Asi máme problém. Na konci bude zásoba konzerv na zimu, ale dnešek a zítřek si úplně neužívám.
XNOELX
---
---
17:53:14 13.8.2022
+5
já dneska servíroval malýmu buřtguláš na přání, dělal jsem podruhý v životě, první byl jak polívka, teď už se povedlo i zahustit
KOCHANSKA_CH
---
---
10:23:37 13.8.2022
SAL
: Ano. Neměli bychom? Je jedovatá?
GENEVIEVE
---
---
23:23:53 12.8.2022
+12
Panenka na rozmarýnu a tymiánu, brambůrky a fazolky že zahrádky od kamarádky.
KURE
---
---
22:27:00 12.8.2022
SAL
: ano
GALE
---
---
22:25:31 12.8.2022
+5
SAL
: Když je vypečená hezky do křupava tak ano. U lososa při přípravě odrbu šupiny.
SAL
---
---
22:18:44 12.8.2022
3 odpovědi
-3
KOCHANSKA_CH
: Já budu asi trochu za Moody, ale k čemu je křupavá kůže na rybě? Vy ji jíte?
KOCHANSKA_CH
---
---
13:40:16 12.8.2022
1 odpověď
+18
Páteční ryba před odletem za oceán.
Losos s křupavou kůží, lusky, čočka a lehký bramborový salát.
PRAASHEK
---
---
17:24:38 10.8.2022
+1
POHODAVOLE
: já dělávám "rádoby-chilli" bez masa s vařenou pohankou
POHODAVOLE
---
---
14:11:29 10.8.2022
+15
Jeste jsem zkousel vinne listy a taky super. Priste dam akorat vic rajcat a neco kyseleho.
POHODAVOLE
---
---
14:09:18 10.8.2022
+2
PALEONTOLOG
: nejdriv davala tusim protlak a pak v plechovce nebo se pletu?
NAGASAWA
: dle me musely byt nejaky slabsi. Mel jsem ji prvne, ale dle me to rozhodne nebyly nasobky habanera. Koupil jsem tyto v makru:
PALEONTOLOG
---
---
13:54:17 10.8.2022
1 odpověď
+1
POHODAVOLE
: ad tomato proč ne, dávám tam čerstvý nebo konzervu, ale dvakrát? btw. mám rád svoje oblíbený papriky a dal bych max smoked a pak jeden druh. za mě fatalii kvůli aroma.
NAGASAWA
: jednou jsem dal trinidad scropnion moruga, ale ta paprika je vyloženě jako polystyren a bez aroma, pálivost sama mi nepřipadá atraktivní
konec buržoazního okénka :)
NAGASAWA
---
---
13:52:08 10.8.2022
2 odpovědi
POHODAVOLE
: Rovnou s Karolínou? Ty jsi fajnšmekr.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam