úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
GINGERCAT
---
---
8:26:40 2.11.2022
5 odpovědí
SPIKE411
: no tak tohle mě zajímá, já s tím fakt bojuju - buď jsou syrový nebo natvrdo - to tam dáváš, když je voda ještě studená a počítáš to, když začne vařit? Nebo jaká je přesně technologie?
Protože bohužel
sous-vide ani horkovzdušnou fritézu
nemám :-/
SPIKE411
---
---
8:21:57 2.11.2022
1 odpověď
GINGERCAT
: Normálně v pařáku na knedlíky za cca 7,5 minuty.
KURE
---
---
7:57:46 2.11.2022
+1
GINGERCAT
: s sous-vide si to uděláš jak chceš a pokaždý stejně, ale trvá to nějakou dobu. Relativně dobře to jde naladit i v horkovzdušný fritéze, tam to zase musíš hned po "uvaření" zchladit, aby se ti nedodělaly vlastním teplem (moje lidlovska udělá vejce na měkko za 9min na 115stupňů, tekutej žloutek, tuhej bílek).
GINGERCAT
---
---
7:51:46 2.11.2022
3 odpovědi
ACIDQA
: na tuhle geniální konzistenci žloutku máš nějaký přístroj, dobrý odhad nebo křišťálovou kouli? :-O
SIBILLE
---
---
18:20:36 1.11.2022
+3
ACIDQA
: To je přenádherný!
ACIDQA
---
---
15:30:16 29.10.2022
3 odpovědi
+43
Ramen doma.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:17:33 29.10.2022
+6
Režim "jídlo" fotí ještě hůř než foťák z hračkářství. :-/
Zeleninová polívka co dal dům a zahrada.
Hovězí na hřibech (přes noc v CrockPotu( s květákovým pyré, muž měl rýžu.
Kořeněný kompot z jablek, hrušek a zázvoru.
MAR_TINA
---
---
22:37:24 28.10.2022
+11
A taky jsem měla nekonečnou chuť na svíčkovou :)
APRILMOUSE
---
---
21:45:31 28.10.2022
+1
ACIDQA
: ja je mrazila tak, ze jsem vytahla horni nizky pidisuplik s ledem a do nej je dala na tac 😂
MAR_TINA
---
---
21:00:46 28.10.2022
+8
Moc to není vidět, žlutá na žluté, ale je to palačinka, teplem rozehřáté tvarůžky a kdoulové čatní. Boží.
ACIDQA
---
---
19:20:43 28.10.2022
+22
Uz jsou v mrazaku :)
Opekla jsem je jeste na masle a udelala s lesnima houbama. Supr.
(Foceno tradicne ted za tmy. ;))
BERUSKA_CA
---
---
18:35:48 28.10.2022
+1
ACIDQA
: Mrazim uplne normalne - posadim na karton velikosti pytliku na tekutiny a v tom pytliku to mrazim. Ono to jde v jakemkoliv pytliku, ale techhle mam velke prebytky.
ACIDQA
---
---
18:19:45 28.10.2022
MAR_TINA
: jj, nejak si poradim ;) dik
MAR_TINA
---
---
17:02:45 28.10.2022
1 odpověď
+3
ACIDQA
: na něčem rovném a až zmrznou, normálně sesypat jdou.
ACIDQA
---
---
17:00:23 28.10.2022
1 odpověď
MAR_TINA
: tak ten se mi do supliku nevejde. Prolozim je papirem v krabicce :) dik
MAR_TINA
---
---
16:59:52 28.10.2022
1 odpověď
ACIDQA
: můžeš, na tácu, ať se ti neslepí k sobě.
ACIDQA
---
---
16:44:18 28.10.2022
3 odpovědi
+15
Sla jsem do nich. Udelam je k veceri.
Myslite, ze to muzu zamrazit? (Vejce, krupice, tvaroh, pecena dyne…)
GRANTORINO
---
---
15:28:02 28.10.2022
+16
Sváteční oběd :)
S dcerou jsme udělaly sushi
SIBILLE
---
---
12:44:28 28.10.2022
+18
Díky za tipy. Jelikož jsem líná, šla jsem cestou nejmenšího odporu a udělala pomazánku. Výdlub se solí, pepřem a chilli hodila na plech do trouby, následně rozmixovala, česnek, majonéza a geniální!
ACIDQA
---
---
1:19:38 28.10.2022
+3
Dynovo tvarohovy noky
KOCHANSKA_CH
---
---
20:18:24 27.10.2022
+1
SIBILLE
: Při dnešním obědě jsem zjistila, že opečená dýně s domácí majonézou dohromady tvoří výbornou chuť, klidně bych šla cestou pomazánky/dipu s trochou šalotky a chilli třeba.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam