úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
KOCHANSKA_CH
---
---
14:22:08 11.11.2022
1 odpověď
MIST
: Vaše první zima tam? A plánujete sněžný skútr nebo tažné psy? :-)
MIST
---
---
14:01:53 11.11.2022
1 odpověď
+4
KOCHANSKA_CH
: minuly tyden napadlo 30 cm snehu a mame -16C. Polevka bodne. Dik!
LORD_DE_SEIS
---
---
12:19:14 11.11.2022
+22
DAVE_PAGE
---
---
10:26:17 11.11.2022
+13
kralik na smetane - s vetsim mnozstvim mrkve :)
KOCHANSKA_CH
---
---
7:38:25 11.11.2022
1 odpověď
+1
MIST
: Zde je odkaz.
https://paleosnadno.cz/recept/celerova-polevka-s-nivou-a-orechy/%C2%A8
Už u vás vypukla zima? :-)
MIST
---
---
21:34:45 10.11.2022
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: posli mi odkaz na recept, nevim kdo nebo co je Grusovka a jak koukam, kazdy dela celerovy krem jinak. Diky moc.
APRILMOUSE
---
---
21:00:59 10.11.2022
ILLUZE
: nemam tucha, delala jsem je poprvy a na panvi :-) ale delaj se chvili na prvni strane, pak otocit, do puchyrku druhou stranu, otocit a dodělat do puchyrku prvni stranu, aby se tam udelaly jako ty vzdusny kapsy.. Takze tot otazka :-)
ILLUZE
---
---
20:56:53 10.11.2022
1 odpověď
APRILMOUSE
: Dal by nebo nedal ty placky palačinkovač?
https://www.datart.cz/null-ROHNSON-Palacinkovac-R-201.html
KOCHANSKA_CH
---
---
16:20:39 8.11.2022
+1
KOCHANSKA_CH
: Teď mi došlo, že jsem na polívku vsypla jen miniškvarky a zapomněla ty opražené ořechy. Tak zítra. :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
16:10:27 8.11.2022
2 odpovědi
+19
Dnes celerový krém s nivou podle Grusovky a pomalé hovězí v mrkvi a hrachu s květákem a nakládaným pepřem.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:08:08 8.11.2022
+12
Téma - uzené z masitých žeber.
Kapustová pánev, dochuceno směsí uzeného vývaru, česneku a dijon hořčice.
Květákový pilaf se špenátem, do kterého jsem spotřebovala i domácí grilovací omáčku.
1KA
---
---
12:46:22 8.11.2022
+17
Dýňovka a žitný koláč se švestkami a mákem
APRILMOUSE
---
---
9:09:01 8.11.2022
SALVATOR
: ona kazda další vypadala lip, první byla tragicka a treti uz docela usla, ja to vidim dost nadejne :-)
SALVATOR
---
---
9:07:07 8.11.2022
How to Make Hard Taco Shells - NatashasKitchen.com
https://natashaskitchen.com/hard-taco-shells/
SALVATOR
---
---
9:06:39 8.11.2022
1 odpověď
+1
ILLUZE
: Myslíš hard shell tacos? To prostě jen kukuřičnou tortillu osmažíš přeloženou napůl :)
Já bych se teda vykašlal na lis na torilly a prostě bych je označil za rustikální.
ILLUZE
---
---
8:52:19 8.11.2022
1 odpověď
SALVATOR
: Mne by zajímalo, jak vyrobit tacos ,-) Aby ten tvar držel.
Asi blbej dotaz.
A nedík za ten odkaz! 😅
DEVIL
---
---
7:49:17 8.11.2022
PRAASHEK
: jak rika kid, ta susena je uz takova 'mdla' a nic moc tam nepusti.
ja osobne bych asi bazalkovej olej delal tak jako se delaj ruzny masti. tzn. ze bych rozehral sadlo/olej do ne uplne na smazeni a pak tam hodil louhovat tu bazalku. druhej den bych bych vse precedil a stocil do sklenic. tu vylouhovanou bazalku bych vhodil do nakejch testovin nebo hodil do tycaku na nakou omacku
SALVATOR
---
---
7:49:09 8.11.2022
1 odpověď
+1
APRILMOUSE
: Na tvar kašli, hlavně, když to je dobrý. I na domácí výrobu tortilly existujou lisy a ten když člověk nemá, tak je pravidelnosti i dost těžší dosáhnout.
Lis na tortilly kovový - MexicanFood.cz
https://www.mexicanfood.cz/lis-na-tortilly-kovovy/
KID_MCHUTT
---
---
22:58:38 7.11.2022
+1
PRAASHEK
: imo ti ta sušená nepustí silice
PRAASHEK
---
---
20:42:17 7.11.2022
2 odpovědi
Budu si dělat "bazalkový olej" (olivový), je dobrý nápad tam naložit krom čerstvé bazalky i sušenou nebo to nemám dělat?
APRILMOUSE
---
---
19:20:40 7.11.2022
ILLUZE
: tak asi jo, já to normálně dělala na lince bez ničeho :D teda malilinko jsem to musela podsypat, ale jen tak drobně. Ta první bez sypání se měla tendence trhat, ale už od třetí to šlo krásně od ruky :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam