úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
XAJA
---
---
20:38:18 25.8.2023
+2
FERRYH
: tak, tak. visne a vsetko slivkoidne je s makom najlepsie.
BERUSKA_CA
---
---
20:09:08 25.8.2023
3 odpovědi
FERRYH
: To zni jako skvelej napad, clovece! Akorat jsem nikdy nezachazela s makem, jdu zjistovat, co se s tim dela. Mirabelek je tu porad dost.
FERRYH
---
---
18:50:28 25.8.2023
2 odpovědi
+4
zkus neco s makem ... tyhle "slivky" jsou stejne jako svestky naprosto uzasne v kombinaci s makem...
mamka delavala treba takove obry satecky 10x10cm, uvnitr plnene makem a mirabelkama nebo svestkou ... mnaaam!
dulezite je cast toho maku nechat v ruzku satecku volne na vzduchu, at se zapece ... mak pak ma dvoji strukturu zapecenou + pod testem mekouckou jemne nakyslou od slivek-svestek... :O))
testo uplne obycejne jako se dava na buchty... :O))
BERUSKA_CA
---
---
18:28:08 25.8.2023
+14
“Ten strom zesilel, pojd si okamzite pro kos!”
A tak bude zitra na zakladne k snidani mirabelkovy kolac.
KOCHANSKA_CH
---
---
19:51:41 23.8.2023
+23
Rajčata, říkáte? :-)
MAR_TINA
---
---
22:17:19 22.8.2023
+12
Já se přidám k rajčatovemu šílenství
ILLUZE
---
---
8:29:51 22.8.2023
ORAETLABORA
: Houbám se vyhýbám jak čert kříži, ale tahle kombinace vypadá tak lákavě…
ORAETLABORA
---
---
23:31:31 21.8.2023
1 odpověď
+17
úlovky z chaty..na bílém víně, česneku, tymiánu. S krůtou, tu jsem teda neulovila. A jako příloha jáhly :-)
SAMOUT
---
---
18:59:03 21.8.2023
+1
MAR_TINA
: Pokud je cerstve mlety, tak nejlepsi vec, kterou s tim muzes udelat, je pridat sul a pepr, a snist tak :-). Nejlepsi vec z dobryho teleciho je tatarak :-).
KOCHANSKA_CH
---
---
18:09:48 21.8.2023
+1
MAR_TINA
: Ragú se zampionama, cibulí a smetanou, zastriknout bílým vínem a nesetrit s tymianem.
MAR_TINA
---
---
18:00:23 21.8.2023
2 odpovědi
nemáte někdo dobrý recpet na něco z mletého telecího?
Třeba něco zapečeného? Bude to chtít nějak "namočit a hodně ochutit", maso je dost suché a nijaké.
Vysypala jsem balík z makra a bylo to změť prorostlých kousků, že jsem to semlela. Karbanátky stály za houby.
BAAL
---
---
15:41:38 21.8.2023
+3
KATIA
: v pořádku, vítej ve skupině:)))
KATIA
---
---
15:40:16 21.8.2023
1 odpověď
+3
BAAL
: Tak to netušíš, jak rozsáhlá je moje zanedbanost :-)))))
KATIA
---
---
15:06:32 21.8.2023
+2
BAAL
: Skvělá volba :-) Až budeš někdy rozšiřovat skupinu zanedbaných paniček, tak se hlásím do fronty ;-))
KATIA
---
---
14:32:17 21.8.2023
+6
BAAL
: Jdu si oficiálně stěžovat, že nikdo z mých kolegů nepeče!!!
KOZINA
---
---
14:25:35 21.8.2023
+1
BERRUNA
: to bude stejný jak paneer ne? Na litr plnotučnýho mlíka cca velkej panák citronu/octa
POHODAVOLE
---
---
13:55:25 21.8.2023
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: diky moc. Vypada to, ze dost dela pouziti klasickeho hrnce misto chytreho tlakoveho. Dava se tam i mrkev. Dost me to prekvapilo, ale jinak uz ho delat nebudu.
KOCHANSKA_CH
---
---
13:47:02 21.8.2023
1 odpověď
POHODAVOLE
: Vypadá dobře.
BAAL
---
---
13:01:55 21.8.2023
1 odpověď
+18
Mno tak je to komplet, doufám že to Illuze a další bréci budou jíst, je to trochu divočina ale co už:)
#holkanavdavani
predstavuje ala mojito koláč základem je lemon cake, tvarohový krem z mátové pasty a rumová glazura.
POHODAVOLE
---
---
12:56:53 21.8.2023
1 odpověď
+22
Konecne jsem se vcera naucil gulas, se kterym jsem spokojenej jak chuti tak i barvou :)
BERRUNA
---
---
10:23:44 21.8.2023
1 odpověď
Zkoušel někdo prosím domácí Halloumi? Je třeba asi spíše plnotučné mléko, že? plus tedy citron - kolik zhruba? Podle toho jak se vysráží?
BAAL
---
---
8:20:13 21.8.2023
+4
Vedeli jste ze mata se dá s cukrem rozmixovat na takovou pastu? Aneb příprava má další díl ze série pečeme pro breci v práci:-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam