úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
FAT
---
---
18:46:06 30.8.2023
XCIDER
: To není o nudě, to je o změně. A díky, tohle je dost zajímavé.
XCIDER
---
---
16:05:08 30.8.2023
1 odpověď
+2
FAT
: jestli se hodne nudis, pln to paprikasem :)
Hortobágyi palacsinta - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Hortob%C3%A1gyi_palacsinta
MAR_TINA
---
---
15:59:14 30.8.2023
+2
FAT
: já tam dávám jakoukoli zeleninu jako stir fry, vejce, sýr, maso, houby, tuňák...
FAT
---
---
15:20:13 30.8.2023
-1
SAMOUT
: Díky, tam už to je taky. Víc hlav...
😉
SAMOUT
---
---
15:16:08 30.8.2023
1 odpověď
FAT
: Mne prijde, ze palacinky se daji zapect celkem s cimkoli na co ma clovek zrovna chut. A jinak je to prispevek spis sem.
[Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ?]
FAT
---
---
14:59:41 30.8.2023
4 odpovědi
Nějaký nápad s čím zapéct naslano palačinky? Špenát se přejedl...
Díky
😉
ZUZKAOU
---
---
21:44:41 29.8.2023
+4
BAAL
: pohanka, syrové mleté, opečená cibule, případně trocha hub a slaniny + česnek a trošku kopru. Zalít jen pasatou s vývarem + pepř a sůl.
RUTHLESS
---
---
21:32:27 29.8.2023
+3
MAR_TINA
: Nevarit. Maximálně ryzí napůl. A vodou. Nebo rajskych protlakem
MAR_TINA
---
---
21:20:24 29.8.2023
1 odpověď
APRILMOUSE
: a to mlete neopekas? Prostě syrové zabalit? Čím se to podlévá.
RUTHLESS
---
---
19:49:56 29.8.2023
+2
APRILMOUSE
: Todle je pro mě proste naprosto výrazně lepší udělat z vinných listů. To miluju.
APRILMOUSE
---
---
19:34:24 29.8.2023
2 odpovědi
+2
BAAL
: já je dělala asi třikrát a vždycky jsem prostě měla zbytek rýže uvařené a smíchala to s mletým a tak nějak osolila opepřila, žádná velká gastronomie :D Výborný to bylo pokaždý.
MEI
---
---
18:55:38 29.8.2023
+2
KOCHANSKA_CH
: Mě je strašně líbí, jak o tom jídle mluvíš :-)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:38:46 29.8.2023
1 odpověď
+11
Další várka rajčat v břichách.
BAAL
---
---
18:17:48 29.8.2023
2 odpovědi
+1
APRILMOUSE
: Rozhodl jsem se, že je čas na trochu východní stravy, dáš mi osvětšený popisek čím naplnit?
KOCHANSKA_CH
---
---
17:56:04 28.8.2023
+16
Dnes se točilo jídlo v horkovzdušné fritéze. Kus vepřového, zelenina a jogurtový dip s česnekem.
MUTHA
---
---
9:45:43 28.8.2023
+8
APRILMOUSE
: u nas se spousta okurek spotrebuje na tohle
Oi Muchim (Korean Marinated Cucumber Banchan) Recipe
https://www.seriouseats.com/korean-marinated-cucumber-banchan-oi-muchim
ONDRAT
---
---
23:01:09 27.8.2023
+2
APRILMOUSE
: Tarator je můj letošní letní hit, dělal jsem snad desetkrát. Jak si to poladíš je na tvojí chuti, já jen doporučím nastrouhanou okurku osolit a vymačkat.
DAVE_PAGE
---
---
22:56:24 27.8.2023
+2
APRILMOUSE
: muj oblibenej recept od ottolenghiho
https://www.helsingjunctionfarms.com/recipes/2017/6/16/cucum
ber-salad-with-smash
ed-garlic-and-ginger
-from-plenty-by-yota
m-ottolenghi
APRILMOUSE
---
---
22:52:55 27.8.2023
MAR_TINA
: ale tohle zní hodně fér, to zkusim jistě!
APRILMOUSE
---
---
22:48:56 27.8.2023
1 odpověď
GEISHA
:
ONDRAT
: ani jedno jsem nikdy nejedla, všeobecně polivka na studeno mi prijde zvláštní věc, ale nejspíš nastal cas to zkusit, sumce mam dva!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam