úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KAIAFOX
---
---
7:58:59 25.1.2024
1 odpověď
RUTHLESS
: Kdybys měl nějaký přebytky, hlásím se k odkupu ;).
VELCORO
---
---
0:45:25 25.1.2024
+10
Nalozeno
WERKA
---
---
23:38:52 24.1.2024
+2
ACIDQA
: V mrazáku nic, ve sklenici to bude jiná pohádka (tipuju rajčata nezavařuju, takže jsem to nikdy nestudovala)
ACIDQA
---
---
23:23:53 24.1.2024
A mam teda zmrazeny i ruzny maly rajcata, prekrajeny na pulky a celou zimu je pouzivam do testovin. Jen jsem je pred zmrazenim umyla a nechala oschnout.
ACIDQA
---
---
23:21:53 24.1.2024
1 odpověď
Ja si delam normalne sugo… tuny suga a mam to v mrazaku. Bez konzervantu. Co se muze stat?
RUTHLESS
---
---
22:35:43 24.1.2024
MAR_TINA
: Zajímavý. To mě nenapadlo. Dělal jsem to v lete bez a v pohode. Ale jako delam sugo a takový věci.
MAR_TINA
---
---
22:33:13 24.1.2024
1 odpověď
+3
RUTHLESS
: nezapomeňte konzervant, jinak riskujete. U rajčat bych se na čistotu, zavaření a sůl nespolehla a vždycky tam přidávám pomůcku ke konzervování. Je to násobně menší zlo než plísně nebo výbuch po zkvašení.
RUTHLESS
---
---
22:22:34 24.1.2024
1 odpověď
+1
MAR_TINA
: Plánuju to jako víkend s kamosema a detma a proste u toho zpracovat rajčata
MAR_TINA
---
---
22:17:05 24.1.2024
1 odpověď
RUTHLESS
: metrák naráz, to by mě asi kleplo. Můj limit je velký kýbl, tak 15 kg.
RUTHLESS
---
---
20:58:14 24.1.2024
2 odpovědi
+3
MAR_TINA
: Ja se v srpnu chystám na tejden do Itálie a ten metrák rajčat přivézt :-)
MAR_TINA
---
---
20:30:34 24.1.2024
1 odpověď
+22
Až se vás zima zeptá, co jste dělali v létě... Tak my jsme zavařovali rajčata, kila rajčat, možná metrák rajčat.
ILLUZE
---
---
18:41:24 24.1.2024
+1
APRILMOUSE
: Zásadně takhle míchám do vaječňáku současně s rumem vodku, slivku, cokoliv použitelného tvrdého ,-)
ILLUZE
---
---
18:40:14 24.1.2024
+1
KOCHANSKA_CH
: Ale to vypadá lákavě! ,-)
KOCHANSKA_CH
---
---
17:10:50 24.1.2024
1 odpověď
+20
Krůtí smotek se slaninou z CrockPotu, kapustky a žampiony.
BRUKEV
---
---
16:40:44 24.1.2024
+5
APRILMOUSE
: ta slivka bude v pečivu mnohem méně aromatická, musíš si ji tam záměrně "načichat". Rum (Tuzemák) je mnohem patrnější. Ono rum-nerum, když k nám přijede rodina z Německa nebo Anglie, vždy si několik lahví tuzemáku odváží.
APRILMOUSE
---
---
16:18:32 24.1.2024
1 odpověď
RUTHLESS
: no, jakoby hlavně není to rumový, no :D nijak to tam na chuť cítit není, ale na čuch se mi zdá, že trochu jo :)
RUTHLESS
---
---
16:17:15 24.1.2024
1 odpověď
APRILMOUSE
: Jaký to je?
APRILMOUSE
---
---
16:05:22 24.1.2024
2 odpovědi
+8
... když už se rozhodnete péct, rozsviťte si v tý kuchyni pořádně. Nebo dopadnete jako já, která jsem do těsta na bábovky místo rumu nalila domácí slivovici v lahvi od rumu. :D Dala jsem jí tam dost, at to pěkně chlapcům voní.
MAR_TINA
---
---
11:50:12 23.1.2024
+14
upekla jsem (si) finské korvapuusti, nutné jíst s mlíkem, jak jinak :)
ACID
---
---
22:28:41 21.1.2024
+11
Rychlovka ze zbytků
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam