úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
Z_RYBY_KOST
---
---
20:58:51 19.11.2024
2 odpovědi
+16
Dnešní večeře - daňčí kýta se zeleninou, opečené kroupy, domácí rybíz a lá brusinky.
Dělala jsem daňka poprvé, tak jsem se toho trochu bála, ale byl vynikající.
Z_RYBY_KOST
---
---
17:46:48 18.11.2024
+21
Svačinka :)
Tvarožník s mandarinkami podle Pradobrot a Pohankovo ořechová buchta podle Vaňka. V obou případech cukr nahrazen trochou stévie.
FINSON
---
---
16:21:03 17.11.2024
+12
Taky jsem vařil vajíčka - fotka je už rozhrabaného jídla, všichni jsme se na to hned vrhli (i dítě! Na špenát!)
ALEXIS
---
---
14:50:52 17.11.2024
+8
MAR_TINA
: Vajíčko se šunkou, tedy hemenex jsem měla ke snídani s cherry rajčátky a pro cottage bych musela do krámu, tak jsem si uvařila vajíčko na hniličku. :)
MAR_TINA
---
---
14:38:34 17.11.2024
1 odpověď
+17
Vrátit se z venku z té zimy a deště a dát si čili a cheesecake. Asi tu zimu nakonec přežiju.
BERUSKA_CA
---
---
14:35:35 17.11.2024
+14
Oranzovy mesic (dostala jsem krepelci vejce, nikdy jsem to nejedla).
MAR_TINA
---
---
14:31:03 17.11.2024
1 odpověď
+1
ALEXIS
: ke kaki jdou skvěle všemožné bílé a krémové sýry i cottage, i vajíčka i šunka.
ALEXIS
---
---
12:18:29 17.11.2024
1 odpověď
+3
MAR_TINA
: díky za nápad na protein k tomu kaki, co jsem si koupila ke svačině. :)
MAR_TINA
---
---
10:53:16 17.11.2024
1 odpověď
+11
Listopad je prostě oranžový měsíc.
KOCHANSKA_CH
---
---
21:05:26 16.11.2024
GENEVIEVE
: Krásné barvy.
GENEVIEVE
---
---
19:59:12 16.11.2024
1 odpověď
+18
U nás dneska taky do oranžová. Mrkvovo batatove pyré a losos.
BERUSKA_CA
---
---
17:19:22 16.11.2024
+2
KOCHANSKA_CH
: Dekuju, od mistra potesi!
KOCHANSKA_CH
---
---
17:18:21 16.11.2024
1 odpověď
+2
BERUSKA_CA
: Krásný to máš!
BERUSKA_CA
---
---
17:02:42 16.11.2024
1 odpověď
+25
Valka s dyni. Mozna spis do auditka pred a po. Omluva za nocni fotky, ale nechat to do rana, muzu tak leda narazit novou dyni. H
KOCHANSKA_CH
---
---
15:43:24 16.11.2024
+20
Víkend na téma uzený vepř a kysané zelí.
Zelňača.
Uzené s lepenicou a švestkovou omáčkou.
BRUKEV
---
---
23:05:53 15.11.2024
+2
Z_RYBY_KOST
: my avokado ououjeme, nejsem uplny barbar. Manzelka je s nim kamos, umí vybrat zralé, dozravajici, delame bud nejake dipy, nebo primo guacamole. Nevim, kdo si ulevil minuskem, reakci jsem myslel tak, ze je opet cas na nakup avokada.
KOCHANSKA_CH
---
---
22:14:17 15.11.2024
+14
Pecku z avokáda jsem nějak s kuchyňským odpadem poslala do kompostu. Kompostem, se kterým se neseru, rozuměj nekatruju, jsem naplnila truhlíky pro přesazení mladých kadeřávků a toskanské kapusty. Pointa je nasnadě, rostlina se zvětšuje na parapetu.
MAR_TINA
---
---
20:33:12 15.11.2024
+11
Oranžový pátek
ALEXIS
---
---
19:35:14 15.11.2024
+3
Z_RYBY_KOST
: nakrájené avokádo přidávám do vývaru, ale to je až při podávání, přímo tepelně upravit mi to přijde škoda, jednak se ztratí prospěšné látky a taky může při rychlém ohřátí hořknout.
Z_RYBY_KOST
---
---
19:07:41 15.11.2024
1 odpověď
SAMOUT
: Třeba mají ti internetoví kuchaři jednorázové avokádové nože :D
Já tu pecku z nože pak sklepnu/srazím o hranu kompostové misky. A jo, někdy to jde trochu hůř, když se do tý pecky moc rozmáchnu.
Zkoušel jste někdo avokádo tepelně upravit?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam