úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
KURE
---
---
15:27:23 4.3.2025
1 odpověď
+3
DOCKINEZ
: mě se strašně líbí ten chlebovej palec. co to je prosím?
DOCKINEZ
---
---
15:11:00 4.3.2025
+4
ENDER
: Špageťáci to maj bez parmezánu.
ENDER
---
---
14:46:17 4.3.2025
1 odpověď
+3
To praktikujete v ramci viry ve spagetove monstrum?
RUTHLESS
---
---
14:15:33 4.3.2025
+1
DOCKINEZ
: je to tak. Ja si vyndal alkohol. To bude pro me obri problem. A maso komplet taky, protoze par dni zvladnu v pohode (ale puvodne jsem ten pust pouzil ze zdravotnich duvodu a tak to ted taky drzim, prijde mi to fajn). Je to zajimavy i s ohledem na to, jak clovek uplne jinak o jidle premysli.
DOCKINEZ
---
---
14:01:31 4.3.2025
2 odpovědi
+4
RUTHLESS
: Půst je tu pro člověka, ne naopak.
A je na každým, co si naloží navíc, aby to pro něj byl nějaký sebezápor. Já si letos přidal půst komplet bez sladkýho mlsání, to nebude snadný :)
Sbohem, koláčky. Nashle, čokoládičky a pralinky :)
RUTHLESS
---
---
13:55:14 4.3.2025
1 odpověď
DOCKINEZ
: ted uz ne. to to mate teda mekky! :-) To my to mame natvrdo jen nedele muzes (a my divosi ani v nedeli!)
DOCKINEZ
---
---
13:41:54 4.3.2025
1 odpověď
RUTHLESS
: První a poslední den je přísný půst, středy a pátky normální půst bez masa.
Zbylý dny se maso může.
Další dotazy? :)
RUTHLESS
---
---
13:40:22 4.3.2025
1 odpověď
DOCKINEZ
: co ten pust? :D
DOCKINEZ
---
---
13:20:46 4.3.2025
2 odpovědi
+25
O víkendu jsem koupil deset kilo senzačního bio hovězího. V tašce bylo aj kilo překrásnýho mletýho “na burgery”.
Těm ale u nás doma neholdujeme, tak jsem raději vyrobil hamburger stew.
A jo, dobrý je to :)
DEVIL
---
---
2:29:01 4.3.2025
-2
QUANTI
: no ale taky se to testo i pred troubou sprejuje, nebo potira nakym tukem, ne? aby to zhnedlo. tak v principu by to smazeni slo vosrat tim, ze by se pred pecenim natiralo sadlem nebo se k tomu fakt postavit kokotem, nerdsky to dekonstruovat a udelat asijskou fuzi kdy to namisto trouby/fritovani das do bambusovyho naparovace na wax paper a budes to servirovat jako 'steamed asian inspired healthy vdolek' povidla i tvaroh s cukrem vevnitr toho vdolku!
(-_(-_-)_-)
GRANTORINO
---
---
22:18:52 3.3.2025
+5
LYNCH
: pokud chcete opravdu luxus falafel, tak doporučuji restauraci Jaffa v pasáži Černá růže na Příkopech.
Když jsem tam vystupovala a probíhala kuchyní, tak jsem na vlastní oči viděla tu mísu s cizrnou, jak to tam dělají kuchařky pěkně po domácku :)
Jaffa restaurant - Rozvoz jídla, Vyzvednutí, Rezervace
https://jaffa-restaurant.cz/
DOCKINEZ
---
---
21:17:44 3.3.2025
+1
LYNCH
: Montážní pěna :)
LYNCH
---
---
20:58:01 3.3.2025
1 odpověď
RUTHLESS
: to je spis takova masová pěna. A jí to fakt hodně lidí
RUTHLESS
---
---
20:34:22 3.3.2025
1 odpověď
Tak jasné. Ale to je jak to mrazeny maso z Německa. To přece nikdo normální nejí. Falafel i to maso v kebabarne musi byt “domácí”
LYNCH
---
---
20:28:28 3.3.2025
1 odpověď
+1
DOCKINEZ
: přesně, já měl nedávno falafel na trhu ve Vídni a musel jsem se vrátit jeste pro další nášup, to bylo neskutečný jídlo! s tim co prodává místní "kebab house" absolutně nesrovnatelný
DOCKINEZ
---
---
20:08:11 3.3.2025
1 odpověď
+3
ENDER
: Domácí falafel miluju, ten pouliční z mraženýho prefabrikátu až tak moc ne :)
ENDER
---
---
20:06:45 3.3.2025
1 odpověď
DOCKINEZ
: Z ceho se dela falafel? Ono je jeste neco levnejsiho nez cizrna?
LYNCH
---
---
20:05:37 3.3.2025
DOCKINEZ
: pohoda jazz 🤙🏻
DOCKINEZ
---
---
19:30:16 3.3.2025
2 odpovědi
+3
Pfff, vy toho naděláte. Oproti třeba průměrnýmu falafelu je ta špetka sejrový náhražky na jinak zdravým jídle úplně v pohodě.
RUTHLESS
---
---
17:52:19 3.3.2025
+2
KAIAFOX
: Vegani no. Kdo chce kam, pomozme mu tam.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam