• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    FORTRESS: njn, asi si je taky koupim, mantis jsou skvely, ale zmena je zivot :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Takze corona-virus a home office si porad jeste nechavaji v zaloze? :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Doufám že tu navigaci fixnou. V autě je to peklo že tam nemá zoom v závislosti na rychlosti. Pokaždý odbočku prejedu a někam to napalim. Jinak jsem někde četl prohlášení že to trochu házejí na externí testery. Nebyla taková kapacita pro testing a že podcenili starou generaci .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JULIAN: Pro me je to otazka pohodli. Ty mraky textu ktere tam jsou si radsi prectu v CZ a jeste se pobavim nad tim, jaky vyraz prekladatel zvoli,l ci jakej popkulturni odkaz mu zcela unikl.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    TRAGED: ano, preklad do anglictiny je v pripade CP skutecne lepsi, nez do cestiny. A vetsinou to tak je.

Ale ja osobne bych na cestinu neplival, spousta lidi proste anglicky dobre neumi a tak jsou za preklad radi, je lepsi zazitek tomu rozumet hodne dobre, az na nejake divne preklady, nez to mit sice super prelozene do anglictiny ale osobne tomu moc nerozumnet.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    JAZZZ: no trochu jsem to progooglil a vypada to, ze kdyz to koupim pres steam (ne pres nvidia now) a pak se na nvisia now prihlasim ke svy steam library, tak by to mohlo jit hrat, takze bych mohl mit i sdileny save pozice a obcas parit na normalnim pracovnim notebooku. vyzkousim a dam vedet.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NEMANIAK: Mas neco proti materstine a zijes v iluzi, ze z polstiny je preklad do anglictiny lepsi? :-) Navic, je to pohodlnjsi a s meta hrou, co ktere slovo asi bylo puvodne:

Zdeněk Princ@RaderCZ
    Replying to
    @AletheiasCZ
    Zasvětíš nás, Filipe, odkud se vzal hemr, kábr a deltovat? :))

(Udelat si z toho VHS bizar s Polskym dabingem jsem se tedy jeste neodvazil. :-) )
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    kdyz to koupim na Steamu, muzu to pak hrat na svym zeleze i pres Nvidia Now a stridat to?
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    TRAGED: Fuj, čeština. Nepochopim, jak někdo může hrát hry v češtině.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A Zenisek IMHO vubec necte Gibsona a jeste mu asistovala ta pani, co v 90's prekladala Count Zero :-]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A nejlepsi je monobic! Citim se uplne jako badass z Mnemonica :-)

Coz mi pripomina, ze nejvetsi zklamani bylo, ze si v tvore postavy nemuzu navolit zrcadlove oci :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Tady mas porci PS5 shotu:

A Slenderman na zaver :-)

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    AVATAR: Dal jsem si "gorilí paže" a šli na pár ran.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    AVATAR: No ty menší jsou jasný, ale tohle byla vyloženě scéna z The Office nějaká 4 série 6 díl , poslední minuta třeba....to me baví, stejně jako v Hearth of stone byla třeba prehrana scéna Listra s Rimmerem....no, snad to bude pak někde komplet sepsany
    GURBON
    GURBON --- ---
    AVATAR: jenom to ne :D Nastesti uz sem nasel lepsi kalhoty...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: OFC ze to rozebiram. Zahodim, ve smyslu dam pryc a zrecykluju. A taky jedu Tech/Int build. Rozhodl jsem se, ze dokud nebufu mit Tech 16 a schopnost ziskat pri rozebrani mody zpet, tak necpu jinam. Uz jenom 6 lvl :-)

GURBON: A cvele to resi jeden dialog v obchode s hadry:
    "Co je ted v mode"
    "Idiomancie, kazdej nosi co chce, aby tim vyjadril svoji pravou personalitu" :-)
    GURBON: vsak se neboj, i transky tam maj romanci :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    TRAGED: nad tim sem se taky zarazil... aneb jak to dopada kdyz je ti jedno jak to vypada, hlavne ze to ma velky cisla :D
    TRAGED: a tak tohle maj poreseny upgradem. Ze zacatku, kdyz mas malo materialu a rychle progresujes se to nevyplati, ale ja mam treba jednu rare podprdu, kterou mam uz asi 15 levlu, do ktery jen strkam lepsi armor mody a upgraduju a furt je to podstatne lepsi, nez co mi pada.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: to nezahazuj, rozebírej. Já jsem inženýr, všechno si okamžitě dokážu vylepšit, co potřebuju. A žeru plánky kde to jde. Vlastně jo, v té výrobě jsem si z toho udělal takovej F76.... všechno umíme, vše dodáme a ono to tam funguje, chyběj jen online další hráči... .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam