• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    NJAL
    NJAL --- ---
    Vyhrals, Adamiro, vyhrals. Vzdy vyhrajes. Nikdo na Tebe nema.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Jak to vypadalo z meho pohledu

Adamira: JSES TRAPNEJ, UKAZ DUKAZYYYY!!!! Nemas, co? Chachaaa, trapasaku, zase jsem vyhral :-)
    Njal: Mizim...
    Adamira: JA CHCI DUKAZY, ZE SE TO DEJE TED!!!!!!!
    Njal: Ok, s timhle se neda domluvit, kdyz nevidis kontext.
    Adamira: Ja chci vedet, kde se to deje Tobe, jsi blbej?!?
    Njal: Hele nekdo to zrovna pouzil vesely termin...
    Adamira: Ja chci vedet, kde se to deje ted!!
    Njal: Rikam, ze to vyplyva ze zdejsi historie.
    Adamira: Kontex ja nevidim ani me nezajima, ja chci vedet, kde se to deje ted!
    Njal: Dole nize vysvetluji, proc na to tema doslo, je to v kontextu
    Adamira: Njal buli
    Njal: Rikam jak to bylo a kde to z meho pohledu zacalo
    Hondzik: Je to jak z piskoviste, pojdme mit pricetnou dospelou diskusi
    Njal: Je to nejspis reakce na jine naduzivane nalepky
    Hondzik: Neomarxismus je naduzivana vyprazdnena nalepka
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: Ne, ta otázka je z mé strany naprosto jasná od začátku.

Nevim zda si mě dal do double ignoru, já ho mám v ignoru. Nicméně to je naprosto irelevantní, stejně jako tvoje další kecy okolo, moje otázka zůstává "můžeš mi ukázat 2 - 3 příklady kde tě někdo tak hnusně označuje za nácka?" - evidentně ne

Stačilo odpovědět "Hondzik mě tady, tady a tady označil za nácka" - ale na to nejspíš nemáš mozkovou kapacitu.

Žádnej vítěznej zářez si nedělám, jenom jsem doufal že konečně uvidím to pekelný označování nácků všech a všema. :/

už to opravdu trapností tříská vo futra, to nemůžeš ani jeden příklad? Jenom malej? Třeba náznak? Ani tam to nácek nemusí padnout, stačí třeba příklad kdy ses jenom tak cejtil, že tě někdo označuje... Proboha já bych snad přežil i příklad kdy tě někdo označil za něco co jenom začíná na písmeno "N". :D Místo toho trapnej útěk.

Vzpomeň si na to až sem zase příjdeš příště brečet kdo ti co řekl, je tu riziko že někdo bude chtít konkrétní příklad tak s tím vopatrně :D
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: S tou otazkou jsi prisel v uplne poslednich prispevcich. O tom ale kontex vubec nebyl. Za to ja nemuzu, ze ho nevidis, ze jsi zrejme v double ignore spousty lidi, protoze se chovas jak nesnesitelnej votrapa ve stylu "kdyz ja nekomu nerozumim, je to tim, ze ten nekdo je blbej". Tim bych to ukoncil, utikam z boje, aby sis mohl udelat dalsi vitezny zarez na pazbu sve argumentacni henryovky. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: Proboha sorry ale ty seš po mozkový obrně nebo...?
    zkus se soustředit, zkusíš to?

Já se tě !!!! P T Á M !!!! kdy kdo tě označoval za nácka - stačilo napsat - HONDZIK mě označuje za nácka - uplně na začátku, poslat 2 - 3 linky na jeho posty který bych neviděl a bylo mi jasno.

Ano, dmu svíé hrdiné plíce pokládáním té samé otázky dokola :/

Teď bez nadsázky, ty seš něják ofiko pomalejší?

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Jo Ty nevidis pul kontextu. :-) Ale o to vic dmes sve hrdinne plice. No tak jo, mej se :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: kůl? ha ha ha, to je skoro jak Makrela ! ha ha ha :D

1) nevidím co píše ID hondzik a ani mě to nezajímá, pokud se na tebe sypou nadávky do nácků od něj, potom stačilo říct - OK!
    2) pokud ne, tak se zkus soustředit prosím a konečně mi poslat pár příkladů kde tě lidi označují za nácka - to že někdo někde označil Duku za nácka není argument!

Ale už, bulení nad tím kdo ti kde jak řekl je 50% tvý aktivity tady (zbylejch 50% je posílání debilních YT videí na téma "feminismus je blbost protože v michiganu štětka neprávem někoho obvinila ze znásilnění + a obcesivní označování lidí + výčet všeho co Soros platí) - tak by to sakra nemělo být tak těžký!

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Och, jak jsi kůl.

ADAMIRA: Kdyz se mrknes, kde to zacalo, tak Hondzik postezoval, jak se hrozne naduziva termin neomarxismus v negativnim slova smyslu. O pozadavcich, aby se nepouzivaly jine vesele terminy, pry aby diskuse byla pricetna a dospela, ani nemluve. No tak jsem to uved do patricnych historickych souvislosti. Nemate zac. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: bud ta laskav a netahej sem tu bandu impotentů z VV a Duku, ty trpíš v protektorátu EU a každej den ti na čelo vyryje Brad Pit swastiku, sdílej svoje pocity! ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: aha, takže nic, já to prostě jednou za čas musím zkusit :D

Teda upřímě řečeno, podle toho co píšeš tě dav lynčuje "náckama" v podstatě od rána do večera, zní to jako peklo, předpokládal bych že ti nebude dělat problém hodit pár konkrétních případů, mno, nedá se nic dělat :/
    NJAL
    NJAL --- ---
    A jak jsem psal nize, jeste tu a tam se toho nekteri porad jeste nezbavili. :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Davy ne, nekteri na nyx porad ale jeste chodi, jini expirovali, a nekteri maj vsudemozne RO, tak toho moc nenamluvej, kde cteme my. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: Ale teda předpokládám že ty davy označující tě za nácka asi nepotkám co?

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Trosku sis zaprehanel. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: a pak ho zabalil a usek!
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Musis se zde tematicky holt dat na chov kotatek nebo treba turistiku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A nešli by ti náckové vyfiltrovat? Já mám takovou smůlu že ve forech ve kterejch tím všíchni NJALa a jeho kamarády označujou nejsem a pohybuju se pouze v auditkách, kam pak chodí brečet :/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    haha. oznacit napr. zeleny anarchisty Kropotkonova a Bookchinova razeni za "neomarxisti" je dost dojemny projeveni neznalosti problemu... znam lidi z levice co je min urazi oznacenim za nacka nez za (neo)marxistu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Neni mi uplne jasny, proc pozadujes po aktivistech nejake "rozvijeni" a hluboke filozoficke uvahy. Jsou spis naprogramovani drones, takovi hnedokosilaci instituci :-) S realnym vlivem je to problem, protoze zejmena zde v CR je v kursu rikat "tady se to nedeje" a delat, ze "jinde" neexistuje (o kanadskem pokusu privest do vezeni cloveka, ktery odmitne pouzivat vymyslena zajmena se zrejme musim porad opakovat, protoze lidi maj pocit, ze CR je etalon "realnosti" :-)))).

O Frankistickem Spanelsku se da rici jedno - ze bylo rozhodne z dlouhodobeho hlediska pro Spanely lepsi, nez kdyby tam zvitezil moskevsky bolsevismus skrze republikany. Za predpokladu, ze by se udrzel u moci v prubehu WW2, sviran Nemci a Italy. Takze, ano, frankiste s vojenskou neutralitou byli mensi zlo, nez bolsevici. Iluze, ze by v pripade vitezstvi republikanu ve Spanelsku nastal raj na zemi, kde by si obe strany padly s placem do naruce a sly na louky sbirat kvetiny, rozhodne nemam :-)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    NJAL: To byla samozřejmě hyperbola, nicméně jde o to, do jaké míry aktivisté, které kritizuješ (a u nichž se příliš neshodujeme na jejich reálném vlivu), programově navazují či rozvíjejí neomarxismus a nakolik je onen "strašák" neomarxismu jen chimérou v duchu Protokolů a vnější nálepkou. Nikdo z nich se afaik nehlásí k tomu, že by by byl neomarxistou a bylo by se dobré seriozně pobavit, v čem jsou tedy faktickými pokračovateli neomarxistické filozofie (jakým je třeba zmíněný Žižek). Samotného mě to zajímá, protože mám o neomarxismuvelmi povrchní znalosti nad rámec toho, že jsem před lety četl Fromma a Walersteina.

NJAL: Tak Duku (přiznám se, že mu dětinsky přezdívám Dukát, nějak mi to k němu sedí;)) bych za klerofašistu neoznačoval, ale z druhé strany to, že se v minulosti pozitivně vyjádřil směrem k frankistickému Španělsku, to je zase fakt;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam