• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: já to mám snad někam přesměrované (ale nejsem si jistý, někde jsem to přesměrovával někam, ale jestli to bylo v tomhle overlay nebo v jiném, Nejmenovaný ví...)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: na českém win10 se ta složka pak jmenuje zachycení.
    Výhoda oproti jiným je ta, že zachytí skutečný obraz, teda že na 2K mám třeba plnohodnotná png o velikosti 7,2 MB – ty jsem pak zmenšoval a dával do klubu GameShots. Třeba u steam mi to u některých engine obraz rozmazávalo hodně, případně to mělo fakt divné hrany, jak to asi fakt nebylo kamarád s některým druhem vyhlazování u některých engine, ale tady mi to fakt seká krásný obrázky v plnohodnotným RGB.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: to leda, no, to mě nenaprdlo
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A když hrajete na xbox controleru jako já, stačí zmáčknout to vleiké svítící X-ko. A objeví se nabídka a tam i screen, záznam videa a podobně.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: no jistě, na w10 to má automaticky overlay Xbox Live. Alt+windows(nebo ctrl, teď si nevzpomenu sedím u mac) + printscreen = udělá automaticky screen, případně vyvolat nabídku wokna + D.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    blbej dotaz - přišli jste někdo na to, jak na PC dělat screenshoty bez nutnost zapnutého overlaye z ovladačů?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tu diskotéku jsem tam x-krát, spadlo to jednou a znova mě to do ní připojilo bez problémů, takže za mě toprí
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně to spadlo jen jednou před sobotním day2 patchem, pak už to drželo, ať se na monitoru dělo cokoliv, a že to tam byla pak diskotéka.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: člověče ne, už před ním - hrál jsem od cca 7:30, odpoledne se pak připojil kamarád, takže jsem musel restartnout kvůli rozdílným verzím a pak to teda jednou spadlo při nějakém tužším boji, kde všecko blikalo a vybuchovalo a všelijací efektové
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Ja bych to upresnil: Po sobotnim day2 update :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jinak mě potěšilo, že až na vypadávání zvuku (2x) a jeden disconnect to celý víkend drželo jak židovská víra.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Titani nejsou Worldeventy, to jsou roaming beasts full of loot.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PIETA: oni dost courají, svině :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    TRAGED: To se mi zdá, že nějaká místa, kde eventy byly v demu, ještě přeskakuje - třeba ancient titans spawnovali v Great Falls Canyon až za tím obrstromem, ne na tom místě vlevo od něj, kde je značka.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mozna mista World Eventu. tl;dr; vsude :-)

    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    VIRIK: jo, doufam, ze ten loot zacne byt trochu "dulezitejsi". Puvodne jsem chtel jit do Rangera, ale nakonec vyhrala rychlost - troj jump a troj dodge.
    Uz se tesim domu :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Výborný je, jak autoři otevřeně a pohotově komunikujou, a je vidět, že dost rychle reagujou na požadavky hráčů. Jenom třeba těch změn, které stihli od posledního dema do day 1 patche, a návrhů změn, které se objevily mezi startem pro předplatitele a pro veřejnost...

    VIRIK: Já jsem veterán hraní druhého+ roku online her (: Takhle jsem pozdě nastoupil do Borderlands 2, Path of Exile, Warframe, Division, Destiny 2 (včera koupeno Forsaken, když už mám spoluhráče na průchod celou kampaní...); zatím jsem toho nikdy nelitoval a Anthem bylo první, co mě lákalo koupit rovnou, ale přece jen jim dám tu chvilku na odladění.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    po vikendu (lvl23) rikam ano! skvelej experiment posouvajici hranici videoher zase o pidikousek dal... framework ma bioware dobrej! preji jim at ho udrzuji plny prekvapeni!

    ps4 verze, storm javelin, fireball prava ruka bez cooldownu, cili ice partak bodne! do zad! ;) freneticke akci zdar nazdar!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RADOWAN: ty zbraně jsou víc užitečké u rangera nebo toho tanka, kde je skutečně oceníš. Já bral prvního damage dealera Rangera a pak Interceptora a oba josu neskutečně výborně vyvážení a přitom úplně jiní.
    zajímavý věci začnou padat až daleko, přesto ta 10 a pak pevnosti už začínají být skutečně zajímavý a loot bohatý. A hráči jsou dobří, zvedáme se, podporujeme, ve free létání i v pevnostech.

    A máš zcela pravdu, naštěstí to není jako tolik Warframe (byť skill se počítá), ale ani Destiny; patří to do stejnýho druhu her, ale má to vlastní zobák.

    A je to návykové :)
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    Tak jo, tak jo, dal jsem tomu sanci o vikendu a skvele se bavim. Neni treba rozebirat chybu za chybou - netreba si lhat, jsou jich tam desitky, ale nejdulezitejsi je, ze to je funkcni a spravne zabavne-navykova hra.
    Rano jsem si akorat pred praci dodelal level 10 a vecer se pujdu podivat do prvni krypty. Bal jsem se, ze to bude moc jako warframe a nakonec jsem si jako prvni javelin vzal interceptora, takze jsem si z toho ten warframe udelal. Nakonec mi s timhle javelinem nevadi, ze zbrane jsou dost nudny - strilim az v uplny nouzy. Odemknul jsme si Storma, ale jeste jsme si ho nezkusil, tak ho mozna vecer osadim, posteluju a prubnu ve strongholdu.

    Pro milovnika destiny to je jeko vratit se do mesta kde jsem vyrustal - mechaniky a skill z Destiny se tu vazne hodi. Grind mi nevadi, ale doufam, ze si pohraji s lootem - zatim je to docela vlazny, ale vim, ze jsem na zacatku, treba zacnou padat nejaky unikatni veci.

    Potencial v tom citim velky a jsem rad, ze jsem tomu nakonec dal sanci.
    Pridal jsem se na nastenku - Radorado123 (PS4)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam