LWEEK: ahoj, promin, ze pisu az ted, nejak moooc prace okolo.. ale k tvému textu ...
na logo chodíme, na ergo taky, chodí do logo školky, takže tam s ní každý den 5 -10 min dělá logopedka...
jídlo ve školce nedává, protože jí jen rohlíky, párky, nějaké jogurty, kousek banánu a smo tu čokošku no .... tu ma jako odměnu... v dětskym kolektibvu je denně 2 hodiny, a nejak zvlast to nepomaha myslim, řádí s klukama, běhá a blbne a tak, místo toho aby si hrála s holkama s panennkama :)
ad plenky, ona se do nočníku vycura treba rano, když jí tam posadim, ma i ty stahovací kalhotky, že je jen sunda s kalhotama, ale sama to neudela... rano se vycura, rekne hotovo a donese mi plenu ... pres leto jsem to zkousela ... marně ... tak to zkusim s tou druhou, ty bude na jare 1,5 roku, tak je zkusim vysazovat obě :D, protože tu starší nějaka mokra plína nes*ere... jako dam ji plenu, ona ji počura a rekne mokro, prebalit, ale na tn nocnik si nesedne ... nechci videt to odanucovani kakani :D
ad dite ve stresu . jako je fakt, ze na ni občas taky zvysim hlas, ale to je už fakt jako když je toho extra hodně, ale u ní stačí málo, i jen ze jí reknu, ze ji nedam telefon a začne brečet, nebo že jí proste neco zakazu... je taková uknučená, lítostivá a my nevíme proč...
ja s tou čokoškou jak píšeš taky zkusila, a bez vysledku, takže u nás to čokoška není, ale jako brala to tak, že nedostala coko, protože udělala něco špatně, spíš to brala jako trest...
ad jídlo, ja ji davam ochutnat, jako treba si kousne tak asi 5 mm ale tim to hasne, jako že by si dala víc, to ani omylem... třeba na Silvestra ted ochutnala asi 1 cm hermelínu .D a to je uspech :)
ja ji nenutim, ona když neco chce, tak si dojde do lednice, vyndá jogurt, veme lžíci a někomu nám to donese, at to otevrem a pak jí teda rovnou i nakrmíme, je to rychlejší a neni to vsude, je to lemra líná :D, proč by jedla sama, když jí muže tu lžíci dát do pusy někdo jinej :D:D:D
jinak vyhladovět a pak sní vše... tak to asi jiné "normální" děti, ale né ty s VD... ty to maj v tý hlavě jinak hozený .... a tam to alespon u nas nefunguje ... zkusila jsem fakt uz vse s tim jidlem i plenama a nic.. proste ji vadi asi ta konzistence nebo nevim, ale na ty ergo by nam meli pomoct ...
ranna pece, tu resim a s tou budu mit konzultace ted v lednu, takuvidime, co poradi...
na knizku se kouknu a diky