SMRADOCH: ano, tim to zacalo. Zaroven jsem ve svych prispevcich nekolikrat zminil, ze me placeny infuenceri, kteri srovnavaj konkurencni produkty proste nezajimaj. Proto jsem taky zminil Gaelera, kterej nic takovyho nedela a pouzil termin relevantni (k povaze tohohle klubu potazmo znacce Sony) a nasledne i v daslim prispevku obhajil.
Ale jeste jednou k Northupovi. Jeho postoj, kdy cely leta tlaci Canon a najednou zacne hejtit Sony, ciste kvuli hypu a bez jedinyho fundamentu, mi trosku pripomina situaci, kdy bych zacal ja zacal vytvaret nejakej zbytecnej content. Dejme tomu, ze bych byl cely leta windows user a najednou udelal negativni recenzi na novy M1 procesory od Applu s tim, ze za me jako dobry, ale je to stroj na hovno uz jen kvuli tomu, ze mi na plose v pravym dolnim rohu neskace pan sponka. Lepsi prirovani me k obsahu jeho yt videi nenapadlo. A pro me za me, klidne si treba vylep jeho plakat na zed:)
ad
https://youtu.be/6vT0VcFXCnk?t=995Jako lol? Ty fakt takovejmhle videim veris? Kdyz potrebuje nekdo delat obhajujici videa, jak vlastne vydelava penize, tak mi to prijde prinejmensim podezrely ala Babisuv audit od E/Y, kdy se najednou po letech ukazuje, ze nedolozil tak uplne vsechny prijmy))
Abych to uzavrel, tak znovu opakuji. Pokud vnimas drobny nelogicky veci v menu jako nejakej bullshit, tak ti vubec nic nebrani zvolit konkurencni produkty, ktery jsou jiste uplne bez chyby.