• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PALEONTOLOG: No... třeba tam někdo vysel trávu a nechtěl, aby po tom lidi šlapali a váleli tam koule na bláťáky:-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    dneska jsem znicil nejakou inovativni ceduli zakazujici vstup na misto, ktery je odevsud pristupny a vzdy se tudy chodilo. ale neudelal jsem to schvalne, jen jsem do ni hodil kouli a ona upadla. a mam z toho stejne ve vysledku radost.
    je to kus parku, neni tam vysazena trava, je tam takovy nic mezi stromy. vsude kolem nikde nic, park jako krava a to nic někdo chce najednou chranit.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: nešlo by tohle příště s nějakym trigger warning pro posraný mileniální snowflakes? :DD asociačně jsem se dostala k vzopmínkám na diskotéky na školách v přírodě, kde mi učitelky zakazovaly číst si na pokoji Otakara Batličku a musela jsem poslouchat Helenky Vondráčkový a Dlouhý noc a sledovat trapné pokusy o ploužák v blikajícím světle diskokoulí, v kterém si nešlo číst...pak k těm X letům pravidelného mučení Chinaski, protože Kláro jak to s tebou vypadá, haha hehe to ti eště nikdo neřek co kotě...a aaaaargh přiznávám, že si jdu otevřít flašku vína, už jsem tohle trauma považovala za uzavřené:D
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Když vidím, jak se někdo stará o veřejný prostor: mytí podlahy v metru, popeláři, čištění ulic, natírání fasád, zahradníci v parcích, sběrači odpadků, krmítka pro ptáky s dostatkem krmení a nálepky proti jejich nárazům a další takové věci, naplňuje mě to pocitem bezpečí a uklidňuje mě to. (Je to zvláštní, jak lidi, kteří to v rámci svého povolání dělají, jsou přitom často přehlížení nebo na ně dokonce lidi koukají skrz prsty.)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nenavidim vlastni sny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když slyším stíny dnů a snů se k obratníku stáčí, je mi zase deset a jsem na táborové diskotéce.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Prostě věřím, že dobrý skutek vždy přinese další dobrý skutek. I když je mi nejvíc smutno, bolavo a jen bych plakala, tak dobrý skutek je prostě nejvíc nejlepší. I když má strašidelně dlouhou dodací lhůtu. Nejvíc nejlepší.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Neumím obrat kosti, což mě pěkně štve , protože se fakt snažím . Kocoury, kteří se zrovna rvou o krůtí stehno to očividně tolik nesere.. no co, aspoň se maj dobre :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Bojim se jet za mamou i kvuli tomu, aby me nekdo z nyxaku nepoznal.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KOVOVAMINCE: Presne!! Hroznej sok pri prvnim dilu. Porad si rikam "Oh, nooo!".
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Kdybych napsala paměti, tak by mi je vrátili, že to není možný a nikdo by mi nevěřil. Co jsem všechno stihla (nejen) během puberty nechápu ani já. Dokonce mi přijde neskutečný, že ještě žiju.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Právě jsem si zaslzela u prvního dílu novýho Sexu ve městě.
    Jo a Sarah Jessica Parker mi vždycky přišla hezká.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DMAG:
    NEI: hlasim se do klubu ...
    v tomhle smeru doufam ze se nedoziju vynalezu neco jako scanner myslenek kterej bude volne k dispozici... v mym pripade bych musel chodit kanalama (spolecne se zbytkem uchylu), protoze bych nemoh vlezt ani do MHD
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Myslím si, že ten poslední Sailor moon dvojfilm je strašně chaotický a strašně rychlý. Nechápal jsem, kde ty holky jsou, proti komu bojujou a pořád se jim měnily uniformy. Asi poslední hodinu už jsem jenom čekal, až to konečně skončí.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Švejk ani Cimrman mi nepřijdou vtipný a nemám je ráda
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D1RABBIT: To jsi asi špatně pochopil náplň mojí práce. Sice říkám, že drbu králíčky, ale... no nic :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D1RABBIT: Dáme hovor a řekneš mi, jak to vypadá? :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREAT_R: taky si poustim videa z MC =)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Když si kolega pouští videa z Minecraftu, mám z toho takový feeling jako když jsem poprvé hrál Daggerfall. Ty jejich dungy a tak prostě...
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Ve svym životě jsem několikrát eticky selhal a nejsem za to na sebe vůbec hrdej. Například jednou jsem si řekl, že už nebudu jíst savce. A nedodržel jsem to. Co je mi opravdu líto je, jak jsem se choval jako svině a blbec, když jsem byl malej kluk. Jednou jsem při tenisu o zeď vylezl na střechu transformační stanice, kam zaletěl jedný holce tenisák. Pak jsem ho ale místo, abych jí ho hodil zpátky, pustil do okapu, odkud už nešel vyndat. Dodneška mě to fakt mrzí, i když jsem později asi od její sestry dostal facku a byl vyhnán od zdi. Zasloužil jsem si to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam