• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    problem je, ze podel svahu nikde jina cedule neni, jen tam, pod stromem. kokoti z mestske zelene se nudili a ja nejsem dost ras, abych to vytrhl ze zeme uplne
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADELHAIDA: ja ti ten kus nestastny hliny vyfotim :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    ADELHAIDA: Travnik se zaklada v dubnu nebo v zari. jestli ho nekdo zaklada do zmrzly pudy v listopadu, stejne z toho bude prd.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PALEONTOLOG: No... třeba tam někdo vysel trávu a nechtěl, aby po tom lidi šlapali a váleli tam koule na bláťáky:-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    dneska jsem znicil nejakou inovativni ceduli zakazujici vstup na misto, ktery je odevsud pristupny a vzdy se tudy chodilo. ale neudelal jsem to schvalne, jen jsem do ni hodil kouli a ona upadla. a mam z toho stejne ve vysledku radost.
    je to kus parku, neni tam vysazena trava, je tam takovy nic mezi stromy. vsude kolem nikde nic, park jako krava a to nic někdo chce najednou chranit.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: nešlo by tohle příště s nějakym trigger warning pro posraný mileniální snowflakes? :DD asociačně jsem se dostala k vzopmínkám na diskotéky na školách v přírodě, kde mi učitelky zakazovaly číst si na pokoji Otakara Batličku a musela jsem poslouchat Helenky Vondráčkový a Dlouhý noc a sledovat trapné pokusy o ploužák v blikajícím světle diskokoulí, v kterém si nešlo číst...pak k těm X letům pravidelného mučení Chinaski, protože Kláro jak to s tebou vypadá, haha hehe to ti eště nikdo neřek co kotě...a aaaaargh přiznávám, že si jdu otevřít flašku vína, už jsem tohle trauma považovala za uzavřené:D
    FAIRIELLA
    FAIRIELLA --- ---
    Když vidím, jak se někdo stará o veřejný prostor: mytí podlahy v metru, popeláři, čištění ulic, natírání fasád, zahradníci v parcích, sběrači odpadků, krmítka pro ptáky s dostatkem krmení a nálepky proti jejich nárazům a další takové věci, naplňuje mě to pocitem bezpečí a uklidňuje mě to. (Je to zvláštní, jak lidi, kteří to v rámci svého povolání dělají, jsou přitom často přehlížení nebo na ně dokonce lidi koukají skrz prsty.)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    nenavidim vlastni sny.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vždycky když slyším stíny dnů a snů se k obratníku stáčí, je mi zase deset a jsem na táborové diskotéce.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Prostě věřím, že dobrý skutek vždy přinese další dobrý skutek. I když je mi nejvíc smutno, bolavo a jen bych plakala, tak dobrý skutek je prostě nejvíc nejlepší. I když má strašidelně dlouhou dodací lhůtu. Nejvíc nejlepší.
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Neumím obrat kosti, což mě pěkně štve , protože se fakt snažím . Kocoury, kteří se zrovna rvou o krůtí stehno to očividně tolik nesere.. no co, aspoň se maj dobre :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Bojim se jet za mamou i kvuli tomu, aby me nekdo z nyxaku nepoznal.
    MONROE
    MONROE --- ---
    KOVOVAMINCE: Presne!! Hroznej sok pri prvnim dilu. Porad si rikam "Oh, nooo!".
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Kdybych napsala paměti, tak by mi je vrátili, že to není možný a nikdo by mi nevěřil. Co jsem všechno stihla (nejen) během puberty nechápu ani já. Dokonce mi přijde neskutečný, že ještě žiju.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Právě jsem si zaslzela u prvního dílu novýho Sexu ve městě.
    Jo a Sarah Jessica Parker mi vždycky přišla hezká.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    DMAG:
    NEI: hlasim se do klubu ...
    v tomhle smeru doufam ze se nedoziju vynalezu neco jako scanner myslenek kterej bude volne k dispozici... v mym pripade bych musel chodit kanalama (spolecne se zbytkem uchylu), protoze bych nemoh vlezt ani do MHD
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Myslím si, že ten poslední Sailor moon dvojfilm je strašně chaotický a strašně rychlý. Nechápal jsem, kde ty holky jsou, proti komu bojujou a pořád se jim měnily uniformy. Asi poslední hodinu už jsem jenom čekal, až to konečně skončí.
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Švejk ani Cimrman mi nepřijdou vtipný a nemám je ráda
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D1RABBIT: To jsi asi špatně pochopil náplň mojí práce. Sice říkám, že drbu králíčky, ale... no nic :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    D1RABBIT: Dáme hovor a řekneš mi, jak to vypadá? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam