• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    1KA
    1KA --- ---
    MADIETTA: tak jo. Kdyz mi volá dite a ja to nechci brat, napisu, ze mam meeting. Za chvili na to prijde sms, kdy se pta, kde ma rukavice, cepici nebo bryle na kolo. Z 90% jsou to naprosto zbytecne telefonaty a ja vim, ze kdyby to bylo zavazne, napise to. Setrim náš spolecny cas, moje nervy a ucim ho tim samostatnosti.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MADIETTA: tak ja se ti pro radost priznam ne sice k necemu zavaznemu, ale snad te aspon pobavim:
    Pred nekolika tydny jsem se posrala do kalhot jako maly dite. Bylo to zcela bez varovani a v dospelosti se mi to opravdu jeste nestalo. Nastesti jsem sedela v aute a ne treba v tramvaji, protoze to bych neutajila. Zacala jsem se okamzite strasne stydet a zaroven udivena, velmi zaskocena jsem zacala hystericky brecet a zaroven se strasne smat. V aute jsem nebyla sama a muj drahy poznamenal jen: "Lasko, nepokakala ses nahodou?".
    Ne, nepokakala. Posrala jsem se jak nemocnej kojenec.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MADIETTA: Tak ona tu občas pořádná přiznání jsou, ale je jich málo. Většina lidí nemá těch 13. komnat zase tolik.

    Já se přiznávám, že jak jsem se s mužem vystřídala na rodičovské, tak v práci zůstávám tak dlouho, aby už byl s dětma na odpolední vycházce, až se vrátím, abych s nima nemusela. Teď, po roce v práci teprve začínám mít chuť trávit s nima čas.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Teď jsi to ale moc nevylepšila...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přiznám se, že mě štve, že v této diskusi nejsou žádná zajímavá přiznání, že je to pouze přehlídka toho "co všechno jsem neviděl, nevím a neznám".
    JONY
    JONY --- ---
    V životě jsem byl na jediné svatbě a to mojí sestry a nehodlám to měnit.
    CIL
    CIL --- ---
    Už se neumim bavit na party, raděj bych jela na vodu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NICOLLETTE: já taky ještě ne, ale pár let dozadu jsem si řekl, že tomu dám šanci :))
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Opravdu jsem nevěděl, co dělat.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    Do dnešního večerního jsem žil v tom, že padouk je osminohý tvor z infantilního světa dcerky,)))
    Každopádně barva padouku je neodolatelná.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SCHWAB: to jsem ještě neviděla ;)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    NICOLLETTE: co říkáš na tu starwarštinu Rogue One?

    a přiznání- co jsem se provedl každoměsíční internetovou resocializaci a zjistil, že umřela Sinead - tak mě to vystřelilo a už pár dnů si pouštím do sluchátek jen Loreenu McKennitt.
    Nevím proč, ale jak slyším nothing compares, tak odletím do Kanady.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Miluju naši dceru nadevše, bez ní už si nedovedu život představit. Ale někdy je to náročný, vyčerpávající, oba s Lukym padáme na hubu. S lehkým smutkem vzpomínám na ty časy, než jsem otěhotněla respektive než se dcera narodila. Na cestování, party, naprostou svobodu.
    KASTA
    KASTA --- ---
    Přiznám se, že kdyby nebylo nyxu, vůbec netuším, že v kině běží nějakej film o Barbie (doufám teda že to je film o Barbie) a že lidi na něj chodí a píšou si o tom na internetech. A taky že ten divnej herec z novýho Blade Runnera, co pořád vypadá jako kdyby právě dostal tečku, tak má dvojníka, kterej mu vůbec není podobnej. A že ta herečka z Tenkrát v Hollywoodu, která je tak dokonale asexuální, až mě to zaujalo, tak má dokonce čtvernice, nebo jak by se tomu mělo říkat. Jsem sto let za opicema :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Pod záminkou Barbie jsem si konečně troufla vzít na veřejnost ten růžovej overal, kterýmu jsem (já černá můra) kdysi za kilo neodolala v sekáči... A je boží a asi ho budu nosit všude. A Barbie je vlastně taky boží, byť takovej překladatelskej potrat už jsem dlouho neviděla.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Jo a taky se přiznávám, že nedokážu otevřít auditko Sedm
    Opět si počkám, až to nebude aktuální
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Dřenda!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NICOLLETTE: Ale zase je dobře, že se tihle lidé v bláznivém outfitíku najednou začali zajímat o vědu.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    vždycky když je kolem něčeho šílenej hype, jako teď u Barbie a Oppenheimera, můj mozek se tomu automaticky staví zády a bojkotuje to
    dá tomu většinou šanci až za pár let
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VRBIK: a pise se "abys" :D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VRBIK: no, to ses moc hodnej, ja samozrejme vim, ze existujou vsechny mozny poruchy psani, mluveni a podobne. neco z toho mame i v rodine. jenze ne vsichni, kdo pisou jako retardi, maj nekterou z tehle poruch.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MONIOUS: jen jsem ti chtěl rozšířit obzory, aby jsi viděla, že existujou lidi který nevidí chybu v "zadne hlucha mista". A přiznávám se, že jsem člověk co píše "tamnější", i když už jsem musel napsat "tamější" asi 1000x, protože jsem to měl v každym diktátu špatně a několikrát jsem to musel napsat 100x abych se to naučil
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    VRBIK: hele mne je asi uplne jedno jaka vada je jaka, abych vam pravdu rekla. tohle je klub "priznejme se", ne klub "vysvetlete mi, proc nemam pravdu" :D
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    MONIOUS: Dysortografie je specifická porucha učení s vadou v písemném projevu. [1] Jedinec má problém s gramatickými pravidly, hláskováním a interpunkcí. Často se objevuje ve spojení s dyslexií.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam