• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    GIOMIKY: Kouri.
    NIAN85
    NIAN85 --- ---
    Pred chvili mi malinko hrablo a manicky jsem vybouchala pres zed sousedku, co jede paty den tv na plne pecky a domluva nepomaha. Kazda reklama me vystreli z alfa vln do plneho vedomi. Nemlatim sice do zdi kostetem, ale drevenym mecem, nicmene citim se i tak jako duchodkyne kverulujici proti zkazene mladezi (ackoliv sousedce je asi 80).
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ENDER: I pes ma svuj den. A dnes je ten den. A ty ses ten pes!:))
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nekdy jsem nasranej od rana a vsechno me sere, mam pocit, ze je vsechno nahovno a akorat prudim do ostatnich. Pritom je vsechno v pohode.
    Dneska je ten den.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: ilustruje to nastaveni personalu velmi dobre. chtit slusny chovani snad neni nic prehnanyho, cesko je znamy pivni kulturou, tak at to nejak u vycepu vypada :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: To je taková obdoba meteostanice s kamenem a provázkem. Je to upoceně nevtipné.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: nj, to je tak, kdyz nekdo nekoho poucuje, co by se jak melo. no je to dost neprijemny, vid :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: na to je kreslenej vtip s odstupnocanum cennikem. ale nevim kde bych ted nasel. kazdopadne veta "dobry den, prosil bych jedno pivo" vyjde nejlevneji
    DAHY
    DAHY --- ---
    JONY: Podle té fotky to ale vypadá, že právě o to ti šlo.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    JONY: myslim, že kdyby to dělalo víc lidí, svět by byl mnohem hezčí a příjemnější místo:) (a ergo by i ten pámbu byl vlastně rád)
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    JONY: ale plusicky se posypou, tema se to zahladi.
    JONY
    JONY --- ---
    ...že jsem si nafotil před chvílí nějaké exhibo hanbaté fotky před krucifixem a řečeno s klasikem, až mám obavy, že mě Pánbůh potrestá.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    HEJSEK23: Jo, to bylo strašně milý, made my day!:)) Ale nebylo to ráno, to bysem asi vrčela víc než pusina nebo se schovala za nejbližší křoví:D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Mi tak pripomina... Všichni ve sluzbach miluji lidi, kteri prijdou a bez pozdravu vyhrknou "jedno pivo"... jídelní listek, jen bych potreboval, atp. .... Ne, nikoho to nezajima, většinu lidi to zajima az po "dobry den, ja bych prosil"
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    DEADSLUT: na druhou stranu náhodné setkání s tebou mi zpříjemnilo zbytek dne
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ADELHAIDA: ježišmarjá, moje osobní peklo, potkat v mhd známýho, zejména cestou do práce, kdy ještě nemám probuzený sociální dovednosti, abych potenciální smalltalk zdvořile utla a mohla si číst. Leckdy mi při těhle náhodných setkáních přijde, že ani jedna strana tak uplně neví, co se očekává a jak to udělat, aby to nevypadalo neslušně, a má(me) dojem, že jen pozdravit a jít dál je jakože málo, když už jsme v tý jedný tramvaji. (v angličtině mi to z nějakýho důvodu problém nedělá, ale zaboha nejsem schopná tuhle dovednost přenést do češtiny. A miluju jednoho známýho, který bydlí za rohem ode mě, a umí při setkání tu interakci udělat krátkou, nezávaznout, a zrežírovat to do pro mě přijatelné a milé podoby. Před nim se před jedinym neschovávam:D)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    HEJSEK23: My si zamilovali au revoir. Na Korsice jsme zašli snad do každýho obchodu, jen aby jsme mohli poudravit au revoir :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ADELHAIDA: kdyz nekam vlezu, tak pozdravit je zaklad slusnosti. Jenže na me si stezovala i sousedka, která se hrabala zrovna v zahonu a ja ji nevidela. Takze uz jsem byla "ta, co se odstěhovala do prahy a uz nezdravi" na vesnici hodne špatná značka :))
    Ted bydlim v casti Prahy, kde se lidi zdravi, i kdyz se potkají se psem a je to mile, přátelské. Rozhodně tvemu dítěti nikdo nikdy nebude nadavat, že pozdravil. Ale proboha, nemlať ho za to, kdyz to neudělá! :))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Rád zdravím. prima to bylo v Itálii kde sem zdravil snad i kočky. bon giorno! Úplně na každýho..
    a příbuzná mě prosila abych už toho nechal že se stydí
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: v takovém světě by se mi líbilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam