• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DELIRIUM: Přiznám se, že dva měsíce prázdnin jsou důvod, proč to školstvíi přes vsechny jeho neduhy jen tak neopustím...
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Přiznávám se, že nepokrytě závidím deckam jejich dva měsíce prázdnin. Jo, taky sem je měla, ale tyjo :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přiznávám se, že neexistuje moje fotka na nočníku. Dokonce se moje máti svého času až překvapivě příčetně chlubila, že mě nefotila v nelichotivých pozicích, abych se pak o čtvrt století později nemusela propadat studem. Z listování rodinnými alby vím, že existuje možná jen jedna moje nahatá fotka ve vaničce. A jsem za to hrozně moc ráda (ne za tu fotku ve vaničce, ale za tu absenci posraných, upatlaných a jinak debilních fotek).
    KOLLER
    KOLLER --- ---
    JAMILLOS:
    Miluju Oasis. Miluju kazdy LP co posledni dobou vydal Liam a fakt mi nesedi co dela teď Noel. Tak.
    GROMKY
    GROMKY --- ---
    podařilo se vám to, společnejma silama, optimismu, ani vlastenectví nezbyla už ani špetička
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    WRNQ: je to muzny a ma te to pritahovat,npodobne jako vobchcavani vseho, kdyz muzes i nekam, kde by se to vsakovalovalo...Takoby to "jeee! Flusanec/chcanky,hmmm mrdala bych!"
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    WRNQ: oni se často nestydí to fusnout i z protisměru rovnou tobe do cesty. Když uz si to nemůžou odpustit, tak by mohli plivat aspon mimo cesty.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Love & hate přiznání na dnešní den
    Miluju když muchlám papírek v momentě, kdy jsem splnila vše, co na něm bylo napsáno. Je to jako zvuk karamelové krustičky na tom nejlepším dortíčku.
    Nesnášim, když jdu po ulici a někdo si přede mnou uflusne (muži). Hej, to je nějakej tik, nebo frajerskej zvyk z fočusu, nebo watafak? Copak je na to někdo zvědavej? Možná někdy dostanu přes hubu, ale už se fakt čas od času těch lidí zeptám, jestli to je nutný?
    FAT
    FAT --- ---
    BACCARA: Odebírat jsem nemusel, ale byl jsem ve fabrice se zbrojní výrobou a tak tu azbuku dodnes znám, přečtu a přeložím si.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Moc si ze základky z civilní obrany nic nepamatuju... jenom, jak jsme se evakuovali z učeben s plynovejma maskama. A pak leštili sklíčka masek... a chobotama po sobě flusali papírky.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MICHELLEDANIELS: Já? Já si nevsadil. Já jenom volil Káťu Stačilo. :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    R_U_SIRIOUS: priznat, že jsi vse vsadil na jedno číslo a prohrál. To chce koule :))
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    GIOMIKY: Nechceš se raději k něčemu přiznat?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Považuju Oasis (resp. tu muziku, kterou znám víceméně z devadesátek) za fajn kapelu. Tak.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    AXTHEB: Jako obvykle, nikdo za nic nemůže, nic se tím nedalo dělat, mám se zeptat někoho jiného, ty nevíš o tom, jak klauz rozprodal všechny podniky na kupónky nic, rozpuštěná armáda zemanem nás netrápí a vlastně ta inflace není kvůli tomu, že ze starýho města je matrjošková výstavka, protože nikdo tam vlastně bydlet nechce, když tam (v centru) nikdo nebydlí... a pak mu máme stavaře, bohaté to bagristy, kteří nevědí, co s prachama, když nám rozprodali kompletní interéry poloviny těch moderních, poblitých hotelů, na kterým stojí naše HDP
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KURE: a nakonec to bude jedinej, co nam zbyde...;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: V mém vydání Neverwhere to je dokonce na konci jako přídavek. Taky to pokaždé čtu jedním dechem :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PESTRYPAPOUSEK:
    How the Marquis Got His Coat Back by Neil Gaiman | Goodreads
    https://www.goodreads.com/book/show/26838903-how-the-marquis-got-his-coat-back
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VYHULENY_UFO: na Švýcarák nemáš, smaž si víc
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KURE: o tom zadna, starnuti neni nic pro zbabelce :-) Ale ja jsem asi notorickej optimista, protoze mam pocit ze ty negativa a pozitiva se tak nejak navzajem vyrovnavaji.
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    v aktuálním tématu jsem zajedno s [TRISSIE @ PŘIZNEJME SE...], ale přiznávám se k jiné věci: že jsem závislá na četbě knih, to vím dávno a je to za mne cajk. Ale že se mi vytvořila kuriózní závslost na Gaimanově Nikdykde, to už je trošku...no, podivné, řekněme. Právě to dočítám, tipuju tak přinejmenším po osmé, a tvl zase přemejšlím, jak to bylo dál s Carabasem a že fakt hodně chci vědět, jak se Richard zabydlel v Podlondýně a jaktože Starej Bailey má ptáky rád a přitom je i jí, a... Že má Gaiman v hlavě dosti nepředstavitelný věci, to vím (a je to skvělý), ale aby šmarjá nehráblo mně...!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam