• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ALESH: zirani jsem zazila nedavno a celkem jsem litovala, že jsem toho blbecka nekopla do ksichtu hned...
    Prijdu do krámu, sortky, kratky tričko, nenamalovana. Nechutak u zeleniny mi pomalu stril hlavu pred oblicej, aby si me mohl prohlidnout, to same udela u samoobslužné pokladny a kdyz jsem odchazela z obchodu, tak jel pomalu zelenou, starou, voflakanou vovcí, div si nevykroutil hlavu. A poprvé v životě jsem se cítila opravdu hnusne z toho, že si me prohlížel chlap... Většinou mam jen blbej pocit, že mam špinavé tričko z obeda nebo čmouhu na obličeji. Tohle bylo ovsem slizke uz od začátku. Fuj, ten jeho vyraz... no blila bych ještě dneska.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Všiml jsem si až když se rozjel vlak, ale máme na nádraží jeden z těch billboadrů SPD... Pořád ještě máme černej sprej 😏 ale jsou tam kamery
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SPIKE411: přiznávám, že jsem celou cestu do Vídně zíral do rozkroku late teen spícího borce. Měl hodně minimalistický šortky, nejspíš bez prádla, velký péro a kdyby se mu postavil bylo by vidět úplně všechno. Půlku cesty jsem myslel na pražský plakáty z mhd a asi skončím v pekle, ale nevadí.
    ALESH: hranice... Doufám, že jeho osobní prostor a důstojnost nebyla narušena. Prostě tvrdě spal, tak to snad nějak přežil. Kdyby ne, jeho holka vedle by mi namlátila a bylo by po ptákách.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Mám z toho vyšetření strach, i když o nic nejde. A to, že doopravdy nemám s kým o tom upřímně mluvit, aniž bych měl potřebu to proměnit v žert nebo se tvářit, že o nic nejde, nijak nepomáhá.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ALESH: už když si kladeš otázku, jestli moc nezíráš, ti to říká, že jsi slušnej a nezíráš :)
    Podívat se na někoho, klidně i usmát, a zase odvrátit zrak je ok.
    Takové to obtěžující zírání je něco jiného. Sedíš ve vlaku a chlap ti deset minut hypnotizuje nohy nebo čumí do výstřihu a vyvolává pocit ohřožení - pocit, že nemáš jistotu, jestli neudělá něco dalšího.
    ALESH
    ALESH --- ---
    ALESH: jak pisu "Fakt netusim, kde je ta hranice…". Mel to byt dotaz, ne hejt, pokud mate jiny nazor, rad si ho poslechnu.
    SITH
    SITH --- ---
    strašně moc obdivuji lidi, kteří dají za jeden den na kole to co já dám na kole za celý rok
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ALESH: U nás v ghettu se říkalo, že na random ženskou se máš koukat jako na slunce. Zásadně s brýlemi a nikdy ne přímo :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    SPIKE411: a nespada to uz sem? Ja v podobnejch situacich sklopim zrak a zhluboka dycham a i tak se bojim abych nebyl za uchyla. Fakt netusim, kde je ta hranice…

    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přiznám se, že jsem si neodpustil otočit hlavu, když kolem běžela ta prsatá, sportovně oděná mladá žena, která bohužel asi nikdy neslyšela o sportovních podprsenkách a měla snad jen tílko.
    Bylo mi jí trochu líto. Jen trochu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: určitě.

    Hm, mně ty turecké vlastně ani tolik nevadily. Pokud nebyly zadělaný všude i na stěnách.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: zas kdyz si predstavis obdobne udrzovanej evropskej zachod...neni to nakonec jeste horsi? Pro udrzujici personal (je-li) musi byt turecka verze daleko privetivejsi.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GRANTORINO: uaaa, připomněla jsi mi skoro půlroční martyrium, když jsme cestovali Asií. Já měla celou dobu střevní potíže, u sebe stále láhev s vodou na mytí, poněvadž evropské záchody tam nebyly.

    Nejhorší zážitek byl přejezd vlakem z Tibetu do Číny. Luxusní vlak a ty hajzly byly na konci naší cesty tak nechutný, že to svět neviděl. Fuuuuj!

    No, aspoň jsem si dokázala, že dám i takovej humus a nejsem úplná cimprlína :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LORD_DE_SEIS: to byl mu první pocit na měsíční pobyt v Arménii, když jsem ve svém pokoji na koleji otevřel dveře na toaletu a tam byl normální evropský záchod, hurá :D
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    LORD_DE_SEIS: to byla dnes první věc, kterou jsem si říkala když jsem odjížděla 😅
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Pokaždé po návratu z Řecka, mám takovej osvobozující pocit, když můžu svobodně upustit toaletní papír do záchodu.

    (Je to jen takovej momentální pocit o který jsem se s Vámi chtěl podělit - poprosím majitele bidetů, aby zkusili vydržet a nepřispěchali honem napomoc s informací, že použití toaletního papíru je nehygienické, díky)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ESPINOZINO: no a na výstavy se dostanu a šlo by to s proudem, ale až budu v důchodu, už to bude retro a nikoho to nebude zajímat, takže pro sebe a bůhví kam to dojde :D
    ESPINOZINO
    ESPINOZINO --- ---
    GRANTORINO: to poznam, alebo az vyrastu deti.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Celá naše matematika je nepřesná. Nikdy se nerovná 10/3 tomu, co násobek tří 0.3 se střiškou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam