• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VERSONNENHEIT: Maluju se, protoze jsem tak hezci a libi se mi to. Plus menit ruzne rtenky me i bavi.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VERSONNENHEIT: Já svého času randil s paní (myslím, že nám tehdy bylo tak kolem 35), která vypadala nenamalovaná tak o 10 let mladší než výrazně namalovaná. Nemluvě o tom, že jí to bez make upu slušelo výrazně víc - dle mého názoru, dlužno podotknout. Nicméně ačkoli jsem to, proč se tak výrazně líčí, subjektivně nechápal, ani ve snu by mě nenapadlo jí to líčení rozmlouvat. Proti gustu...
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    VERSONNENHEIT: to se libi nam, co jsme bez toho jeste hnusnejsi. Ostatne vis, proc se zensky malujou a vonej, vid?:))
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Vesměs mi přijde hnusný skoro veškerý výraznější líčení, makeupy, stíny, rtěnky, řasy naštukované a oblemcané řasenkou tak, že to vypadá jako pavoučí nožičky, prostě fuj. Nechápu, že se to někomu líbí a že si v tom někdo připadá "hezčí"
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    přiznám se, že když vidím napsaný slovo anonymizér, okamžitě se mi to v hlavě přeskupí na anonym Izer, přičemž přes celej imaginární screen mozgu vylítne plešatá hlava Zdeňka Izera s černou kuklou.
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    dekuji vam vsem za krasne reakce.....🫶🏻 potesili a ulevili...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Dneska jsme měla první zkušební hlídání Huga a většinu času jsem strávila tím, že jsem se koukala na fotky a videa svýho miminka, jak mi chybělo.

Ale já to dám! :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    JESSENKA: wow, silná a statečná holka seš! Hlavu vzhůru, to nejtěžší máš za sebou :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JESSENKA: je ti jenom dvaatricet, podle všech statistik máš ještě větší pulku zivota před sebou, abys ho žila podle svých představ.
    Detem vadí to, že už nebudete rodina (to daleko vic, nez ze jsi na holky), ale časem to přijmou.
    Drzim palce, at ty lepší pristi prijdou co nejdřív! Ale nelhat sobe ani okolí je velká vec sama o sobě
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    JESSENKA: 🫂
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    FIONOR: 🩵
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JESSENKA:
    Every time someone steps up and says who they are, the world becomes a better, more interesting place. So thank you.
    cpt. Raymond Holt (B99)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KURE: jako desetizubej?
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    cely zivot jsem koukala po holkach...pry to je normalni....v puberte mne zacalo vzrusovat zenske telo , ale babicka mi rekla ze to je spatne a ze je to ostuda....brzy jsem se vdala za fajn muze a dala mu dve deti ale citila jsem se nestastna....babicka i mama mi rekli ze mam vic pracovat a nemyslet na blbosti....sex s muzem se mi libil ale nenaplnoval....zacal mne podvadet a ja byla zticha protoze deti a stud za to , ze mne pritahuji zeny....trpela jsem ale vyhledala psychologa ktery mi pomohl prijmout mou orientaci ve 32letech....muz odesel a roznasi o mne ze jsem frygida a trpel se mnou....babicka mne odepsala protoze se stydi...mama taky...deti jsou tez spis proti me....ale citim ulevu...ano , jsem lesbicka...
    AIST
    AIST --- ---
    V sobotu mě čekají pilotní zkoušky... mám z toho trochu nervy :D
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Tak tvorba "ultimátního pracovního playlistu" by mi šla. A teď ještě ta práce, eh...
    KURE
    KURE --- ---
    každej by měl mít jednou za čas dekadentní ráno se vším co k tomu patří.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Já taky neřek, že to je ráno špatný, ale že to je dekadentní. Což často sám vlastně považuju za pozitivum.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Ke kávě patří cigaretka, ale vím, že na to tě neutáhnu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přiznávám se, že mi žádná část dne ani noci nepřijde jako "špatný čas na zmrzlinu" :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALVATOR: :D
    Ke kávě, viď.

Tak zejtra, mám tam ještě jeden zbytek.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MULTICAT: Cpát se zmrzlinou ráno mi osobně teda přijde víc dekadentní, ale budiž :⁠-⁠)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MULTICAT: j prase podle mě je člověk, kterej tu zmrzlinu začne jíst ještě předtím než dojde k pokladně, ale samozřejmě návyky ve percepci sebe samého máme každý jiné naštěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam