• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Je to jedno - když si dáš krystaly, seš pak na krupici
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ADELHAIDA: A kterej? :-D
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SAL: Já taky ne! A asi před týdnem jsem v Albertu potkala muže meditujícího nad cukrem. Ten ve slevě měli schovanej u drogerie, tak mu to dobromyslně říkám, domnívajíc se, že ho manželka vyslala pro zásoby. A von, že ale potřebuje cukr krupici. Tak jsem se zeptala, jakej je v tom rozdíl, a von, že prej se jeden líp rozpouští.
    SAL
    SAL --- ---
    Nikdy jsem nepochopila, proč se vyrábí cukr krystal a krupice. Pro mě je to to samý. Nevidím rozdíl.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NELLAS: Fuj, no ale co už to by skoro zapadlo do klipu Hrobka a Pitva - Porno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    INSEQUI: Četla jsem, že se ti zahoupal, a pokývala si, že to je dost odvážné přiznání.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BACCARA: mňam dopiči!

    Se přiznám že se mi z téhle představy normálně zahoupal žaludek, a to si troufám říct že jsem velké čuně a černohumorník.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEADSLUT: Hmmmm Křemílek a Vochomůrka a Epsteinově ostrově... :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    TRISSIE: což vo to, mam interní zprávy, že Bohdalka si v nakejch osumdesáti nechala udělat ty kozy nový (což zas respekt k takovýmu optimismu:)), ale.... Ve snu to byla aktuální Bohdalka. A muj píča mozek si rovněž zapamatoval ten rozhovor se Stormy Daniels, kterej jsem kdysi viděla, takže trauma mohlo bejt vskutku dost kompletní. Uaaaaaa.
    ADAMIRA: ale tak buď realista! Takovej alfa samec jako Donald by k chcaní nikoho jinýho nepustil.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TRISSIE: To budou kozí z balkónu. Trauma je :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem se původně chtěla zeptat, jestli to aspoň byly kozy Bohdalky zamlada, ale pak jsem si řekla, že nebudu retramautizovat, ale koukám, že se toho stejně ujal někdo jinej! :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEADSLUT: Tak to je fakt nechutný! Fuj! Čistě z praktickejch důvodů, jak to konkrétně probíhalo? Jenom abych věděl na co nemyslet aby se mi o tom taky nezdálo!

    Ještě jednou fuj teda...





    chcal jenom trump na bohdalku nebo se nějak střídali? :)
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    V noci se mi zdálo, že musim koukat na video toho, jak Donald Trump, Ghislaine Maxwell a Jiřina Bohdalová maj trojku. Hodně pissing trojku. Naprosto mě nerozhodilo, že mi k tomu kočka v noci velmi nahlas nablila do postele, protože horor pochcanejch koz Jiřiny Bohdalový jen tak něco nepřebije. Jako... Mozku, tyvole.
    A jsem kurva zvědavá, co mi poraděj na tý KBT spánkový skupině, protože fakt nevim, jestli je nějaká rada pro "bojim se usnout kvůli tomu, že se mi zdá vo močicim pindíku Donalda Trumpa". To bude den tyvole:D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Od ty doby co jsem začala zas občas lehce hulit mám nákupy jak 12letej harant :D to jsou samy chipsy a bonbony a salámky :D

    Musím zas přestat než budu mít 100kilo. Ale tak aspoň chvíli odpočívám a nemám sílu ani náladu dělat picovny po Praze. To je taky fajn!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: ale u moučky chceš, aby ti nekrystalizoval ani v kontaktu s tekutinou (polevy / krémy), to u normálního nepotřebuješ.
    KURE
    KURE --- ---
    SALVATOR: KURE menší částečky = větší celkovej povrch = rychlejší reakce uplně všeho včetně vlhnutí/schnutí. maly kousky cukru vlhnou rychleji a ochotněji.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: No jasně, ale zabránit tomu chceš u všech cukrů. Nechceš mít z krystalu kusy velký jak palec. A tendenci je krystalizaci budou mít inherentně všechny druhy. Ovšem jen u moučky jsou potřeba dodatečný chemikálie, u ostatních stačí obal. O to mi jde.
    Sorry ostatním, že to tak dřením, ale přijde mi to neintuitivní.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ERRTU: Obvykla heteracka kvetinka.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: no protože jaksi cukr přirozeně krystalizuje, což ovšem není to, co chceš od moučkového cukru, tak mu v tom musíš zabránit.
    Vono z moučkovýho cukru ani nedosáhneš takovejch těch krystalů na niti, co se dělá jako pokus.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALONSY: Ne myslím moučkovej. Krystalu a pískovýmu cukru stačí spešl papír. Moučkovej potřebuje navíc protispékavý látky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam