• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    DAHY
    DAHY --- ---
    MAR_TINA: Já ti nevím. Navštívil jsem několik pravoslavných kostelů v Rumunsku a tam třeba čerti nafukovali hříšníka kovářských měchem zaraženým do konečníku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GRANTORINO: To jsou! Hlavně katolíci
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ale oni Íránci mají zase Zahháka v perský mytologii, který se krmí lidskými mozky, to je taky dobrý, ne

Klíčové rysy a vývoj postavy
    Hadí král: V původních textech Avesty je popisován jako nestvůrný tříhlavý a šestioký drak. V pozdějším zpracování v Šáhnáme se již projevuje jako lidský princ, kterého svedl ďábel (Ahriman).
    Ramena s hady: Ďábel políbil Záhhákova ramena, ze kterých následně vyrostli dva nenasytní hadi. Aby tito hadi krále neustále netýrali, musel je Záhhák denně krmit lidskými mozky. To vedlo k popravám tisíců mladých lidí.
    Tisíciletá tyranie: Záhhák svrhl pýchou zaslepeného krále Džamšída a nastolil v Persii tisíc let trvající éru strachu, bezpráví a temnoty. ¨

ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Chraň tě pámbů!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERVIN: tak to jí ani ukazovat nebudu, by si myslela, že jsou křesťani nějaký zvrhlý :D
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    GRANTORINO: Nejbolestivější maj co jsem viděl v Padově...

ERRTU
    ERRTU --- ---
    GRANTORINO: presne podle vtipu "to jsou krestani, oni to tak chteji" :)
    jsou tusim jediny kteri maji ocistec, ostatni viry jedou binarne, hodnej - nebe, zlej - peklo.
    zadny rekondicni pobyt duse v pekle light pred vystoupenim na nebesa kdyz ten jeho ulet s tou motorovkou v nemocnic to fakt nebylo dobry, ale zase mel rad kotata a pomahal sousedce nosit uhli.
    ale ono to straseni fungovalo genialne, neni si to za ziva overit a i takovej raubiter, zoldak, maroder a vubec ukladny zlorad (ktereho dneska zname pod jmenem bratr jan zizka z trocnova) se z toho v padesati podelal a nastoupil cestu naprosteho krestanskeho fundamentalismu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ERRTU: my jsme dneska na perštině probírali křesťanské kostely v Íránu a tohle je arménský kostel ve čtvrti Jolfa v Esfahánu a naše íránská učitelka nad tím kroutila hlavou, že proč to mají ti křesťani v těch kostelech a že je to hrozný.. oni totiž takovéhle hezky explicitně namalované peklo nemají :D a divila se přímo nad tímhle výjevem..

ERRTU
    ERRTU --- ---
    ADELHAIDA: me se na tom krestanstvi hrozne libi jedna vec: uz od stredoveku plati ze aby se spravny krestan dostal do nebe tak musi byt pohrben ve vysvecene pude, a kdyz uz ne v jednom kuse tak aspon na v jedne hromade.
    proto se taky zlocinci, carodejnice a jan viklef palili na popel a ten hazel do reky, nebo je ctvrtili a zakopavali na rozcestich apod.
    ale jak byl nekdo pro cirkev nejak dulezity nebo vyznamny, juch pilku do ruky, ej povol hnato, na clanky te rozebereme, do vsech koutu sveta rozesleme a vecne hnit na ocim vsech poutniku te nechame :) fakt radost bejt svetec, nejdriv te umucej a pak vystavujou.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Uuuuaaaaa ja bych spal..
    NEI
    NEI --- ---
    Tento měsíc jsem dostala dvě písničky o mně od dvou různých lidí.
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    Priznam se, ze jsem si nemohl pomoct.

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vím, že "vývod z předků" je genealogický terminus technicus, ale vždycky, když to někde čtu, moje první asociace je přisprostle anatomická :-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    LIQUID_SOUND: ja mam za sedackou jeste porad folii proti namraze a koste na snih… mozna to presunu vyhledove do kufru teda.
    DRUMID23
    DRUMID23 --- ---
    Mám slabou vůli, ale chci a tím něco udělat
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    kolik serii má ten britskej orig?

a vlastně je to jedno, prostě poor

když já miluju williama macy ,

a vo tom to je
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SALVATOR: A mně ne!

zkusila jsem to
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HRAFNAIN: Tohle mi oproti britskýmu originálu přišlo fakt blbý.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dokoukal jsem Shameless,

Frank borec, ehm, vsichni borci
    dobrej časosběr, ICE v akci, a tak, gentrifikace v opožděném prenosu,
    blbá pohádka, ale měl jsem ji rád, až do konce

Frank! Gallagher!

Hříšníci (2011) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/278839-hrisnici/prehled/
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Dnes mi jedna paní v MHD říkala, že semnou velmi soucítí a lituje, že ví, jak to mám složité. Neumím tohle přijmout, nepřijde mi, že bych nějak trpěla, vždyť to je obdobi a každý si ten svůj batoh zivota nosí různě těžký, ale každý jej má
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Strašně moc mě baví koukat na díry v zemi.

Jakože jejich fotky mi přijdou roztomilé, jen o kousek méně než zvířátka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam