• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TANKIE_: přiznám se, že tenhle překladem zabitej vtip z RD mne vždy zabolí, když ho vidím. Ale samozřejmě směle vpřed! :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Hrozně moc mě přitahuje Queen Coke Francis, nejvíc HOT!!! byla když dělala drag cosplay na The Mistress ze Superjail. Miluju ty její oči.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Pohrdání někým jen pro to, že tráví volný čas způsobem který nechápu, je imho taky velice pravicová kratochvíle.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    GUMBA: to je asymetrie spiritualni - nebot mnoho je povolanych, ale malo vyvolenych!:))
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    BLOWUP: To byl jen pokus o vtip, ale samozřejmě tam nějaká souvislost být může; občas tyhle věci překvapí a podprahově se prolínají.
    Já jsem si tím ale taky trochu dělal legraci z toho, jak vnímáš svět. Tím svým popisem - až skoro přírodovědným popisem - hrajících si spolužáků jsi mi právě připomněl pocit, který jsem už před nějakým časem měl z jiného tvého postu, ale pak jsem na to zapomněl. Tak se přiznám, že teď se mi to připomnělo :)
    Máš velmi silný - nevím jak to nazvat jinak - solipsistní filtr na všechno. Takový ten přístup, kdy člověk bere svou zkušenost jako jedinou skutečně relevantní, a není schopen vidět věci z jiného úhlu pohledu, byť o jednu jedinou úhlovou vteřinu. Lze to na Nyxu pozorovat v různých formách a nuancích také u několika dalších IDs (kromě tebe např. Vyhulené ufo, Koudy, MichelleDaniels...)
    Vlastně mi to přijde až do určité míry i fascinující (asi spíš tím přírodovědným způsobem), protože ty navíc vykazuješ v tomhle obrovský kontrast nebo minimálně silnou asymetrii: na jedné straně projevuješ tenhle deficit přebírání perspektivy a značné přezíravosti k názoru či pohledu ostatních, a na straně druhé tady dost často a intenzivně sdílís vlastní názory, zážitky nebo interpretace, přičemž očekáváš pozornost (a asi i porozumění), čehož bys ale ty sám vlastně nebyl schopen :)

Víš co, je klidně možné, že ty tři kostko-hráčky už se naopak těší, až ten natírající páprda konečně vypadne na motorke, a nebudou muset poslouchat to jeho nihilistické tření malířské štětky o prkna. Nebo se prostě jen radují z přítomného okamžiku, kdy si všechny spolu něco zahrají, a co si myslí soused je jim celkem putna :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GUMBA: souvislost s timhle zpusobem mrhani casu svyho zivota a politickym presvedcenim jsem doted nemel na radaru, spis vychazim z toho, ze moje absolutni neafinita k jakymkoli hram a tem fungujicich na nahode obzvlaste ma svuj puvod v nejakym genetickym defektu z my strany. Nehral jsem je nikdy, v zadny fazi myho zivota, ani jako dite ktery o existenci neceho jmenem politika nemelo tuseni. Na moje spoluzaky hrajici nejakou hru jsem pohlizel asi jako na nejaky tulene valejici se na plazi a cekajici na konec zivota. Nicmene, good point, budu to odted trochu sledovat.

Stejne tak zminka o motorce je imho na miste: ted sice zrovna neco truhlarim, ale mam v planu to tak v pet zabalit a vyjet se podivat nekam do chladnyho vzduchu, nejspis na Chasseral - coz je pocinani nevedouci vubec k nicemu. Myho parazita ale tesi pocit rovnovahy sil v zatackach, vune krajiny a chvilka v toku casu ve ktery prave o vubec nic jinyho nez o ten pozitek z jizdy nejde. Mozna nekdo kdo haze kostkou zaziva neco podobnyho a ja jsem o tenhle pozitek ochuzen (ne, tohle mi nikdo verit nemusi :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GUMBA: to není o pravici, nebo levici. Můj manžel by řekl to samé.....že ""nedělají nic užitečného."" Ale závislost je holt závislost a ta nejde přemoci.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    LUSINDA: Hrát v kostky je zřejmě málo pravicové, holky měly radši potůrovat motorky :)
    A přitom píseň Na tom Bošileckym mostku, kde se dvě panny obvehrály v kostkách, není ani pravicová ani levicová.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BLOWUP: neocenis starý dobrý domácí gamble.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Tak teď jsem se od plic zasmála předchozímu postu, přiznávám se. Až se dosměju, půjdu se dál opájet svou výjimečností.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Bydlim na miste, kde skoro nemam sousedy. V okruhu asi dveste metru jsme tu ctyri trvale obydleny domy a jedna rekreacni chaticka. Na odvraceny strane myho domu bydli v jednom statku tri generace zenskejch, matka, dcera a vnucka. Normalne o nich vubec nevim, ale dnes jsem na ty strane domu natiral nejaky prkna a slysel jak nejspis hraly nejakou hru, pri ktery se hazi kostkama. Vzdycky zaharaseni v nejakym kelimku a potom zvuk jak se kutalej po stole. Slo to v hodne rychlym sledu, tak kazdejch pet vterin. Jsou to okamziky jako tenhle, kdy si uvedomuju jak lidma kdo takhle travej cas opovrhuju. Ja vim, nase existence jsou odsouzeny k tomu nejak zabavit nudiciho se parazita kterej ovlada nase telesny schranky, diskutovat o smysluplnosti traveni casu lze s uspechem i u cinnosti ktery provozuju ja, ale tohle mi prijde fakt jak pozorovani natreny barvy jak schne. Kdyby si misto toho nechaly na stole nejakou appkou v petivterinovym intervalu generovat nahodny cisla, mohly by se u toho aspon dloubat v nose.

Toz tak, tyhle momenty nakonec vzdycky skoncej obecnejma uvahama o tom, kolik zlomku promile lidstva je vubec schopny nejaky smysluplny existence. A ted jdu dal natirat - coz ve svy podstate taky neni o moc lepsi, tenhle predem prohranej boj s entropii.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Přiznám se že udělat boomer flex i z toho že umírá máma je... kurva divný i pro mě :D
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    D_B_M: Chtěl jsem se jen svěřit..
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Nic
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: a co tady teda jako čekáš :b?
    LOGO
    LOGO --- ---
    D_B_M: to si můžeš být jistej jak chceš. Ale přišel jsi sem s tím, že ti to teď úplně nefunguje. Tzn s tý "jistoty" musíš ustoupit a dělat něco jinak.
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    LOGO: Fakt nejsi v mých botách..odborníků i " odborníků" jsem potkal spoustu
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    MAR_TINA: Stavím to sedm let pozvolna, punkové.

Přes půl života jsem bydlel v náklaďáku, s cirkusovým stanem pod podlahou...

Jsem si kurva jistej
    LOGO
    LOGO --- ---
    MAR_TINA:
    D_B_M: přesně, ser teď na barák a věnuj se mamce, rodině, kolu. Když se ztrháš, ať už s tím chlastem, nebo bez něj, půjde to stejně všechno do hajzlu. Odmašťovna, nebo ještě hůř. Zatím to vypadá, že ještě máš čas vybrat tu zatáčku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam