Takže, věci, za něž můžu být vděčná, se vždycky najdou, a dnes je takový den, kdy si je potřebuju připomenout a potěšit se z nich znovu:
celý den si nechávám otevřené okno a už není zima a nemusím je zavírat a mnohem lépe se mi tak doma dýchá
děkuju sama sobě, že jsem si koupila nový stereosystém, díky kterému mám ještě větší radost z hudby než dosud
děkuju kytkám, že se jim začíná dařit, semínkům v květináčích, že nechcípají a že se jim daří a dělají mi tak radost
děkuju Bohu, že mi svítí na cestu, i když je zrovna fakt nejasné, co se bude dít, co má smysl, čemu mohu věřit, čemu ne
děkuju bližním, že mě přijímají, jaká jsem a že i já můžu být nablízku jim - to vědomí mi dává pocit klidu a bezpečí
děkuji za vnější změny a vnitřní transformace, že mi dávají růst a i když to tak někdy nevypadá, tak vždycky vedly ke kvetení a ne zániku, a dokud mám v sobě dost síly, věřím, že to tak bude i někdy příště...,
a děkuju taky za to, že jsem zažila i období klidu, bezpečí a přijetí v minulosti, ke kterým se mohu v případě vnitřní nejistoty vždycky vracet a chvíli v nich ve vzpomínce pobýt.