Jinak ja se doopravdy hrozne bojim nejakych rozbusek, imaginarnich duvodu, ktere povedou k nasili. Ja vim, ze se tu smejete zbranim, kazdopadne:
- trump v jednom projevu rek, ze lide nemaji utocit na asijskou komunitu
- ve Svedsku vlada nezvladka sireni v imigrantske komunite tusim Somalske
- v usa extreme vzrostl narust zakoupeni zbrani, v nekterych statech az 3x (a to je tam zbrani hromada odjakziva)
- na Morave lide vyhrozuji nakazenym
http://irozhl.as/9yy
- v CR zdrazil heroin z 1000/0,7g na 2000/0,7g a je extreme nedostupny, navic spousta ruznych zebraku a bezdomovci nema od koho zebrat
Porad pripominam, ze ac bydlim v cikanske ctvrti (ne nejsem apriori rasista a ani ted se nijak zvlast nebojim), kazdopadne policajty jsem videl za 3 tydny 2x a to vsichni chodime obleceni tak, ze jsou videt jen oci, a s rukavicemi (fakt bych chtel delat na benzince, nastesti se neplati penezma: chytry krok, i kdyz mozna nezamysleny)...
Zpravy z USA rikaji, ze krivky padu zamestnanost/resp nezamestnanost jsou extremni (pokud vsecko chcete se zdroji, tak:
[ OVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: s radosti proti zdi! ] (tady to jenom shrnuju)
A to u naz se jeste ztrata zamestnani nestihla projevit, vsechno je zmrazene.
Osobne predpokladam, ze hranice neotevrem treba rok (furt upozornuju na to, ze Slovaci hlasi 400 pripadu, uz plus minus tyden, coz je nepravdepodobe)...
Takze ano, souhlasim, ze bezpecnostni situace se prudce zhorsi, a zaminka bude nejaka divna. Uz ted znam lidi, co driv milovali vietnamske vecerky do 4 do rana, a ted zacinaji nadavat na zlute... samo je to blbost, ja vim, ale...
Jinak zajimave je, ze zbrane ted nekoupis, aspon u nas v CR, pac kramy jsou zavrene a postou samo brokovnici neposlou.
Nerikam vyzbrojujte se, ale rikam, ze je mozne a pravdepodobne, ze v nocnim parku prijdes o bagl s notebookem, nebo v samoskach bude mizet zbozi daleko, ale daleko pravdepodobnej.
Vykradacky baraku, kradeze aut a podobne, to uz jsem tady asi zminoval driv.