JOHNYTHEDEVIL: obecně.
ty všude vidíš strašení, ovládání, snahu vydělat, falšování dat, experimenty na lidech, mocné farmafirmy ovládající zdravotníctvi které ničí hrdiny..
mohl bych to jedno po druhém vyvracet - nevšiml jsem si třeba, že by berana nebo ivermektinare v Brně někdo odněkud vyhodil, naopak Berana ho nechali dělat experimenty na důchodcich s Isoprinosinem, přičemž je placený tou firmou co Isoprinosine vyrábí.. a všichni si zažili slávu jako mediální celebrity.. to to teda ty farmafirmy nemají moc podchycené :)
..ale problém je jinde - ty vidíš všude jen systém, který ti ubližuje, já se snažím vidět vědu a data.
když ti ukážu X studií o závažnosti covidu nebo účinnosti a bezpečnosti očkování, udělaných state of the art vědeckými postupy, řekneš, že jsou zfalšované. případně přijdeš s něčím, co je nerozhodnutelné (napr. falšují data ale dokázat nelze, lepší léčba existuje ale protože byla zakázána tak to dokázat nelze, a nejneprustrelnejsi něco co se ukáže až v čase který ještě nenastal)
já si dokážu představit data, která by změnila moje poznání (a moje poznání se za celou dobu zpřesnilo i změnilo)
ale řekni - dokážeš si aspoň teoreticky představit něco, co by tě přimělo změnit názor?
např že po 20 letech se ukáže, že na tom ockovani mladí jsou líp než neočkovani mladí?