• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JONYCOVID-19 co teď a co potom?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Takže tady probíhá ta diskuze, kdy se půlka (realtivně) příčetnejch místních ID snaží racionálně diskutovat s třema dezinfo pomatnecema a doufá, že když na ně bude působit dostatečně dlouho a slušně, přebijou jeden náhodnej článek z řetězovýho mailu? A můžu se zeptat, jak vám to jde? Už ste obrátili aspoň jednoho Koucuramikeše zpátky na cestu vedoucí k většinové společnosti, nebo aspoň na její okraj?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Bill Gates explains “How to Prevent the Next Pandemic” | The Economist
    https://www.economist.com/culture/bill-gates-explains-how-to-prevent-the-next-pandemic/21809103
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPIKE411: bingo, Retardovo auditko strasi na nyxech snad od roku 2015, kdy si uvedomil, ze sirenim sracek v ukrajinskych auditkach o nackach z azova metal za zasluhy nedostane :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: obecně.

    ty všude vidíš strašení, ovládání, snahu vydělat, falšování dat, experimenty na lidech, mocné farmafirmy ovládající zdravotníctvi které ničí hrdiny..

    mohl bych to jedno po druhém vyvracet - nevšiml jsem si třeba, že by berana nebo ivermektinare v Brně někdo odněkud vyhodil, naopak Berana ho nechali dělat experimenty na důchodcich s Isoprinosinem, přičemž je placený tou firmou co Isoprinosine vyrábí.. a všichni si zažili slávu jako mediální celebrity.. to to teda ty farmafirmy nemají moc podchycené :)

    ..ale problém je jinde - ty vidíš všude jen systém, který ti ubližuje, já se snažím vidět vědu a data.

    když ti ukážu X studií o závažnosti covidu nebo účinnosti a bezpečnosti očkování, udělaných state of the art vědeckými postupy, řekneš, že jsou zfalšované. případně přijdeš s něčím, co je nerozhodnutelné (napr. falšují data ale dokázat nelze, lepší léčba existuje ale protože byla zakázána tak to dokázat nelze, a nejneprustrelnejsi něco co se ukáže až v čase který ještě nenastal)

    já si dokážu představit data, která by změnila moje poznání (a moje poznání se za celou dobu zpřesnilo i změnilo)

    ale řekni - dokážeš si aspoň teoreticky představit něco, co by tě přimělo změnit názor?

    např že po 20 letech se ukáže, že na tom ockovani mladí jsou líp než neočkovani mladí?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: heh a pamatuješ, jak pak sám Ludvík skončil s covidem ve vlastní nemocnici? to ovšem nebyla sociální hospitalizace, ale "zapal plic".
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HARDCABB: tak to zabralo 3 dny, píšu si :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    hehe!

    [PALEONTOLOG @ COVID-19 co teď a co potom?]

    ->

    pro ostatní pouze účast na experimentu s naprosto neznámým rizikem dlouhodobých vedlejších účinků
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4:
    ad1- znovu a znovu, pro rizikové skupiny jednoznačně bonus, pro ostatní pouze účast na experimentu s naprosto neznámým rizikem dlouhodobých vedlejších účinků
    ad2- asi sis nevšiml, že např jen u nás je pan Primoula v celkem slušném střetu zájmů. Neslyšel jsem zhora nikdy nic jiného než že je jediná cesta to je očkování. V usa je to ten střet zájmů ještě výraznější. A opět nečekám, že tohle budeš považovat za argument. Prostě to vytrvale ignoruješ. Vždyť jde jen o peníze.

    A tahle síla peněž vedla např k tomu, že k době nejhoršího přetížení nemocnic se vyjádřil ředitel Motola p Ludvík tak, že nejméně polovina hospitalizací jsou sociální hospitalizace a jedná se o pacienty s mírnými nebo žádnými příznaky.
    Úplně se pomíjí účinek sociální izolace, strašení v televizi a co už jsem zmiňoval je úplná stopka plánovaných výkonů a prevence. A pochopitelně léčebný protokol 1 paralen potom nemocnice a až nakonec na jipce tě začnou experimentálně léčit nadějnými přípravky(nejlépe všemi najendou). Přidej si tu cinknutou stastiku, jen si vzpomeň jak se nejprve mluvilo o umrtích na covid a pak na umrtí s covidem. To už se zapomnělo. A teď ať mi tu někdo povídá o nadúmrtích, za které může je covid.
    Osobní výpovědi lékařů, kteří měli nadějné výsledky s generiky byly vždy stejné ... odklon od who nalajnovaých postupů znamenal vyhazov a konec nadějí.

    Tady je viditelné, že naše argumnety se míjí, protože mě ty tvoje nepřijdou relevantní ale celkem farma biased a opačně tu zas slýchám adhominem hovna o kreml botech. Nechť si dotyční udělají čtvrtou tečku za covidem a dál koukaj na čt.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: no jako já si vybral k diskuzi psytrance007, kterej jakžtakž, i když taky zádná sláva, protože cokoliv cpát do johnydebila je házení perel sviním. to je kremlobot skoro 10 let.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: heleď tvým selháním je, že se snažíš kremlobota převědčit argumentama. každej, kdo ho zná od ukrajinský invaze, o jeho postoji nepochybuje. je to založeno na ideologii, fakta s tím nemají co dělat. vždy se vrátí ke své verzi, ať mu podsuneš cokoliv.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: zrovna ten sputnik by byl skutečně experimentální s podepsaným informovaným souhlasem
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: "pro zbytek statisticky ryma" fakt neodpovida datum, ale prosim, pokud je to na tebe moc, tak to klidne to muzem vynechat..

    1. prodelani lepsi nez ockovani - viz E2E4. Moznost mas chytit covid neockovany (baseline) nebo ockovany (mensi sance ze ho budes mit vubec, mnohem mensi sance na tezsi prubeh nebo smrt).

    2. protokoly mely vysledky, ukaz? A jak to mohly "zariznout" farmafirmy, kdyz to jsou generika, proste staci si je koupit a pouzit? Nebo myslis ze ovlivnily vysledky tech placebem kontrolovanych klinickych zkousek hydroxycholroquine a ivermectine? A to ve vsech zemich na svete, vcetne Brazile, Ruska, Ciny..?

    3. Co kdyby se jednalo o smrtelnou chorobu, se bud vyresi spontanne s paralenem a mandarinkama, nebo prejde do kriticke faze, kde jedine co muzes delat je podavat lidem antikoagulanty a kyslik?

    (jinak realne moznosti lecby nemoci a ne nasledku se pouzivaly hned jak byly dostupne - protilatky, antivirotika)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ty rizikové skupiny:
    1) staří
    2) obézní
    3) lidi, co maj v životě prostě holt smůlu
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    E2E4: no a teď jsi namíchal dohromady tolik věcí, že bude nemožné je jednu po druhé rozebrat. Statisticky je covid rizikové pouze pro vybrané skupiny, už jsem to spal mockrát. Jsou to osoby ve vyšším věku a nemocní. Pro zbytek statisticky rýma.

    A ty protokoly měly nadějné výsledky, ovšem negenerovaly žádný zisk pro farmafirmy. Bylo to zaříznuto nikoli po odborné stránce, ale po té politické.

    Zajímavý posun si nejspíše jen představuješ, protože jsem to napsal ne úplně šťastně. Pokud mi tedy stát a farmalobby tvrdí, že jde o smrtelnou chorobu a jediné co udělá je, že mě pošle domu s paralenem, tak tady je imho něco moc špatně.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: ne, nevymyslel jsi nic noveho, to je normalni antivax hlavniho proudu z doby tak rok a pul zpatky, tak jen strucne.

    Ve vetsine pripadu poskytne prodelani covidu lepsi imunitu nez ockovani.. Uplne nejlepsi imunitu proti covidu ziskas hospitalizaci s covidem (99.9% proti nakaze, data z prvni vlny z italie). Holt ti nejak z rovnice vypadlo, ze nakladem prodelani covidu je ehm, prodelani covidu.

    Zkouselo se vsechno mozna, akorat nic nefungovalo. Isoprinosine? Vitaminy? Ivermektin? Hydroxychloroquine? Jedine, co se zdalo ze trochu funguje byl fluvoxamine, ale posledni studie taky ukazaly ze neni benefit..

    Kazdopadne to je zajimavy posun, takze covid nakonec je zavazna choroba, ale jen se spatne leci? (Nebo co jinyho delas s virozou nez paralen a manadrinky?) A vsude na svete..
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: Účelem té imunizace je ale právě to, abys nemoc nedostal alespoň bez částečné imunity.
    Takže získávat imunitu proti covidu tak, že se nakazíš covidem, je jak hašení ohně benzínem. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam