E2E4:
ad1- znovu a znovu, pro rizikové skupiny jednoznačně bonus, pro ostatní pouze účast na experimentu s naprosto neznámým rizikem dlouhodobých vedlejších účinků
ad2- asi sis nevšiml, že např jen u nás je pan Primoula v celkem slušném střetu zájmů. Neslyšel jsem zhora nikdy nic jiného než že je jediná cesta to je očkování. V usa je to ten střet zájmů ještě výraznější. A opět nečekám, že tohle budeš považovat za argument. Prostě to vytrvale ignoruješ. Vždyť jde jen o peníze.
A tahle síla peněž vedla např k tomu, že k době nejhoršího přetížení nemocnic se vyjádřil ředitel Motola p Ludvík tak, že nejméně polovina hospitalizací jsou sociální hospitalizace a jedná se o pacienty s mírnými nebo žádnými příznaky.
Úplně se pomíjí účinek sociální izolace, strašení v televizi a co už jsem zmiňoval je úplná stopka plánovaných výkonů a prevence. A pochopitelně léčebný protokol 1 paralen potom nemocnice a až nakonec na jipce tě začnou experimentálně léčit nadějnými přípravky(nejlépe všemi najendou). Přidej si tu cinknutou stastiku, jen si vzpomeň jak se nejprve mluvilo o umrtích na covid a pak na umrtí s covidem. To už se zapomnělo. A teď ať mi tu někdo povídá o nadúmrtích, za které může je covid.
Osobní výpovědi lékařů, kteří měli nadějné výsledky s generiky byly vždy stejné ... odklon od who nalajnovaých postupů znamenal vyhazov a konec nadějí.
Tady je viditelné, že naše argumnety se míjí, protože mě ty tvoje nepřijdou relevantní ale celkem farma biased a opačně tu zas slýchám adhominem hovna o kreml botech. Nechť si dotyční udělají čtvrtou tečku za covidem a dál koukaj na čt.