PSYTRANCE007: Jsi vyděšený a meleš hovna. Nuda.
Navíc s někým, kdo se tak moc bojí nemá smysl diskutovat, strach přebíjí rozum takže na tom co předvádíš rozumného není vůbec nic (jak je vidět z toho slovníku, kdy si prostě každé x-té slovo "sračky/apartheid/ovce" prostě musíš nabít emotivně, jinak by ti to nefungovalo.
A to samozřejmě vůbec nemluvím o tom, že to tvoje "mraky lidí na ně dojelo" je naprosto zcestné a z těch tvých příkladů, co tu neustále házíš sis nejspíš 1/3 úplně vymyslel, 1/3 se stala jiným lidem (na internetu je běžné tvrdit něco jako "kamarádce se stalo," ale pak zjistíš, že ti to ve skutečnosti říkal známý nějaké o nějaké jiné známé a ta mluvila o jejich uklízečce v práci a relevance tudíž nula a ten zbytek má úplně jinou příčinu (analogicky k úmrtí na covid a úmrtí s covidem funguje i "mám problém vyvolaný očkováním" a "mám problém a někdy jsem byl očkován" - a jelikož nedokážeš myšlenkově zpracovat to první, nedokážeš nepochybně zpracovat ani to druhé).
A to ani nemluvím o tom, že tu opakovaně prokazuješ absolutní nepochopení toho, jak vlastně funguje statistika (mě nic nebylo, tak je všechno v pořádku a žádný covid nehrozí vs. slyšel jsem o někom kdo slyšel o někom kdo měl po očkování teplotu, je to tedy stoprocentně zabijácká experimentální bubu látka)