Přes ty svátky jsem taky něco dohrál :))
CyberPunk 2077 (41h) - Jako adventuru bych to asi doporučil každému. Příběh jsem si užil a v side questech jsem snad našel i masterpiece :D Čekal jsem odvaz jak blázen plný kyberpunku, za to jsem dostal příběh o týpkovi který chce všechny okrást a stát se králem v nedaleké budoucnosti. Užil jsem si stealth akci s používáním různých hacků. To jo. Sbírání předmětů jsem nepochopil a celou dobu nosil co mi seklo. Neměl jsem potřebu nic vyrábět. Nic schovávat na pak. Neměl sem prachy na to tunit tělo super ultra "gorilími pažemi" a ani nevim k čemu by to bylo. Neviděl jsem nikde veřejnou bezpečnost a možná jsem ani nechtěl. Každopádně práce na tom vidět nějaká je, občas jsem se i pokochal výhledy na město pod mrakem. Prošel jsem se v depresivním dešti temnými ulicemi. Projel slunečné pouště za domorodci. DIalogy s pánem aKa "stříbrná ruka" mě bavili. Je tam asi spousty toho co vytknout, ale i dost věcí které by se dali vypíchnout. Ať si každý sám zkusí :)
Batman: Arkham Asylum (11h) - Chtěl jsem si poslední dobou zahrát ňákou sérii. Načnul jsem tedy Arkham Knighta a musím říct že jsem se trefil. Super akce, souboje jsem si dost užil. Příběh v blázinci na otevřeném ostrově paráda. Nepřátelé potěšili. Jako fanda DC universa jsem byl mile překvapen a divím se, že jsem to nerozehrál dříve. Těším se na další díl. Nemám co dodat.
Unravel Two (6h) - Dohráli jsme doma. Bavilo nás to dost. Zajímavá hříčka. Určitě doporučím.