• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

    Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

    Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.


    dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    DR_K
    DR_K --- ---
    ELHO_CID: taky mne to zaujalo, koupil jsem ve sleve, pustil jsem to, nejak vubec nechapal, co se deje a odlozil na pozdeji. akorat je ten vita backlog hrozne velky a spis porad narusta :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Hmmm... Neznal jsem, pustil jsem si nějaký videjko a musím uznat, že animaci obřích poprsí byla vskutku věnována značná péče :-) Ale na samoúčelnost téhož v Dead or Alive: Xtreme Beach Volleyball to nemá!
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Senran Kagura Estival Versus (PS Vita, cca 30h): z toho tak asi deset hodin je odklikávání konverzací, zbytek boj. Na první pohled se to zdá hloupé a záminka pro animaci obřích poprsí. Ale nakonec jsem si v tom našel o hodně víc.

    DR_K
    DR_K --- ---
    FFVII Remake - 44h, ps5 - nostalgie velika, grafika hezci nez advent children, gameplay vetsinove zabavna :) a mam pry napsat, ze na koukani je to velika pecka ;)

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Transistor (6 hodin)
    nejdřív jsem zkusil Bastion a ten mě vůbec nebavil.... se skepsí jsem zapnul toto a už mě to nepustilo. Graficky ulítlý, originální, krásná hudba, neotřelej soubojovej systém. Skvělá jednohubka.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Celeste (11 hodin)
    Naprosto krásný všechno... roztomilá grafika, krásnej příběh, krásná hudba, krásně polámaný palce. Kdo měl rád Super meat boy, tak tohle je asi tak stokrát lepší.

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Metroid Dread (cca 16 hodin, podle ingame počítadla jen 10)
    hodně dobrý, ale v rámci tohoto žánru je pro mě dosud nepřekonanej Hollow knight

    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    já to tu zase drobet zaspamuju :D
    This war of mine (cca 6 hodin) koncentrovaná deprese v kostce

    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    "Dohral jsem" Tharsis, minihru s hazenim kostek o tom, jak lidi putujou vesmirem smer Mars, lod se jim zacne rozbijet a dojdou jim zasoby a musi se sami obetovat a nechat se snist, aby byla mise alespon trochu uspesna.

    System hry je o opakovani tak dlouho, nez konecne uspejete, coz se mi povedlo vcera vecer poprve, cca desaty pokus / 3 hodiny hrani. Po dokonceni se odemknou novi kosmonauti a muzeme to zkusit znova na vyssi obtiznost. Ve hre je tajemny pribeh, ktery ale prvnim dohranim nedostal hlubsiho smyslu, ale jak je ta hra rychla a odsejpa, tak si ji urcite jeste sem tam zahraju pri cekani na neco vetsiho.

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHEWBACCA: no už by to chtělo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    OT - musim zaktualizovat seznam :-)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELDEN RING (153h) – jedna z těch vzácnejch her, která splnila moje nejpřehnanější očekávání, a nechtěl jsem, aby skončila.

    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Donut County (PC)
    cca 4 hodiny.
    mila oddechovka, urceno pro deti ale proc ne :) jste dira. cim vic zerete tim vetsi jste.
    mila grafika, pohodova hratelnost, je to v xbox pc passu.

    PALADIUS
    PALADIUS --- ---
    Call of Duty Modern Warfare série na veterána
    Počet hodin: ???
    deathcount: ∞

    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PSY_CHAOTIC: smutná milá oddechovka.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Rime, zhruba 13h - Zkusil jsem a nic jsem od toho nečekal. Na epicu, nejspíš jsem to přidal jako free hru. Příjemně to překvapilo, je to taková hodně milá oddechovka :)
    BEARDY
    BEARDY --- ---
    PRAASHEK:

    Jsme na tom docela podobně. Ten konec je prostě udělaný tak, že se jakoby " vrátíš " do stavu, aby jsi mohl dohrávat ostatní mise.

    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Far Cry 5

    Ačkoliv ten námět a story je fajn, všechny cut scenes nebo kecy NPCs když vám zadávají klidně i zajímavý úkol byly hrozny nudné. Snad v žádné hře jsem nemačkal "ESC to skip" tak automaticky a urputně (taky proto, že to escapování (ne)fungovalo dost divně). Zezačátku jsem tomu teda dával šanci, ale pak už jsem skipoval, co se dalo. Narozdíl od předešlých FC (2,3,4, Primal) se mi tohle nedostalo pod kůži, právě kvůli těm pindům, které mi tam přišly fakt na sílu nacpané. Určitě to šlo udělat zajímavěji s menší kvantitou.

    *spoliler* A konec jsem nepochopil. Teda dějově jsem ho pochopil, ale proč, když jsem v závěrečné scéně přežil v bunkru s hlavním záporákem, jsem se pak po volbě "continue" objevil na anténě kus od bunkru a když jsem se tam vrátil, tak tam byl zase původní obyvatel, kterej se tam válel předtím na zemi a po bad guyovi nikde ani vidu, ani slechu... jako kam šel, nebo co jako? :)) A ne, žádné "continue" nebude. Uninstal bude.

    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GOW PC WQHD - 26 hodin a NewGame+ asi oželím.
    DR_K
    DR_K --- ---
    South Park: Fractured But Whole - 23h, z nejakeho duvodu mne to bavilo znatelne min, nez Stick Of Truth. ale porad je to kvalitni South Park.

    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Lego Harry Potter: Years 1-4, celkem 12.4h. Hurá na Years 5-8

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam