• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TRAGED: To ani nevim že se chystá....a ani bych na to neměl koule asi...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    FRIZER: Hmm, tak to si počkám na PSVR2 update!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ERRTU: Jo, to jsem hrál.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HOWKING: v tom pripade rozhodne doporucim minimalne dlc Two Collonels. je to o tatovi toho kluka z metra v Novosibirsku a je to navrat do klasicke prostredi metra jako takoveho. uronis jeste vic :) me taky vsichni prezili, krom tchana pochopitelne. ty konce (a to jestli prijdes v prubehu hry o partaky) je dane tim jak moc velka ses vyvrazdovaci mrcha. technicky staci v zimnim levelu nezabijet vyzvavace tsar-fish, v poustnim nezabijet otroky (+ v slave kampu z trajektu pri jednom ukolu musis taky otrokare jen omracovat) a v poslednim nezabijet skautiky. btw scena kdy hrajes na kytaru nalitemu staremu skautovi ktery mluvi s kostrama svych kamaradu byla snad jeste silnejsi nez ten konec, mel jsem na krajicku :) to jak sis vedl prave poznas na konci levelu, kdyz ti partak pojde, nebyl jsi uplne mirek dusin.
    ale teda jednicka a dvojka, to je jinej format, na to abys mel good ending tak jsi musel celou hru projit bez zabiti jedineho cloveka. mutanti se nepocitaji. ale proste zadnyho nacka, rudoarmejce ani banditu. a na to sem fakt nervy nemel.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Resident Evil 4 Remake / 14,5 Hodin/ #dohrano

První průlez této nádhery skoro po 18 letech. Co šlo vylepšit je vylepšeno, některé věci přibyli, hra se rozšířila a je vyloženě krásná. V podstatě jde o jednu z nejlepších akčních adventur vůbec. Level design je pro mě společně s TR2 do dneška nepřekonaný a hned jsem se pustil do dalšího průlezu. V podstatě nutnost pro každého.

JAACOB
    JAACOB --- ---
    Rollerdrome zakladni kampan #dohrano - Steam hlasi 7h. Prijemna akcni jednohubka. Vsechny challenge a play plus asi cistit nebudu, ke konci to bylo docela tuhe.

TOFI
    TOFI --- ---
    Deathloop #dohrano

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Test Drive II - The Duel - European Chalenge/0,75 hodin/#dohrano

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Alfred Hitchcock - Vertigo/10 hodin/#dohrano

Povedená adventura, sice hratelností to připomíná chvílema spíš interaktivní film (až na tu grafiku) než hru, ale příběh je dost povedenej a stojí za to.

REFLEX
    REFLEX --- ---
    Life is Strange: True Colors / #dohrano / 10h / PC Xbox game pass

Life is strange 1 je jedna z nejlepsich her co jsem hral, dvojka me zatim minula a vzhledem k tomu, ze zitra odebiraji z Xbox game passu dal jsem speed run a musim vrele doporucit. 10/10
    image host
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Hehe, fakt? Já jsem sice první průchod dal zase úplně bez craftění (věděl jsem o něm, ale byl jsem líný se tím zabývat), ovšem tohle je teda docela masakr :-D Jak je vidět, tak ta hra se dá hrát takovým stylem, jakým člověk chce. To je super.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Že se dá v boji doplňovat zdraví jsem zjistil až na posledním bossovi Sadayou Oda, protože se mi ho bez toho nedařilo porazit. Ostatním se mi vždy podařilo nějak rozumně skrýt a pak je dorazit z odstřelovačky. V místnosti s Odou nebylo kam se zašít.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEEFHA: Jo, mám toho ještě hodně na hraní. V podstatě jsem nedělal ty vedlejší úkoly. A toho byla fakt fůra.

Takhle vypadala moje V :)

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Jestli máš sejvy, čas a chuť, tak rozhodně doporučuju i ty ostatní konce. Všechny jsou parádní.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak jsem dohrál Cyberpunk 2077. (Kulkou do vlastní hlavy). Snímek jsem neudělal, do poslední chvíle jsem měl naději, že se nějaké dobré řešení objeví.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SWAMP_ASS: Přesně. Ale nakonec jsem si Old Blood oblíbil a je to můj asi nejoblíbenější díl, myšleno z těch novejch.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    DEEFHA: to bylo velký překvápko a dost mě to po tom odsýpajícím new order zarazilo, než jsem se prokousal úvodem.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    DEEFHA: ja hral naposled New Order (2014). az pak kdyz sem chtel hrat New Colossus tak mi to reklo, ze mam smulu, protoze mam malo vram (gtx 1080). a protoze pak prisel covid a crypto, upgradnul jsem vlastne az ted o vanocich

SALVATOR: to jsou dobre zpravy - diky! :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    DEEFHA: stealth je boží, když člověk zná všechny podmínky, které hra dává. Což je občas velký opruz, protože to člověk zjišťuje biting the dust a někdy ani pak neví, jestli ta která akce "spustí alarm" ;)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KLEINZACH: Tak hlavně v Old Blood jsou části, kde se to na stealth hrát vyloženě musí. Dost mě to stalo, protože stealth mi vůbec nejde :⁠-⁠)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pardon, oprava, musel sem si to osvěžit. Perků spadajících do stealth větve perků je celkem šest, zabíjení tomahawkem tam patří taky.

Wolfenstein 2: The New Colossus perks guide | PCGamesN
    https://www.pcgamesn.com/wolfenstein-2-the-new-colossus/wolfenstein-2-perks#wolfenstein2perksstealth
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam