The Outer Worlds: Spacer's Choice edition / 41 hodin / #dohrano Znáte to. Hra vás ze začátku strašně chytne, užíváte si každej moment, prozkoumáte veškerý zákoutí a všechno je svěží a zajímavý. Pak se ale něco stane, něco se zlomí a už ani nechcete pokračovat. Pokud se máte aspoň trochu rádi, tak jediná cesta je rushnout to na závěrečný titulky, nebo v tom ještě lepším případě vypnout, odinstalovat a nevracet se. U The Outer Worlds je to naprosto šílená ukecanost. Je tu až příliš mnoho dialogů. Jakože fakt hodně. Ale to hlavní - moc se mluví, ale nic moc se neřekne.
U mě se to zlomilo u prvního DLC (Peril on Gorgon), kdy mi zbývalo asi 20 minut do konce a já už neměl páru, o co vlastně jde, ani mě to moc nezajímalo a jen tak pobíhat a prostřílet se ke konci je u takový hry nesmysl. DLCčka bohužel nejde hrát zvlášť, takže to musíte odehrát v rámci jedný hry a představa, že mě čeká dalších cca 5 ukecaných hodin v DLC Murder of Eridanos... No, zkrátka, otočil jsem se, nasedl na vesmírnou loď a hurá na závěrečnou misi, a další zářez do seznamu dohraných her.
Kdoví, možná někdy načtu starší save a dokončím to i s dlcčkama, ale..no..spíš ne :))