Doom 3 BFG Edition / asi 20 hodin / #dohrano Další důležitý rest. V době vydání jsem se do toho nějak nedokázal dostat... asi mě hodně srala ta baterka a jelikož nejsem masochista, tak v BFG edici tento vopruz hezky odstranili a a udělali z toho fakt skvělou hororovou akci s fajnově podaným příběhem. Teď hurá na Resurection of evil.
BTW... asi tak první půlku hry jsem odehrál s modem Doom 3 Perfected... mělo ti vylepšit grafiku, upravit nějaký obludy i zbraně. Ve finále bych mod označil spíš za Doom demented. FPS na 3090 jely kolem 70 s propadama ke 30, což považuju za nehoráznost ale tak řekl jsem si, hratelný to je, tak to tak odehraju. Zbraně fajn, potvory fajn bavilo mě to. Jen teda asi v půlce se hra rozhodla, že prostě přestane fungovat úplně, tak jsem prostě nainstaloval normální BFG edici a zjistil jsem, že je v ní grafika asi i pocitově hezčí, že běží v normálních 144 fps a jediný co mi trochu chybí je dvouhlavňová brokovnice a sekundární režim samopalu, kterej je ale stejně dost haluzní. Doporučuju teda, kdyby se někdo chystal na Doom 3 perfected mod, vyserte se na to... jděte rovnou normální BFG edici.