• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    NE7RA: Taky jsem si toho všiml ;) Aika a Vyse jsou hlavní postavy v Skies of Arcadia a ve Valkyria Chronicles mají cameo roli. Jsou tam vzájemně spřátelení a některé jejich hlášky ve VS na Skies odkazují.Aika je Scout a Vyse tuším sniper.

Fina si nejsem jistej, jestli ve VS figurovala :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    BELIEVER: To ma neco spolecneho s Valkyria Chronicles serii?
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Call of Duty®: Black Ops Cold War/9 hodin/#dohrano
    Musim říct, že mě tento díl ze série Call of Duty docela příjemně překvapil. Paradoxně je to i kvůli tomu, že mi tahle hra moc klasický Call of Duty nepřipomíná. Akce tady neni nějak extra přepálená, příběh na akčnák docela fajn. Potěšilo i zasazení, tentokrát žádná válka, žádný sci-fi a vcelku zajímavý postavy. Hodně mě překvapilo a zároven potěšilo, že tu existuje možnost voleb a ty příběh dokáží zásadně ovlivnit! Poprvý jsem si musel střihnout negativní roli :) Jinak je to taková ta klasika, hra odsejpá, obtížnost nic extra, dohrával jsem na druhý nejtěžší a klasicky krátkej příběh - plnou cenu bych za to nedal, ale za těch cca 20 euro dobrá volba a porce zábavy :)

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SHARINGAN: Jasný :-) Ten Dying Light mě láká, protože je od stejných autorů jako první Dead Island (který jsem jako dohrál, ale úplně moc jsem se nebavil). A na dvojku jsem se ptal, protože je aktuálně taky v Plusku, stejně jako dvojka DI. Jojo, nedivím se, že se to plete :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DEEFHA: Já o jedničce, dvojka mě po všech stránkách zklamala. A mluvím o Dying Lightu, ne o Dead Islandu. Zdůrazňuji, protože neznám dvě hry co by si lidi víc pletli :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SHARINGAN: A bavíme se o jedničce, nebo o dvojce?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DEEFHA: Hele není, příběh se snaží bejt serious, ale je komicky špatnej a dropkickovaní zombíků je sranda co jen tak neomrzí. The Following DLC má pár temnějších momentů, ale pořád je to na pohodu. Nikdy jsem to nehrál sám, tak to můžu doporučit především jako coop. Za mě super odreagovačka a open world zombárna.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hitman Absolution HD / XSX / 10h / #dohrano

Už som to samozrejme kedysi dohral, ale bol to príjemný replay. IOI sa v tomto dieli pokúsilo ísť viac pulp cestou, tomu zodpovedá aj prepálený "gritty" grafický štýl a vyslovene karikovaní záporáci. Absolution ani zďaleka nedosahuje kvalít neskoršej Hitman trilógie, ale aj tak to je celkom zábavná hra.

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Flashpoint sérii neznám, takže nemůžu posoudit. Na ten Dying Light se chystám, ale pokud to bude nějaký moc temný a depresivní, tak to skipnu. Se zombíkama musí bejt sranda! :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEEFHA: ja si stejne nemuzu pomoct, dead island 2 je jako operace flashpoint 2. jako nebyla by to marna hra.... nebejt army :) proste dying light forever :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    DAVESADE: Jestli to po deseti hodinách nechytlo, tak dál se to o moc nezlepší, je to "more of the same". Je to taková pohodová hra, mě to bavilo, mám rád JRPG, a tyhle z druhé půlky 90s mě tenkrát minuly, protože jsem neměl žádnou konzoli, tak to teď doháním. Ten emulatorový handheld je na JRPG úplně ideální.

Právě jsem rozjel Xenogears a to vypadá na podstatně hutnější záležitost.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    BELIEVER: Tyjo, tohle jsem pred lety rozjel na DC a jako dobry. Ale po deseti hodinach jsem neshledal duvod, proc jsou z toho lidi tak u vytrzeni. Mam tomu dst vic casu rikas?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Dead Island 2 (2023) / PS5 Pro / 44 hodin / #dohrano

Tak dlouho jsem zvažoval, že si to koupím, až to spadlo do Pluska a tak jsem se do toho samozřejmě hned pustil. Btw moje první hra dohraná na Pročku :-) Bavilo mě to mnohem víc než jednička, i když je to v podstatě ta samá zombie rubačka s ulítlejma zbraněma... Jen se to prostě nebere tak vážně a některý questy jsou díky tomu vyloženě lahůdkový. Libová grafika, UE4 v plný palbě. Dohráno za irskou rockabilly borku Dani a myslím, že to byla fakt dobrá volba - její hlášky mi naprosto sedly. Do platiny mi ještě chybí pár vedlejších questů a nějaký challenge, pak si můžu dát i dvě DLC (Haus a SoLA), ale tomu se budu věnovat už jen nějak průběžně.

Každopádně velký pozitivní překvapení a těch deset let čekání za to rozhodně stálo!

BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Skies of Arcadia/48 hodin/#dohrano

Vždycky jsem si to chtěl zahrát, ale neměl jsem Dreamcast. Tak teď po letech dohráno na retro handheldu.

Parádní JRPG, super příběh, skvělá hudba, postavy a tak. Takové odlehčené epické dobrodružství, kterému nechybí humor. Nic extra vážného ani temného. Obtížnost spíš nižší, emulace funkční, pár glitchů, ale nic zásadního.

PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Shady Part of Me/7 hodin/#dohrano
    Docela zajímavá logická hra s fajn příběhem. U některých obrazovek jsem se docela zapotil, u několika jsem musel najít i nápovědu :)

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    REYNATIS/50 hodin/#dohrano (akorat ze "dohrano" je tak trochu lez, protoze pribeh te hry zatim neni dokonceny)

JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    NARKOTIX: Hollow knight je kompletně dohranej na 114% 😂 úplně stejná písnička. Ty poslední ajchy tam jsou taky totální haluz na pixel perfect hopsání.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Prince of Persia: The Lost Crown + DLC Mask of Darkness/32hod/SteamDeck/ #dohrano

100,85% ?? Zajímavé, chybí mi 2 vedlejší úkoly a 3 achievementy, snažil jsem se, ale není v mých silách to uskákat 😃

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LEFTY: tehdy jsem si kvuli pork buns objednal i kucharku Momofuku od Davida Changa, abych si je mohl doma ukuchtit.

Momofuku | Cuketka
    https://www.cuketka.cz/?p=3732
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LEFTY: Ta hra me dostala hned, jak jsem narval prvniho manika do roztocenyho vetraku. Je to supr, jeste chci nekdy zkusit Stranglehold, to by melo mit podobnej feel...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    koukám, že se ozývají kmeti a pamětníci :-) Tak to má být.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam