• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: Za mě jedna z nejlepších her ever! Máš před sebou ještě spoooustu muziky :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Protože jsem byl předem poučen, tak vím, že jsem zatím ani náhodou nedohrál :-) Proto to tak ani neoznačuju. Jen jsem se chtěl trošku pochlubit, že na tom dělám. Zatím 21 hodin a je to čím dál tím lepší. Ale bude to teda ještě na dlouho...

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    Cyberpunk 2077 / 40h / #dohrano
    Cyberpunk 2077 mě hodně překvapil. Zatímco začátek byl trochu rozpačitý (rage quit po prvních 3 hodinách a návrat ke hře o měsíc později) kvůli dlouhému prologu a jedné konkrétní postavě, která mi opravdu nesedla, jakmile jsem se dostal do hlavní dějové linky, byl jsem rád, ze jsem to nevzdal. Dystopický svět Night City ma dobrou atmosféru. Příběh byl nakonec docela fajn, postavy zajímavé a hratelnost mě bavila. Klidným tempem jsem prošel hlavním příběhem a několika side questy, což mi zabralo zhruba 40 hodin. I když jsem narazil na pár bugu, rozhodně doporučuji. Teď si dám pauzu s Assassin's Creed Mirage a pak se vrátím k Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Je to tak.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TERZ: Ja v tom mam 67h. Uz mam 204 ajchu z celkovych 220 (na xboxu). Koukam ted, ze PSN ma 221, hadam ten rozdil je platina.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Vampire Survivors/46h/#dohrano
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jop vecer na to mrknu. na Sifu se tesim nejvic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: Sifu taktez! ale to vime ze :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZOMBO: Dneska na Amazon Prime pristala miniserie Secret Level a 14 minutovou CGI epizodu tam má i Armored Core, tak by ti to mohlo po tom S-Ranku sednout.

Secret Level - Armored Core "Locked In" | Prime Video
    https://youtu.be/TiQCkRQwEqk?si=NfRCcQmww-aUyJaC
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    TOFI: já to načal loni v létě a už ani nevím proč odložil. Teď jsem si našel čas to dorazit.
    TOFI
    TOFI --- ---
    ELHO_CID: : Stick jsem dohral uz pred lety a tohle mam rozehrany uz asi dva roky, o vanocich to snad konecne dorazim
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Dobrý! Stick of Truth jsem si kupodivu dost užil (South Park mám rád, turn-based RPG spíš ne), tak asi zkusím i tohle. Chystám se na to už dlouho.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ELHO_CID: to se mi libilo :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    POHODAVOLE: mě spíš dostávalo, jak je hlavní hrdina od dětství traumatizovaný, protože mu otec prcal matku.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ELHO_CID: ta volba obtiznosti je top. Jen skoda, ze uz takovy hry nedelaj. Jednou za cas bych to ocenil.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    South Park: The Fractured But Whole/xbox /23h/ #dohrano
    Nebylo to až tak vtipný jako Stick of Truth, ale zase herní mechaniky byly trochu zajímavější. Pořád je to to v jádru SP, takže parodie na všechno a nikoho nešetří. Že mi to připadá míň vtipný než dřív je možná jen tím, že South Park samotný už pro mě není tak zajímavý, jako byl před víc než dvaceti lety.
    Každopádně to stojí za to. Hezké je, že narozdíl od prvního dílu tam nejsou skoro žádný missable ajchy. Jeden jsem vypustil záměrně, čili dohrát hru na maximální obtížnost. Obtížnost se volí na začátku jako barva kůže, čím černější, tím těžší hra.

OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    Silent Hill 2 / 24 hodin / #dohrano

Samozrejme, kdyz jsme to s pritelkyni dnes ve dve v noci dohrali, jsem si zapomnel udelat screen zaverecnych statistik (a nemam dost nervu na to, abych dal ten final fight znovu). Takze aspon takhle.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ZOMBO: hezkypekne!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZOMBO: “95….I won’t miss” Gratz.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON / PC / 45 hodin / #dohrano

Perfektní akce ze starý školy, až je mi líto, že nám PCčkářům hodili tuhle perlu až od šestýho dílu. Ten podpis FromSoftu je nezaměnitelnej, od špičkový hratelnosti, přes obtížnost k zešílení až po temnej tón vyprávění příběhu a level design megastaveb, labyrintů datacenter nebo arén z opuštěnejch sídlišť. A i v tak bezútěšným prostředí šrotu a betonu, kde o člověka pohledem nezavadíte, dokážou probudit emoce – často jenom přes vysílačku, ať už mi psychickou podporu dodával můj „anděl strážný“, nebo do uší řvala karikatura mariňáka. V tomhle chválím mimořádně podařenej dabing.

Byť můžou boje působit chaoticky, tak mecha poměrně rychle ukočírujete, jakmile najdete ten správnej build. Hra před vás dřív nebo později hodí bosse, u kterýho budete muset chtě nechtě překopat celej stroj a obměnit arzenál. A byla by škoda, kdyby ne, už kvůli široký nabídce všemožnejch kanónů a raketometů.

Původně jsem chtěl napsat svoje dojmy před plněním všech misí na S-Rank pro případ, kdyby mi zážitek náhodou zhořknul, protože dohrát to třikrát za sebou kvůli alternativním koncům byla hračka ve srovnání s touhle závěrečnou zkouškou. Jak už mi letos Sekiro nedal na výběr, než se naučit bojovat bez možnosti přelevelování, tak Armored Core mě z komfortní zóny definitivně vykopal železnou botou. Stálo to sice 50 hodin navíc, ale nelituju ani jedný, přestože byly chvíle, kdy jsem systém vyhodnocování hlasitě proklínal, že známkuje podle toho, jak se zrovna vyspal. Jednou mu totiž stačí, když dojedete pomlácený do garáže s vystřílenejma zásobníkama, jindy musíte naopak snížit veškerý náklady na minimum a nejlíp ještě napodobit speedrun. Některý úrovně si tak můžou vyžádat klidně desítky pokusů a vy po zdánlivě dokonalým výkonu jen hystericky křičíte na obrazovku, co víc máte udělat pro jedničku s hvězdičkou v podobě známky S. Pak to tam najednou padne a to modrý vysvědčení po úspěšným dokončení mise byste si nejradši přicvakli na ledničku.

P.S. Po CD Projektu ve Varšavě pokračuju v tradici navštěvování legendárních studií, co pozitivním způsobem chytily moji herní duši, a stavil jsem se u bonfiru tokijskýho FromSoftwaru:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam