• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DAVESADE: port mi prisel slusnej, ale neznam original. Grafika je asi hodne osekana, protoze mi to prislo jak hra z PS3. Ale bezi to slusne a hraje se to dobre. Spadlo mi to jen jednou (coz bylo po predchozim Hellboyovi znacne zlepseni), ale samozrejme v cutscene po dlouhym boss fightu, pred kterym jsem to jeste chvili nemel ulozeny, takze trochu otravny. Ale to byl jedinej problem, ktery si vybavuji.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ERRTU: Já to hrál na Steam Deck, takže tohle nedokážu potvrdit :) kazdopadne Blood oficiálně na Steam Deck nejede. Chtělo to drobet fidlení jak s chodem, tak s ovládáním aby se to dobře jako. Ale nakonec jsem byl fakt spokojenej.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JUNGLER: pocitove mam dojem ze blood fresh ma daleko jemnejsi a plynulejsi mireni mysi...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JUNGLER: Fixed.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOOMIX: Fresh suply. Protože rozlišení. Jinak jsem žádný zásadní rozdíl neviděl. Během těch 16 hodin mi to asi pětkrát spadlo, jinak vše jak má drátkách :)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    JUNGLER: Zkus Blood kampaň Death Wish
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Hele jak jsem purista, tak asi spíš ne. Fresh Supply je v tomhle případě lepší.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JAMILLOS: FS mám právě na gogu, ale tak jestli mám shánět i původní verzi
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    TOOMIX: FS má oba datadisky a vylepšenej mouse look a je i na Steamu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JUNGLER: ty jo Blood jsem vlastně taky nikdy nedohrál, skončil jsem někde za vlakem, takže brzo...

Která verze je lepší, Fresh Supply nebo ta původní?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Velvet 89 / 1 hodina / PC / #dohrano

Je to naprosta jednohubka, ale vazne ocenuji, ze se nekdo snazi edukovat takto jednoduchym, ale zaroven strizlivym zpusobem. Neni tam zadny patos, libi se mi hlas protistrany a prostrihy dobovymi zabery. Moc doporucuji, i kdyz je to spis na pul hodiny v praxi.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    THESTOUPA: Je to na Switchi dobry?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    THESTOUPA: Gratulace!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    NieR:Automata The End of YoRHa Edition/70 hodin/#dohrano

ERRTU
    ERRTU --- ---
    JUNGLER: vzdy kdyz ctu ze nekdo hral nebo dohral neco v build enginu (duke, witchaven, blood, shadow warrior), tak proste musim zpropagovat jednu totalne zapomenutou hru:
    -74% NAM on GOG.com
    https://www.gog.com/en/game/nam
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    SALVATOR: Ten už mám taky připravenej :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JUNGLER: Tak to by tě moh bavit taky DUSK.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: Aj, koukám, že jsem se upsal v herním čase. Trvalo to 16 hodin, ne 26. Prosím o opravu :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Blood / 26 hodin / Steam Deck / #dohrano
    Čistá dokonalost. Poprvé se mi podařilo tehle skvost dohrát. Od dětství jsem to zkoušel xkrat a pokaždé jsem to zabalil po několika prvních levelech. Jsem zvyklej nastavovat u stříleček druhou největší obtížnost a tady je to později pro mě takřka nehratelný. Poučen jsem tedy další pokus rovnou začal s druhou nejlehčí obtížností a už se to dalo zdolat.
    Tahle hra je naprosto legendární. Do dneska si pamatuju jak jsem byl vyplesklej z kopání do zombie hlav. Jako děcko jsem dotáhl na kolečku přes půlku vesnice počítač ke kamarádovi, kde jsme počítače spojili serial cabelem a kromě bitev v Dukovi jsme si dávali i fotbalový zápasy v Bloodovi :).
    Každopádně single kampaň je taky úžasná a konečně jsem si ji celou prošel. Atmosféru má Blood hutnou a lví podíl na tom má hudba a zvuky. Ať už dokonale záhrobí řev zombiku tak především skvěle zpracovanej vřískot hořicích kultistů. Zombici a kultisti jsou v hojném počtu skrz celou hru a považuju je za nejzábavnější nepřátele. Rád bych vypichnul i to, že jsem do dnešní doby v žádné jiné hře nepotkal tak skvěle a zábavně zpracovanej vrahací dynamit. Tady je ta zbraň naprosto brutálně zábavná a když se povede nějakej pěknej vrh po kterým se po místnosti rozletí hromada roztrhaných mrtvol kultistů a další svoloče, tak je to hotovej balzám na duši 😂.
    Už na mě v backlogu čeká Bloodem hodně inspirovanej Cultic. Tesim se :)

DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    The Room Two (2013/2016) / Steam Deck / 4 hodiny / #dohrano

Dvojka pokračuje přesně tam, kde jednička končí. Hraje se úplně stejně, má podobnou obtížnost i hrací dobu, takže nebudu zbytečně nosit dříví do lesa a znovu psát, o čem že to je :-)

Snad jen jedna poznámka, na kterou jsem u jedničky zapomněl - všechny hry téhle série poskytují nápovědu ve formě textových hintů. Ty se vám nabídnou v okamžiku, kdy algoritmus usoudí, že už moc dlouho tápete a nic neodemykáte. V menu se tahle "nápověda" dá vypnout, ale klidně ji nechte zapnutou. Za využití hintů není žádná penalizace např. co se trofejí týče a kromě toho jsou ty rady úplně k ničemu:

Najdu třeba na boční hraně stolu nějakou podezřelou škvíru, která vypadá, že v ní něco je a dalo by se to třeba něčím vydloubnout. Chvíli bádám kolem, co by tam šlo vrazit, ale nic nenacházím. Rozsvítí se indikátor hintu a já zajásám, že se aspoň dozvím, co jsem kde přehlédnul. A milý hint mi vítězoslavně sdělí: "Na boční hraně támhletoho stolu je nějaká podezřelá škvíra. Nedalo by se do ní něco strčit?" ¯\_(ツ)_/¯

Jinak moc pěkné, puzzle mě bavily pořád stejně. A samozřejmě jsem hned rozehrál trojku.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam