• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    NYX #dohrano 2024
    https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/

Vyfoť a sdílej fotku závěrečných titulků/finalbosse/trofeje ze hry, kterou jsi aktuálně dohrál + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin ti cca trvalo dohrání + #dohrano .
    Př. Half Life/10 hodin/#dohrano

Všichni v diskuzi budeme rádi, když napíšeš i tvoje dojmy z hraní.

dceřiná diskuze: [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Loosers není ani na nástěnce (vím, má to být "losers", ale už to nejde změnit)] [Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    rozbalit záhlaví
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MASLIX: Měl jsem kdysi podobný problém s World of Tanks. Ty jsem drtil asi tak 2012 až 2016. Poslední cca dva roky v NYX klanu.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    To já takhle minulý rok dohrál Fortnite až do konce :-D Po cca dvou letech nekonečného grindu a nehraní ničeho jiného jsem si někdy na začátku 2025 řekl a dost a ze dne na den jsem to odinstaloval. Od té doby hraju zásadně jen singleplayer a zase se cítím svobodný a volný jako pták :-)

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ... kdybych měl natrackováno, kolik mám třeba v Anarchy Online, tak asi budu plakat :)
    Tu jsem asi dohrál, byl jsem u vyčištění veškerého endgame obsahu a viděl dropnout všechny zajímavý věci:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MBR: Tak já to tu beru hlavně coby doporučovací auditko, než že bych flexil s hodinami. Za to bych se měl spíš trochu stydět :) V AR jsem dojel všechny dostupný questy a s platinou to beru ve stylu - dohráno.
    MBR
    MBR --- ---
    ne v pohode. ja si chci trackovat kolik dohraju singl her. trackovat multak si radsi nechci :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MBR: Sem s tím! Dostaneš klíčenku :⁠-⁠P
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MBR: Za mě naprosto v pohodě. Však tu byl loni Monster Hunter.
    MBR
    MBR --- ---
    NAGASAWA: hele mam platinu v CSku, muzu si to sem hodit? :) cca 5000 hodin mrk mrk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Arc Raiders/ PS5 / 290 hodin / #dohrano

Arc Raiders jsou nejen ve svém žánru naprostým zjevením, které nemá za poslední dvě dekády obdoby, a to jak po stránce precizního technického stavu, tak v tom, co dokážou svým konceptem doručit. Pro mě jde o naprostý vrchol nejen looter shooter sféry, ale i té videoherní a kooperační. Švédská parta z Embarku vzala všechny nejlepší nápady, které tu byly od éry DayZ až po současnost a konečně je přetavila v naprosto fenomenální jízdu, která pro mě platinou rozhodně nekončí.

KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    Upload Labs / Steam / 81 hodin / #dohrano

Prej idle hra, říkali. Pohodová a relaxační. Taková ta autopilot free hra, u které si člověk může v klidu rozmýšlet a plánovat další věci. Třeba co chce hrát za další “velkou” hru. No, asi to tak bude, ale pouze a jedině v případě, že nemáte žádnou - a to ani sebemenší - formu OCD. Pokud jste v tomhle směru postižení jako já, pak se z rekreační oddychovky stane intenzivní posedlost vyžadující 120% soustředění a polykající čas po desítkách hodin. A když už si myslíte, že bude konec, protože poslední achievement (spočívající v odemknutí všech optimalizačních bodů) je na dosah ruky a vysvobození se blíží, tak přemotivovaný developer vydá update, kde přihodí další hromadu optimalizačních bodů k odemčení, ale totálně se vykašle na vybalancování progresu k jejich získání. Čímž mi hru prodloužil o dobrých 30 hodin. Stresu, posedlosti a zábavy. A hádejte co – úplně jsem zapomněl rozmýšlet, do jaké další “velké” hry se chci pustit. Jsem opravdu rád, že je po všem. Nestojí to za to, Nehrajte to.

KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    V__M: probuch at uz je to na pc
    V__M
    V__M --- ---
    Death Stranding 2 / 83 hodin / PS5 / #dohrano

83 hodin, titulky, hraju dál. Pořád mi chybí postavit pár silnic a pět hvězd u několika klientů.
    83 hodin! Tolik práce jsem mohl udělat a místo toho vrávorám s nákladem přes zasněžené vrcholky a trnu hrůzou, aby se mi nějaká zásilka nepoškodila a aby mi nedošla baterie v posilovacím skeletu.
    83 hodin naprostého relaxu s tím nejlepším soundtrackem všech dob.

Sice jsem ten děj zase vůbec nepochopil (stejně jako u jedničky), ale nelituju ani jedné minuty. DS2 není hra, DS2 je kontemplace.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: koukám že Arc Raiders do toho letos solidně hodili vidle. Už se těším na statistiky na konci roku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw. měl bych takový dotaz na pana TERZe: kolik máš odehraných her bez platiny? :-D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Měsíc leden je za námi, byla provedena pravidelná kontrola údajů https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/ . Sice s velkým zpožděním, no ale jak už jsem psal - letos fakt nějak nestíhám... Nicméně jak se říká: únor bílý, pařba sílí!
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Keeper / 6 hodin / PC / #dohrano
    Mám rád zajímavý a divný hry. Tahle hra je teda divná pořádně. Nejnormálnější ve hře je asi hlavní hrdina - chodící maják, kterej se různě transformuje a jeho ptačí kámoš. Jinak taková fajn oddychovka :)

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Satellite Reign / 50 h / PC / #dohrano

Isometric real time tactical stealth, duchovní pokračování Syndicate z 90. let. Užil jsem si to.

Krásné cyberpunkové prostředí, veřejné čtvrti i uzavřené areály působí autenticky, živě a různorodě a z hlediska misí jsou postavené moc dobře. Writing je taky povedený, správně cheesy hustokrutopřísně cyberpunkový. Hlavní dějová linie je taky fajn, zejména pokud člověk vysbírá všechny možné logy, které mu to spojí do příběhu.

Mise lze plnit různými způsoby, od plné agrese až po totální plížení, byť hra počítá spíš s tím prvním. Já zvolil stealth a výsledkem byl docela netradiční gameplay – od chvíle, kdy se v misi spustil poplach, to byl takový tower defense obráceně, kdy jsem se pod palbou nepřátelských vojáků a věžiček snažil prokličkovat do bezpečí. Postavy si dokonce můžete tím směrem i vylepšovat, aby byly co nejrychlejší, co nejvíc vydržely a aby mohly využívat různé zkratky (lanovky, ventilaci). Fungovalo to a bavilo mě to.

Hra do značné míry počítá s tím, že nebudete loadovat, dokonce to promovali jako emergent gameplay. Když vás při infiltraci nebo hackování bankomatu odhalí, velmi často vás jen vykopnou ven a pokutují nebo můžete zkusit utéct a vrátit se, až se situace uklidní. Když přecejen dojde na bitku a některý z vašich agentů zemře, tak ho prostě za peníze respawnete jako klona, loadovat netřeba.
    S tím ladí i to, že hra běží v „reálném“ čase – vedle peněz za splněné mise vám peníze pomalu přibývají automaticky z hacknutých bankomatů a stejným způsobem plyne postup výzkumu nového vybavení. I proto je lepší nechat čas plynout a místo loadování postavy respawnovat.

Trochu mi chyběly různé obtížnosti (ve hře je jen jedna) a možnost nějakých extra challengí, třeba plnění misí nějaký konkrétním způsobem nebo pouze s konkrétním vybavením, prostě něco, co by nutilo hru vyzkoušet jiný způsobem.

268870_20260131222454_1

268870_20260210220230_1
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JUNGLER: vítej ve světěl strojařských rogue lite her...i tady je vše co je lite překážnou a vždy funguje hrát do na rogue like (když od toho odsedáváš)...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JUNGLER: Dej to. Ta satisfakce za to stojí.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Sifu / 26 hodin / PC / #dohrano
    Neuvěřitelná bojovka. Prvních skoro 10 hodin jsem hrál mým oblíbeným stylem "button mashing" čímž jsem samozřejmě narazil a tímhle stylem jsem se dostal max do třetího levelu ve věku hodně blízkého 70 let :D. To mě drobet frustrovalo a nějak jsem se do toho nepoložil a na čas to odložil. Měl jsem ale furt někde v hlavě myšlenku, že ta hra je skvělá a hraju to prostě blbě. Nedávno jsem se k Sifu vrátil a jel metodicky, soustředil se na používání správnýho krytí a uhýbání, začal pořádně řešit komba a otevřela se mi uplně nová hra. Teda ale stále platí, že jsem lama a posledního bosse jsem udolával fakt dlouho, protože pičus na něj neplatí mnou hodně používaná taktika uhlodávání focus útokama. Musel jsem to teda zahrát celý znova abych si nasbíral jinej set upgradů, načež mi to taky trvalo ranec dlouho ho dokopat. Ale nakonec se zadařilo a dokonce ještě před padesátkou :). Moc rád bych si dal i true ending ale bohužel už na to asi nemám skill a trpělivost na milion dalších pokusů. Vyžaduje totiž zlikvidování všech bossů ještě několika-násobně obtížnějším způsobem než pro starou dobrou pomstu. True ending si tedy dám asi jenom na youtube. I když ještě to nechám chvilku uzrát a možná to párkrát ještě zkusim :).

GEE
    GEE --- ---
    Citizen Sleeper/SteamDeck/13 hodin/ #dohrano
    Tohle sice nebyla láska na první pohled, ale na druhý rozehrání to kliklo - stačilo pochopit, že na začátku je potřeba makat a přežít. Ke konci už jsem si naopak jen užíval skvělej writing a prošel si snad všechny dostupný konce.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam