• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHEWBACCADohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Cities: Skylines 2 / PC / nevimjakdlouho / #dohrano

No, dohráno... 250k obyvatel lvl 30 Megalopolis a už neni moc co stavět, tak mě to přestalo bavit.

_
    TOFI
    TOFI --- ---
    Assassin's Creed Shadows / PS5 / 56 hodin / #dohrano

Dohrano, podle me je to velmi povedeny dil, skoda ze ho lidi tak podcenuji, urcite doporucji a davam 9/10.
    Dohral jsem hlavni linku a mozna tak pulku zbyleho kontentu, ktereho je tam opravduhodne, takze ted se k tomu budu obcas vracet a kousek dalsiho odehraji, vydrzi to na hodne dlouho.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vy víte, jak vám tady ty plátna lajkuju, ale sám jsem zdechlej se po nich honit a většinou mě ty hry přestanou bavit. Tady jsem ale věděl že plátno chci... Nevěděl jsem ale, že tak "brzy". Tak jen chci přispět, že ty plátna ještě umím...
    [_KOFILA_ @ Anthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub]

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Kursk/5h/xbox/#dohrano
    Hra by se dala charakterizovat jako špionážní thriller. Kdyby se povedla. Je ve slevě za cenu malého piva a téma ponorek mě vždycky zajímalo. Tak jsem do toho šel.
    Hrajete za amerického špiona, který má na palubě ruské atomové ponorky zjistit něco o nových tajných torpédech. Není tam žádný stealth mód, v podstatě jde spíš o to získat důvěru posádky vykonáváním nudných pochůzek po ponorce (přines tohle, sežeň tamto, řekni Serjožovi...). Ponorka je oproti reálnému plavidlu zmenšená, ale i tak je to bludiště, od torpédové sekce vpředu až po pohon vzadu. Mezi šesti sekcemi, kde se hráč pohybuje, je docela dost loading screenů. Hra je vůbec dost špatně optimalizovaná a grafická stránka je většinou ostuda.
    Je možné dosáhnout celkem čtyř konců.
    Mě minul jen ten nejhorší pro který je nutné hru hrát odznovu a celou posádku si znepřátelit natolik, že po výbuchu mi nikdo nepomůže a umřu mezi prvními.
    Nejlepší konec je vyplavat na hladinu a umřít na čerstvým vzduchu. Je to jak píšu podprůměrný, ale to téma je zajímavé.

ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MASLIX: Měl jsem kdysi podobný problém s World of Tanks. Ty jsem drtil asi tak 2012 až 2016. Poslední cca dva roky v NYX klanu.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    To já takhle minulý rok dohrál Fortnite až do konce :-D Po cca dvou letech nekonečného grindu a nehraní ničeho jiného jsem si někdy na začátku 2025 řekl a dost a ze dne na den jsem to odinstaloval. Od té doby hraju zásadně jen singleplayer a zase se cítím svobodný a volný jako pták :-)

AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ... kdybych měl natrackováno, kolik mám třeba v Anarchy Online, tak asi budu plakat :)
    Tu jsem asi dohrál, byl jsem u vyčištění veškerého endgame obsahu a viděl dropnout všechny zajímavý věci:)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MBR: Tak já to tu beru hlavně coby doporučovací auditko, než že bych flexil s hodinami. Za to bych se měl spíš trochu stydět :) V AR jsem dojel všechny dostupný questy a s platinou to beru ve stylu - dohráno.
    MBR
    MBR --- ---
    ne v pohode. ja si chci trackovat kolik dohraju singl her. trackovat multak si radsi nechci :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MBR: Sem s tím! Dostaneš klíčenku :⁠-⁠P
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MBR: Za mě naprosto v pohodě. Však tu byl loni Monster Hunter.
    MBR
    MBR --- ---
    NAGASAWA: hele mam platinu v CSku, muzu si to sem hodit? :) cca 5000 hodin mrk mrk
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Arc Raiders/ PS5 / 290 hodin / #dohrano

Arc Raiders jsou nejen ve svém žánru naprostým zjevením, které nemá za poslední dvě dekády obdoby, a to jak po stránce precizního technického stavu, tak v tom, co dokážou svým konceptem doručit. Pro mě jde o naprostý vrchol nejen looter shooter sféry, ale i té videoherní a kooperační. Švédská parta z Embarku vzala všechny nejlepší nápady, které tu byly od éry DayZ až po současnost a konečně je přetavila v naprosto fenomenální jízdu, která pro mě platinou rozhodně nekončí.

KAOZZ
    KAOZZ --- ---
    Upload Labs / Steam / 81 hodin / #dohrano

Prej idle hra, říkali. Pohodová a relaxační. Taková ta autopilot free hra, u které si člověk může v klidu rozmýšlet a plánovat další věci. Třeba co chce hrát za další “velkou” hru. No, asi to tak bude, ale pouze a jedině v případě, že nemáte žádnou - a to ani sebemenší - formu OCD. Pokud jste v tomhle směru postižení jako já, pak se z rekreační oddychovky stane intenzivní posedlost vyžadující 120% soustředění a polykající čas po desítkách hodin. A když už si myslíte, že bude konec, protože poslední achievement (spočívající v odemknutí všech optimalizačních bodů) je na dosah ruky a vysvobození se blíží, tak přemotivovaný developer vydá update, kde přihodí další hromadu optimalizačních bodů k odemčení, ale totálně se vykašle na vybalancování progresu k jejich získání. Čímž mi hru prodloužil o dobrých 30 hodin. Stresu, posedlosti a zábavy. A hádejte co – úplně jsem zapomněl rozmýšlet, do jaké další “velké” hry se chci pustit. Jsem opravdu rád, že je po všem. Nestojí to za to, Nehrajte to.

KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    V__M: probuch at uz je to na pc
    V__M
    V__M --- ---
    Death Stranding 2 / 83 hodin / PS5 / #dohrano

83 hodin, titulky, hraju dál. Pořád mi chybí postavit pár silnic a pět hvězd u několika klientů.
    83 hodin! Tolik práce jsem mohl udělat a místo toho vrávorám s nákladem přes zasněžené vrcholky a trnu hrůzou, aby se mi nějaká zásilka nepoškodila a aby mi nedošla baterie v posilovacím skeletu.
    83 hodin naprostého relaxu s tím nejlepším soundtrackem všech dob.

Sice jsem ten děj zase vůbec nepochopil (stejně jako u jedničky), ale nelituju ani jedné minuty. DS2 není hra, DS2 je kontemplace.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEEFHA: koukám že Arc Raiders do toho letos solidně hodili vidle. Už se těším na statistiky na konci roku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Btw. měl bych takový dotaz na pana TERZe: kolik máš odehraných her bez platiny? :-D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Měsíc leden je za námi, byla provedena pravidelná kontrola údajů https://static.freedomconnection.cz/nyx-dohrano/ . Sice s velkým zpožděním, no ale jak už jsem psal - letos fakt nějak nestíhám... Nicméně jak se říká: únor bílý, pařba sílí!
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Keeper / 6 hodin / PC / #dohrano
    Mám rád zajímavý a divný hry. Tahle hra je teda divná pořádně. Nejnormálnější ve hře je asi hlavní hrdina - chodící maják, kterej se různě transformuje a jeho ptačí kámoš. Jinak taková fajn oddychovka :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam